Home - Product informatie - Referentie cases - Timelapse cameraproject gemeente Diemen

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1220

Start een chatgesprek


Timelapse cameraproject gemeente Diemen

Case study gemeente Diemen, timelapse Hikvision
Voordelen
case-study-voordelen
  • Één camera
  • Standalone oplossing
  • 4K beeldkwaliteit


Wens

De gemeente Diemen wilde de aanleg van een rotonde vastleggen in de vorm van een timelapse video en schakelde hiervoor de hulp van KommaGo in. Het project moest gerealiseerd worden met een stand-alone oplossing bestaande uit één vaste camera, die elke minuut een foto zou maken van de voortgang van de werkzaamheden. Het was niet mogelijk om de camera te verbinden met andere apparatuur of met internet.
 

Oplossing

Om tegemoet te komen aan de wens van gemeente Diemen is gekozen voor een stand-alone Hikvision IP camera met 4K resolutie. Het betrof een 8MP 4K Bullet Dome camera van het type DS-2CD2H83G0-IZS. De camera werd op een mast bevestigd en voorzien van een microSD-kaart met een van 128GB. Dit bood voldoende capaciteit om maanden aan beeldmateriaal op te slaan. De totaaloplossing inclusief montage en configuratie door KommaGo kende een snelle en eenvoudige implementatie.


Resultaat

Nadat de installatie van de camera voltooid was, is de gemeente gestart met de aanleg van de rotonde. Zoals gewenst maakte de camera iedere minuut een foto die lokaal werd opgeslagen. De vastgelegde beelden werden vervolgens iedere 2 weken gedownload op een laptop, wat gebeurde via de gratis IVMS-4500 software van Hikvision. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond zal van alle beelden een timelapse video worden gemaakt. Omdat de beelden van 4K kwaliteit zijn, zijn deze tevens geschikt voor toepassingen waar een hoge videoresolutie vereist is en zijn de foto’s ook afzonderlijk goed te gebruiken.
Voorbeeld camera Diemen 720p

Interesse?

Heeft u ook interesse in een moderne timelapse oplossing met 4K beeldkwaliteit? Wij kunnen voor iedere situatie een timelapse oplossing creëren en volledig voor u klaarzetten. Benieuwd naar de prijs? Deze complete oplossing inclusief indicatie van de installatiekosten kunt u via onderstaande link vinden:
Hikvision Outdoor Timelapse Totaaloplossing

Neem contact met ons op

Stuur een email naar   info@kommago.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie