Home - Product informatie - Keuzehulp - Zyxel Nebula

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1220

Start een chatgesprek


Zyxel Nebula

Zyxel Nebula

Voor ondernemingen die op zoek zijn naar een complete netwerkoplossing met eenvoudig beheer, vormt Zyxel Nebula een perfecte keuze. Deze productserie bestaat uit access points, switches en gateways waarmee u de basis legt voor een betrouwbaar netwerk. Maar dat is niet het enige: het grootste voordeel van Zyxel Nebula is dat u het netwerk geheel beheert via de Cloud. Dit bespaart een hoop tijd en kosten, wat de oplossing ook zeer interessant maakt voor bedrijven en instellingen met netwerken op verschillende locaties.
 

Voordelen van Zyxel Nebula in het kort:

Centraal beheer via de Cloud of app
Eenvoudige installatie (Zero touch deployment)
Uitgebreide configuratie- en analysemogelijkheden
Real-time management en historieoverzicht
Ondersteunt Smart Mesh voor uitstekende dekking
Bespaar tijd en kosten

      

Op deze pagina:

1. Bekijk de mogelijkheden van Zyxel Nebula (demo video)
2. Zyxel Nebula Control Center (NCC)
3. Nebula Mobile app
4. Zyxel Nebula (NCC) Cloud Licenties
5. Zyxel Nebula Productoverzicht
6. Contact en meer informatie


1. Bekijk de mogelijkheden van Zyxel Nebula


      

2. Nebula Control Center

Het Nebula Control Center is de plek waar u het Zyxel Nebula netwerk van één of meerdere locaties beheert. De gebruiksvriendelijke applicatie is overal vandaan te benaderen via een webbrowser of via de Nebula Mobile app. Zodra u bent ingelogd, krijgt u een overzichtelijk dashboard te zien met o.a. informatie over de verbonden gebruikers, het aantal aangesloten apparaten, de status van het netwerk en de activiteiten binnen het netwerk. Ook kunt u eenvoudig instellingen wijzigen voor alle onderdelen van het netwerk.

Wilt u een indruk krijgen van het Nebula Control Center? Ga naar https://nebula.zyxel.com/ en log in met de gebruikersnaam nebula@zyxel.com en het wachtwoord NebulaDemo.
 
 

3. Nebula Mobile app

De Nebula Mobile app helpt u bij het opzetten en het centraal beheren van uw Nebula WiFi-netwerk, simpelweg via uw tablet of smartphone. Log via de app in op uw Nebula account (of maak deze aan), creëer een nieuwe locatie en voeg uw apparaten toe door de QR-code te scannen. Vervolgens kunt u eenvoudig netwerkinstellingen wijzigen en het netwerk in de gaten houden, waar u ook bent. Met de Nebula Mobile app is uw netwerk altijd binnen handbereik. De app is gratis te downloaden via de App Store en Google Play.

Hieronder een greep van de mogelijkheden: 
 

  • Setup wizard: nieuwe locatie aanmaken en apparaat toevoegen (via QR-code of handmatig) 
  • WiFi-instellingen beheren en wijzigen 
  • Dashboard met overzicht van netwerkverkeer en access points 
  • Weergave aantal verbonden clients per type apparaat
  • Clientbeleid configureren 
  • Live-hulpprogramma's: reboot, locator LED
  • Upload en controleer foto van de device locatie
  • Ontvang pushmeldingen 
  • Licentie toevoegen door het scannen van bijbehorende QR-code

4. NCC Cloud Licenties

Voor alle Zyxel Nebula hardware uit de NAP-, NSW- of NSG-serie geldt dat u gratis gebruik kunt maken van de standaard Nebula Clouddienst (NCC). Bepaalde geavanceerde, uitgebreidere functies vallen echter onder de betaalde Professional licentie, zoals u ziet in deze datasheet. Ook het Security Pack voor gateways is een betaalde optie. Hieronder leest u wat iedere licentie inhoudt.
   

Nebula Free
Gratis toegankelijk
Professional Pack
X-jarige of 'levenslange' licentie
Security Pack
X-jarige licentie
(Alleen voor NSG)
(Pre-)configuratie op afstand
Alle functies van Nebula Free
Applicatie controle
Cloud webinterface (dashboard)
Organisationele audit-/ wijzigingslogboeken
IDP (inbraakdetectie en preventie)
App (Android en iOS) voor
snelle implementatie
Configuratiekloon per
organisatie of locatie
Antivirus
Automatische firmware- en
functie-updates
Organisatie brede configuratie
back-up/ herstelmogelijkheid
Content filtering
Cloud configuratie
Geavanceerde VPN- en switchfunctionaliteiten
Cloud - apparaat monitoring
(live + tot 7 dagen terug)
Cloud - apparaat monitoring
(live + tot 365 dagen terug)
Cloud - verbonden apparaten monitoren (live + 7 dagen terug)
Cloud - verbonden apparaten monitoren (live + 365 dagen terug)
Cloud – logboek tot 7 dagen terug
Cloud – logboek tot 365 dagen terug
Cloud rapporten
Cloud rapporten + meldingen
per e-mail
Ingebouwde radius server voor gebruikers-/wachtwoordauthenticatie tot 100 gebruikers
Ingebouwde radius server voor ongelimiteerde gebruikers-/ wachtwoordauthenticatie
Tot 5 beheeraccounts
 
Ongelimiteerd aantal beheeraccounts
Support via telefoon, e-mail, forum
Direct support via ticket in NCC
Cloud – Maak visuele plattegronden; geef per locatie aan welke Nebula apparatuur zich waar bevindt
Automatische visuele topologie; u ziet welke apparaten op de Nebula apparatuur zijn aangesloten
Captive portal met gepersona-liseerde welkomstpagina
WiFi analytics integratie
(social media etc.)
Tot 8 netwerken (SSID’s)
SNMP/syslog output
Optimale kanaalkeuze voor WiFi op basis van automatisch scannen
2-staps verificatie voor
extra beveiliging
Ondersteuning 802.1x voor
externe authenticatieserver
Mesh - draadloze koppeling tussen access points (bèta voor AC Wave 1 access points)
Client isolation - scheiding op gebruikersniveau voor het gebruik van een gastennetwerk
 

Gratis proeflicenties bij aanschaf Nebula apparatuur

Voor de gratis Nebula Cloudfuncties heeft u geen licentie nodig. Om de functies van het Professional Pack en/of Security Pack uit te proberen, ontvangt u bij aanschaf van Nebula apparatuur een proeflicentie. Hieronder leest u per product-serie hoe lang u de Professional functies en/of het Security Pack mag testen.

Zyxel Nebula access points (NAP-serie)
De Zyxel Nebula access points (NAP-serie) worden standaard geleverd met 3 jaar gratis Professional Pack. Voor afloop van deze driejarige try-out kunt u een betaalde Professional licentie aanschaffen voor 1 jaar, 2 jaar of 4 jaar of kunt u ervoor kiezen om slechts gebruik te maken van de gratis Nebula functionaliteiten.
 
Zyxel Nebula switches (NSW-serie)
Bij Zyxel Nebula switches (NSW-serie) ontvangt u standaard 1 jaar gratis Professional Pack. Voor afloop van deze éénjarige try-out kunt u een betaalde Professional licentie aanschaffen voor 1 jaar, 2 jaar of 4 jaar of kunt u ervoor kiezen om slechts gebruik te maken van de gratis Nebula functionaliteiten.
 
Zyxel Nebula gateways (NSG-serie)
De Zyxel Nebula gateways (NSG-serie) worden standaard geleverd met 1 jaar gratis Professional Pack én met 1 jaar gratis Security Pack. Voor afloop van de éénjarige try-outs kunt u ervoor kiezen om (één van) beide licenties al dan niet aan te schaffen, zodat u van de bijbehorende functionaliteiten gebruik kunt blijven maken. Verleng het Professional Pack met 1 jaar, 2 jaar of 4 jaar of kies ervoor om alleen van de gratis Nebula functionaliteiten gebruik te maken. Het Security Pack is ook te verlengen voor 1 jaar, 2 jaar en 4 jaar.

       


5. Zyxel Nebula productoverzicht


Met de Zyxel Nebula access points creëert u een snel en stabiel WiFi-netwerk. Deze krachtige dual-band access points zijn uitermate geschikt voor omgevingen met veel netwerkapparatuur. Zyxel Nebula biedt voor zowel indoor- als outdoorgebruik passende access points.

De AP's zijn uitstekend geschikt voor zowel kleine organisaties als bedrijven met meerdere locaties. De outdoor varianten zijn bijvoorbeeld ideaal voor op een camping of festival waar veel bezoekers tegelijkertijd internet-toegang willen.

 

Ook de Zyxel Nebula switches zorgen voor een sterk netwerk, maar dan bekabeld. Een router beschikt over het algemeen niet over genoeg netwerkaansluitingen om een volledig bekabeld bedrijfsnetwerk mee op te zetten. Een switch met meerdere extra poorten is dan de ideale uitbreiding. Handig is dat de Nebula switches over een speciaal mechanisme beschikken dat de verbinding met het Nebula Control Centre optimaliseert. Zo kunt u ook de Nebula switches te allen tijde eenvoudig blijven beheren via de Cloud.
 
 
Naast kwalitatieve access points en switches, biedt Zyxel Nebula ook  Cloud managed security gateways. Een security gateway bevat een ingebouwde firewall en houdt uw netwerk veilig door malware en andere online risico's tegen te gaan. Daarnaast kunt u op afstand verbinding maken met het netwerk via een beveiligde VPN-tunnel. Met een gateway kunt u bovendien bepaalde applicaties blokkeren om misbruik van het netwerk te voorkomen.


NebulaFlex en NebulaFlex Pro
Voor mensen die extra flexibiliteit wensen zijn de NebulaFlex en NebulaFlex Pro productlijn beschikbaar, bestaande uit apparaten die zowel standalone als via Nebula Cloud te beheren zijn. Gebruikers hebben de vrijheid om zelf te bepalen in welke modus ze het apparaat gebruiken en hoeven geen extra hardware of software te installeren. Bij NebulaFlex krijgt u standaard de gratis licentie en bij NebulaFlex Pro de professional licentie voor 3 jaar. Voor beide geldt dat u deze kunt verlengen en/of upgraden.      


6. Verkrijgbaar bij KommaGo

Zoekt u een geschikte WiFi-oplossing die u kunt beheren in de Cloud? Dan zijn de Zyxel Nebula acces points, switches en de security gateway een uitstekende keuze! Wilt u weten welk access point of switch in uw situatie geschikt is of wilt u meer informatie over de verschillende producten? Neem dan contact op met onze behulpzame productspecialisten via 030-669 1221 of sales@kommago.nl.

Neem contact met ons op

Stuur een email naar   info@kommago.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie