Home - Product informatie - Keuzehulp - Jabra maakt hybride werken eenvoudig

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1220

Start een chatgesprek


Jabra maakt hybride werken eenvoudig

Jabra maakt hybride werken eenvoudig

Veel organisaties gaan over naar het hybride werken. Bellen, orders binnenslepen, rapporten schrijven, deadlines halen; talloze werkzaamheden kunnen zowel op kantoor als thuis of op andere locaties uitgevoerd worden. Daarbij is ondersteunende communicatietechnologie onmisbaar. Jabra biedt daarom een uitgebreid assortiment professionele headsets, camera’s, speakerphones en all-in-one videobars die het hybride werken gemakkelijker maken. Hiermee bent u verbonden, houdt u afleiding op afstand en blijft u flexibel en productief.

Ga direct naar:
1. Wat is hybride werken?
2. Thuiswerken
3. Werken op kantoor
4. Overal werken
5. Advies op maat
 

1. Wat is hybride werken?

Bij hybride werken gaat het erom dat het werk wat men doet niet afhankelijk is van waar dit wordt uitgevoerd. Hybride werken betekent dat medewerkers de flexibiliteit en daarbij ondersteunende technologie hebben om hun werk effectief uit te voeren. Vanuit het thuiskantoor, het traditionele kantoor, onderweg in de trein of vanaf elke andere geschikte werklocatie.
 
Het overstappen naar hybride werken en het faciliteren hiervan vraagt om een gedegen aanpak. Niet alleen moet besproken worden welke werkzaamheden men op afstand kan doen en in welke situaties men toch op kantoor wordt verwacht, maar er is ook een technologische kant die uitgewerkt moet worden. Hoe houdt men onderling en met externen contact en welke apparatuur biedt daarvoor de juiste features?  Ook is het goed om na te denken over het creëren van een werkomgeving en cultuur waarin medewerkers betrokken blijven bij de organisatie.
 
 

2. Thuiswerken

Bij hybride werken werkt men een deel van de week vanuit huis. Om effectief thuis te werken, is geschikte apparatuur nodig om verbonden te blijven. De ingebouwde camera van een laptop en de oortjes die men bij een smartphone krijgt, zijn hiervoor niet toereikend. Professionele Jabra apparatuur is hiervoor wel geschikt. Deze apparatuur is geoptimaliseerd voor gebruik met werkapplicaties zoals Microsoft Teams en Zoom en werkt hier naadloos mee samen. Natuurlijk klinkende gesprekken en hoge kwaliteit video zorgen dat communicatie gemakkelijk en duidelijk verloopt. Daarnaast zorgt ruisonderdrukkingstechnologie dat u zich beter kunt concentreren.
 
Onderstaande selectie bestaat uit headsets, een videoconferencing device en een speakerphone die perfect zijn voor thuiswerkers. Hiermee hoort u uitstekend en wordt u gehoord en gezien. Met deze Jabra apparatuur werkt thuiswerken écht.
Jabra-hybride-werken-thuiswerken
 
Jabra Evolve2 85
Jabra Evolve2 75
Jabra Engage 75
 
PanaCast 20
Jabra Speak 750
 
 

3. Werken op kantoor

Het op afstand werken neemt toe, maar het kantoor blijft een belangrijke werklocatie. Hier kan men face-to-face samenwerken en het brengt gezelligheid met zich mee, wat goed is voor de teamcultuur. Wel kan het kantoor afleiding bieden. Het is daarom belangrijk dat het kantoor uit een mix van vergaderruimtes en (stille) werkruimtes bestaat. Daarnaast dient apparatuur ondersteuning te bieden bij geconcentreerd werken én bij de communicatie met medewerkers op afstand.
 
Ruisonderdrukkende Unified Communication (UC) headsets die voldoen aan de Microsoft Open Office vereisten, staan garant voor succes. Deze dempen omgevingsgeluid, waardoor dit medewerkers niet langer hindert en afleidt. Met behulp van Jabra PanaCast kan iedereen overal tegelijk deelnemen aan (video)conferenties. Samenwerken op afstand was nog nooit zo eenvoudig.
Jabra-hybride-werken-op-kantoor
 
Jabra Evolve2 75
Jabra Engage 75
Jabra Speak 750
 
Jabra PanaCast 50
Jabra PanaCast
PanaCast 20
 
 

4. Overal werken

De hele wereld is een potentiële werkruimte. ‘Werk’ is geen plek waar men naartoe gaat, maar iets wat men doet. Met de juiste technologische ondersteuning is werken op uiteenlopende plaatsen mogelijk, zonder dat het ten koste gaat van de prestaties. Apparatuur met kwalitatieve audio is van belang, omdat geluid van lage kwaliteit voor een te grote cognitieve belasting zorgt. Slechte videokwaliteit is vermoeiender voor de ogen. Innovatieve audio- en videotechnologie van Jabra vermindert de vermoeidheid en biedt een natuurlijke communicatie-ervaring, wat het welzijn van medewerkers vergroot.
 
Jabra gelooft dat men met de juiste tools vrijwel overal kan werken. Professionele Jabra apparatuur maakt van elke geschikte plek een werkplek. Of u nu thuis, onderweg, op kantoor of in het restaurant om de hoek werkt; er is geen compromis tussen gemak en professionaliteit.
Jabra-hybride-werken-onderweg-werken
 
Jabra Evolve2 85
Jabra Evolve2 75
Jabra Speak 750
 
PanaCast 20
Jabra PanaCast
 

5. Advies op maat

Gaat uw organisatie hybride werken, maar weet u nog niet zeker welke apparatuur in deze specifieke situatie het meest geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze productspecialisten. Zij helpen u graag bij het maken van een gedegen keuze. Bel naar 030 669 1223 Of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl.

Stuur een email naar   info@kommago.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie