Home - Product informatie - Keuzehulp - HP Desktop Keuzehulp

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1220

Start een chatgesprek

HP Desktop Keuzehulp

Wanneer u een zakelijke Desktop PC zoekt bent u bij marktleider HP aan het juiste adres. De HP Desktop series voor de zakelijke markt zijn als volgt in te delen.

HP ProDesk serie - van klein zakelijk tot MKB omgevingen. De All-in-One varianten vallen in de ProOne serie.
HP EliteDesk serie - van MKB tot enterprise omgevingen. De All-in-One varianten vallen in de EliteOne serie.
HP Z serie - de krachtigste workstation PC's voor power users (CAD, video bewerking etc)
HP Chromebox - Op Google Chrome gebaseerde desktops voornamelijk voor de educatieve sector.
 

HP ProDesk 400 en 600 serie

De HP ProDesk serie bestaat uit de HP ProDesk 400 en ProDesk 600 serie. Deze desktop series worden geleverd in verschillende behuizingen. De standaard Small-Form Factor (SFF) variant, de Micro-Tower variant en de zeer compacte Mini-PC variant.
 

HP ProDesk 600 Mini-PC

HP ProDesk 600 Mini-PC

HP ProDesk 400 SFF

HP ProDesk 400 SFF

HP ProDesk 400 MT

HP ProDesk 400 SFF


Type behuizing
Het type behuizing is afhankelijk van uw voorkeur. Zo is de Small Form Factor de meest gekozen variant voor standaard kantoor gebruik. De Mini-PC variant is weer ideaal voor wanneer u ruimte wilt besparen of de PC achter een monitor wilt monteren. Zo'n kleine PC is natuurlijk ook ideaal voor PoS oplossingen en narrowcasting. De Micro-Tower biedt weer wat meer uitbreidingsmogelijkheden door de grootte van de kast.

Indien u liever een All-in-One PC wenst is er keuze uit de HP ProOne 400 en HP ProOne 600 serie in dit segment.

Verschil HP ProDesk 400 en HP ProDesk 600 serie
Het verschil tussen de 400 en 600 serie zit hem in de kwaliteit van de materialen en de extra beheer en beveiligingsopties. Binnen de HP ProDesk serie wordt uitsluitend hoge kwaliteit hardware gebruikt die van hogere kwaliteit zijn dan de materialen in consumenten PC's. Denk hierbij aan een betere kwaliteit voeding, een moederbord met snellere chipset en hogere kwaliteit electronica. 

Ook op software gebied zijn er verschillen zoals uitgebreide beheer en beveiligingsopties in de ProDesk 600 serie die weer niet in de ProDesk 400 serie zitten. Denk hierbij aan BIOS software waar een beheerder meer invloed kan uitoefenen op de opstartmogelijkheden van een PC en beveiliging door middel van Intel vPro of een TPM security chip met encryptie.

In de regel geldt, hoe hoger het typenummer, hoe hoger de kwaliteit hardware en softwaremogelijkheden.
 

HP EliteDesk en EliteOne serie

Net als bij de HP ProDesk 400 en 600 series zit het verschil bij de EliteDesk serie ten opzichte van lagere modellen in de kwaliteit hardware en de softwaremogelijkheden. De EliteDesk serie is in te zetten in zowel het MKB als Enterprise omgevingen en bieden de beste kwaliteit hardware, beheer en security mogelijkheden. Deze serie bestaat uit de EliteDesk 800 serie, de All-in-One EliteOne 800 serie en de EliteOne 1000 serie.
 

HP EliteDesk 800 Mini

HP EliteDesk Mini

HP EliteDesk 800 SFF

HP EliteDesk 800 SFF

HP EliteDesk 800 TWR

HP EliteDesk 800 TWRNaast de Mini-PC variant en de Small-Form Factor (SFF) die we uit de ProDesk serie kennen, biedt de EliteDesk serie ook een variant in Full Tower behuizing. Deze behuizing biedt veel extra ruimte om bijvoorbeeld meerdere harde schijven in te bouwen of grafische kaarten.

EliteOne serie
De EliteOne serie is de All-in-One variant van binnen de HP Elite desktop serie en bestaat uit de EliteOne 800 serie en EliteOne 1000 serie.
 

HP EliteOne 800

HP EliteOne 800

HP EliteOne 1000
HP EliteOne 1000
HP EliteOne 1000 curved
HP Eliteone 1000 curved

HP Z serie
De echte krachtpaarden van HP zijn de HP Z workstations. Deze desktop PC's zijn voorzien van de krachtigste hardware voor gebruikers die veel werken met CAD programma's en dus veel processorkracht en geheugen nodig hebben.
 

HP Z Mini workstation


HP Z mini workstation

HP Z6 workstationHP Z6 workstation


Bekijk hier het hele assortiment HP Z workstations.

Voor meer informatie over de juiste desktop voor uw situatie kunt u onderstaand contact formulier gebruiken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard staan onze HP specialisten u ook graag telefonisch te woord. U kunt ons bellen op 030 6585 127.

 

HP informatie aanvraag

Stuur een email naar   info@kommago.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie