Home - Klantenservice - Aanbiedingen - Ruckus Cloud oplossingen: nu met 40% korting!

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1220

Start een chatgesprek

40% korting op Ruckus access points met Cloud Wi-Fi licenties

Ruckus Cloud oplossingen: nu met 40% korting!

Bij Wifishop.nl profiteert u nu van slim inkoopvoordeel op Ruckus Cloud oplossingen. U krijgt t/m 30 juni 2019 maar liefst 40% korting op geselecteerde Ruckus access points in combinatie met een Cloud Wi-Fi licentie. Zo heeft u een professioneel en eenvoudig te beheren WiFi-netwerk én bespaart u al snel honderden euro’s op jaarbasis!
 
Bestel nu Ruckus AP's met licentie met 40% korting
 

Ruckus: dé Smart WiFi-oplossing voor MKB en Enterprise

Ruckus levert een breed scala aan hoogwaardige indoor en outdoor access points. Door het gebruik van geavanceerde WiFi-technologieën zoals BeamFlex en seamless roaming biedt Ruckus zeer betrouwbare WiFi-connectiviteit in omgevingen met veel gelijktijdige gebruikers. Ruckus apparatuur is daarom zeer geschikt voor bedrijven, scholen, hotels, zorginstellingen en particulieren die over een professioneel WiFi-netwerk willen beschikken tegen een gereduceerd tarief. Lees meer over Ruckus.
 

Centraal beheer via Ruckus Cloud Wi-Fi

Met het Ruckus Cloud Wi-Fi beheerplatform is het opzetten en beheren van WiFi-netwerken heel eenvoudig. U beheert een onbeperkt aantal WiFi-netwerken van meedere locaties centraal binnen één online platform, toegankelijk via de intuïtieve webinterface en de mobiele app. Lees meer over Ruckus Cloud Wi-Fi of test de demo zelf.
 
 WiFi-netwerken van meerdere locaties via één interface beheren
Intuïtief beheerplatform via webinterface en app
Lage kosten voor beheer
Flexibel/schaalbaar
Bekijk de Ruckus Cloud Wi-Fi demo
  

Profiteren van 40% korting?

Wilt u profiteren van de hoge korting? Neem contact met ons op via de chat, per telefoon via 030-669 1220 of per e-mail via sales@kommago.nl of vul het contactformulier in voor een advies op maat en een vrijblijvende offerte. Op afspraak geven wij ook demonstraties met Ruckus apparatuur. Uiteraard kunt u de kortingbundels ook online bestellen als u al weet welke producten u nodig heeft.
 

Neem contact met ons op

Stuur een email naar   info@kommago.nl  Of gebruik onderstaand formulier

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen