Home - Product informatie - Zakelijk - Hybride werken

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1220

Start een chatgesprek


Hybride werken

Hybride werken
 
Veel bedrijven kiezen voor de werkvorm hybride werken. Hierbij werkt personeel afwisselend op kantoor en thuis of op een andere locatie. Dit vraagt om geschikte apparatuur die het hybride werken comfortabeler, makkelijker én veilig maakt. Voor deze apparatuur bent u bij KommaGo aan het juiste adres!

Weet u wat u nodig heeft? Ga direct naar:

Geconcentreerd bellen (ANC headsets)

Met de juiste headset kunt u op elke werkplek geconcentreerd werken, ongestoord vergaderen en allerhande telefoontjes afwikkelen. We bieden daarom een breed assortiment hybrid life headsets, die u makkelijk meeneemt van de ene naar de andere werkplek. En werkt u prettiger met een muziekje op de achtergrond, dan beluistert u dit in sublieme audiokwaliteit.

Ontdek alle headsets voor hybride werken


Aanraders zijn de headsets met active noise cancelling (ANC). Deze headsets dempen actief het omgevingsgeluid, waardoor u alleen uw gesprekspartner of muziek duidelijk hoort. Zo heeft u geen afleiding meer en richt u zich alleen nog op hetgeen wat ertoe doet. Erg handig als uw favoriete werkplek toch wat rumoerig is.
 
EPOS Sennheiser ADAPT 560
Jabra Evolve2 75
Poly Voyager Focus 2-M
 


 

Overal vergaderen (videobars, webcams en speakerphones)

Hybride werken vraagt om een nieuwe manier van vergaderen. Collega’s komen niet meer allemaal samen in één ruimte, maar vergaderen op afstand met elkaar. Goede audio- en videoconferencing apparatuur zorgt dat de kwaliteit en effectiviteit van de gesprekken vergelijkbaar is met face-to-face besprekingen. Plaats in vergaderruimtes een compleet videoconferentiesysteem om contact te houden met medewerkers elders. Ook op persoonlijke werkplekken is een compleet en met name compact systeem handig. Vooral wanneer dit ook nog eens gemakkelijk mee te nemen is naar huis of naar een andere locatie. Kies voor een kleine videobar of ga voor een losse webcam en/of speakerphone. Voeg eventueel nog een ANC headset toe om de inhoud van het gesprek privé te houden.


 


 

Overal telefoneren (DECT en VoIP-telefoons)

Om niet alleen op kantoor, maar ook thuis en op locatie bereikbaar te zijn, is het handig om te bellen via Unified Communication software op de laptop. Bekende voorbeelden hiervan zijn Microsoft Teams, Zoom en Cisco WebEx. Echter vinden veel werknemers het nog altijd prettig om via een telefoontoestel te bellen i.p.v. via de headset. Er zijn daarom diverse DECT en USB telefoons op de markt die geschikt zijn voor het bellen via UC applicaties. Deze kunt u zowel thuis als op kantoor eenvoudig gebruiken, zodat u altijd bereikbaar bent via hetzelfde nummer.

Gigaset ION H Pro UC DECT handset/speaker met USB DECT dongle
Yealink MP50 USB Telefoon voor Microsoft Teams
Poly CCX 500 Business Media Phone MS Teams
 
 

Veilige toegang tot het bedrijfsnetwerk (VPN routers en firewalls)

Waar uw personeel ook werkt; vanaf elke werkplek is toegang tot het bedrijfsnetwerk nodig om werkzaamheden te voltooien. Om te zorgen dat het netwerk beveiligd blijft en niet toegankelijk is voor onbevoegden, kiest u voor een VPN router (kleinschalige werkomgevingen) of een VPN firewall (MKB en enterprise ondernemingen). Via een beveiligde VPN-verbinding logt men thuis of op locatie in op het bedrijfsnetwerk en is remote werken geen enkel probleem. Maak eventueel gebruik van een netwerkswitch om uw bekabelde netwerk uit te breiden met extra netwerkpoorten.

VPN routers
DrayTek Vigor 2135ac Wireless-AC VPN Router
TP-Link TL-ER7206 SafeStream Gigabit Multi-WAN VPN router
DrayTek Vigor 2927 Multi WAN Gigabit Router
 
 
VPN firewalls
Fortinet FortiGate 40F Firewall
Fortinet FortiGate 60F Firewall
SonicWall TZ270 TotalSecure Advanced Edition 3 jaar
 
 

Betrouwbare WiFi voor op kantoor (WiFi 6 AP's)

Doordat personeel gedeeltelijk op kantoor en deels elders werkt, wordt regelmatig gekozen om vaste werkplekken in te ruilen voor flexplekken. Men werkt op laptops, gebruikt veeleisende applicaties, belt via een eigen (draadloze) headset etc. Een betrouwbaar WiFi-netwerk met voldoende capaciteit is in dit geval onmisbaar. WiFi 6 access point met seamless roaming bieden uitkomst.
 

Krachtig thuisnetwerk (modemrouters)

Zonder internet in huis is er geen toegang tot het bedrijfsnetwerk. Een krachtig thuisnetwerk is dan ook geen overbodige luxe. Vaak heeft men thuis een standaard (modem)router van de serviceprovider, die basisfunctionaliteiten biedt. Een krachtige (modem)router biedt hogere snelheden en uitgebreidere functies en kan uw standaard router vervangen. Zo is de AVM FRITZ!Box 7590 ook uitgerust met een ingebouwde telefooncentrale voor IP-telefoons en analoge telefoons en beschikt de DrayTek Vigor 2865Vac-A over supervectoring voor razendsnelle verbindingen.
 
AVM FRITZ!Box 7590 WiFi Modem Router
DrayTek Vigor 2865Vac-A VDSL2/ADSL2+ modem router SuperVectoring
 
 

Snelle WiFi voor thuis (access points)

Snelle WiFi voor de thuiswerkers kan natuurlijk niet ontbreken. Het is immers zeer onhandig als het netwerk thuis hapert of onvoldoende capaciteit biedt voor uw werkgerelateerde toepassingen. Met één of meerdere WiFi 6 access points zoals de TP-Link EAP620 wordt door de hele woning een sterk en snel WiFi-netwerk gecreëerd. Zo verloopt onder andere het (video)bellen moeiteloos en kunnen medebewoners tegelijkertijd gebruikmaken van het netwerk.
 
TP-Link Omada SDN EAP620 HD
TP-Link Omada SDN EAP620 HD
 


 

Voorkom ongewenste logins met 2FA

Bescherm uw persoonlijke accounts en bedrijfsaccounts tegen ongewenst inloggen door derden met behulp van two factor authentication (2FA). Security keys zijn een vorm van 2-factor authenticatie. Deze zorgen ervoor dat er alleen ingelogd kan worden wanneer iemand over de hardwarematige security key beschikt. Zo kunt u veilig inloggen op websites en applicaties, zonder dat een ander data in handen krijgt.
 
Yubico YubiKey Bio USB-A
Yubico YubiKey Bio USB-C
Alle Yubico YubiKey 2FA
 
 

Voorkom hardwareschade en dataverlies met noodstroom

Er wordt nauwelijks stilgestaan bij de schade die stroomuitval of piekspanningen in het elektriciteitsnetwerk kunnen veroorzaken. Naast het feit dat hardware kan beschadigen, gaan data verloren. Niet iets waar men op zit te wachten. Met de juiste noodstroomoplossing is dit eenvoudig te voorkomen. Zo beschermt een Back-UPS hardware en data tijdens stroomuitval en spanningspieken. De ingebouwde accu biedt de mogelijkheid om nog kort door te werken of om apparatuur veilig af te sluiten.
 
APC Back-UPS 750VA BX750MI-GR 4x Schuko USB
APC Back-UPS 1400VA 4x Schuko noodstroomvoeding USB
  
 

Meer informatie of advies?

Wilt u meer informatie over de besproken apparatuur of ontvangt u graag advies op maat? Ook over andere apparatuur voor hybride werken, thuiswerken en op kantoor werken kunnen onze productspecialisten u adviseren. Denk bijvoorbeeld aan vergadersystemen, ruimtereserveringssystemen, intercoms, 4G en 5G apparatuur, camerabeveiliging en meer. Bel naar 030 669 1220, vul onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl en wij helpen u zo spoedig mogelijk met het vinden van een passende oplossing.
 

Stuur een email naar   info@kommago.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie