Home - Product informatie - Keuzehulp - EZVIZ beveiligingscamera's

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1220

Start een chatgesprek

EZVIZ beveiligingscamera's

EZVIZ is onderdeel van Hikvision en speciaal gericht op consumenten, ZZP'ers en kleinzakelijke ondernemingen. Het merk bestaat sinds 2013 en is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler binnen de smart home security markt. Het assortiment van EZVIZ bestaat niet alleen uit betaalbare en betrouwbare beveiligingscamera’s, maar ook uit slimme deurbellen en beveiligingssensoren waarmee u een complete securityoplossing kunt samenstellen voor thuis of kantoor.
 
EZVIZ in het kort:

Betaalbare camera's voor consumenten, ZZP'ers en kleinzakelijk
Cameratechnologie van Hikvision
Eenvoudig uit te breiden met extra camera's en sensoren
Lokale opslag mogelijk op NVR of microSD-kaart
Centraal beheer via EZVIZ app
Zeer eenvoudige installatie, geen pc benodigd


 
 
EZVIZ C3W
Draadloze indoor/outdoor camera met flitslicht en sirene die automatisch activeren als er beweging wordt gedetecteerd.

EZVIZ C6C (ez360)
Met deze 360° panoramische camera kunt u een complete ruimte overzien en mist u geen enkele gebeurtenis.


 

EZVIZ C2C 180
Uniek aan deze binnencamera is de grote horizontale kijkhoek van 180°. Zo is net alsof u zelf in de bewaakte ruimte aanwezig bent.

EZVIZ DB1
Met deze slimme deurbel ziet u altijd wie er voor uw deur staat. De DB1 start een videocall via de EZVIZ App wanneer iemand aanbelt.
 

EZVIZ app

Met de EZVIZ app op uw smartphone is uw EZVIZ camera altijd binnen handbereik. Via deze app kunt u op elk moment meekijken, video's opslaan, alarmmeldingen ontvangen en eenvoudig instellingen wijzigen. Handig is dat alle EZVIZ producten met deze app werken. Dus heeft u meerdere EZVIZ apparaten geïnstalleerd, dan kunt deze allemaal centraal benaderen via deze app. Gebruiksvriendelijker kan bijna niet!


 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de producten van EZVIZ? Bekijk het assortiment of neem contact op met onze productspecialisten. Spreek ons aan op de chat, bel naar 030 669 1224 of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie