Home - Product informatie - Keuzehulp - Jabra Headset Keuzehulp

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1220

Start een chatgesprek


Jabra Headset KeuzehulpBij het kopen van een nieuwe headset is het belangrijk om rekening te houden met de situatie waarin u de headset gaat gebruiken. Aangezien iedere werkomgeving anders is, heeft ieder type gebruiker weer een andere headset nodig. Zo stelt een callcentermedewerker andere eisen aan een headset dan een medewerker die veel onderweg is. Door de juiste headset te gebruiken haalt u het maximale uit een gesprek. U zorgt zo voor een hogere productiviteit en efficiëntie, wat resulteert in een betere dienstverlening.
 

Vind de juiste headset

Jabra produceert headsets voor diverse manieren van werken, zodat iedereen de juiste headset kan vinden. Bij Headsetwinkel kunt alle Jabra headsets geheel vrijblijvend op locatie testen. Om u te helpen bij uw keuze heeft Jabra 3 verschillende gebruikersprofielen opgesteld. Selecteer het profiel dat het meest bij u past om een geschikte headset te vinden.

 
Gebruikerstype 1: 
Achter het bureau


Onder de eerste gebruikerscategorie vallen bijvoorbeeld callcentermedewerkers, die groot deel van de dag achter hun bureau zitten en dagelijks een grote hoeveelheid telefoongesprekken voeren. Efficiënt werken is dan van groot belang. Aangezien er vaak sprake is van een rumoerige omgeving is een headset met geluidsonderdrukking aan te bevelen. Ook dienen de headsets eenvoudig in gebruik te zijn en een optimale geluidskwaliteit en hoog draagcomfort te bieden.

Jabra Engage 50 Jabra Biz 2400 II
Super breedband audio
3 noise cancelling microfoons
Gekleurde status-LED
Geschikt voor Skype for Business Open Office
Superieure geluidskwaliteit
Advanced noise cancelling microfoon
Hoogwaardige kwaliteit, lichtgewicht
Flexibele 360° draaibare microfoonarm
 

 
Gebruikerstype 2:
Op de werkvloer

Zit u tijdens het werk niet continu achter uw bureau en wilt u tijdens een gesprek bijvoorbeeld rond kunnen lopen om te overleggen met collega's? Dan is een DECT headset met groot draadloos bereik voor u het meest geschikt.
 
Jabra Engage 75 Stereo
Draadloze dubbeloors headset
5 apparaten te verbinden
Advanced noise cancelling microfoon
Draadloos bereik 150 meter
Jabra Engage 75 Mono
Draadloze enkeloors headset
5 apparaten te verbinden
Advanced noise cancelling microfoon
Draadloos bereik: 150 meter
 

 
Gebruikerstype 3:
Onderweg

Voor mobiele werknemers heeft Jabra compacte en lichtgewicht Bluetooth headsets ontworpen. Met deze headsets blijft u optimaal bereikbaar en kunt u tijdens een autorit of in de trein met uw collega's bellen. Koppel de headset aan uw laptop, smartphone of tablet en zorg voor een maximale efficiëntie onderweg.
 
Jabra Evolve 65t Jabra Motion+
2 apparaten te verbinden
Accuduur 15 uur
Met compacte laadcase
Gecertificeerd voor Skype for Business
Compact ontwerp, bevestiging achter het oor
Accuduur 7 uur
Reageert op beweging, NFC pairing
Gecertificeerd voor Skype for Business
 

Meer informatie

Wilt u weten welke Jabra headset het meest geschikt is voor uw medewerkers of wilt u een gratis test aanvragen? Onze headsetspecialisten helpen u graag verder. Neem contact met ons op via 030 669 1223 of stuur een email naar info@headsetwinkel.nl.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie