Home - Product informatie - Zakelijk - Thuiswerken: wat heeft u nodig?

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1220

Start een chatgesprek


Thuiswerken: wat heeft u nodig?

Thuiswerken met deze apparatuur bent  er klaar voor!

In sommige bedrijven behoorde het al tot de standaard, in andere bedrijven is het sinds de huidige omstandigheden ook mogelijk: thuiswerken. Werken vanuit huis brengt vele voordelen met zich mee, zoals een flinke besparing op reistijd en reiskosten, een lager ziekteverzuim en minder benodigde werkplekken op kantoor. Helaas kunnen er ook nadelen aan kleven; vergaderen en communiceren gaat wellicht lastiger en er is minder goed te zien welke collega’s beschikbaar zijn. Met de juiste apparatuur zijn deze problemen echter eenvoudig op te lossen en werken medewerkers thuis even efficiënt of zelfs efficiënter dan op kantoor. Wilt u ook dat u en uw medewerkers probleemloos op afstand kunnen werken en vergaderen? Lees dan snel verder en neem contact op voor advies.

Ga direct naar:

Thuis toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk

Wanneer meerdere werknemers vanuit huis werken, is het belangrijk dat zij op afstand toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk. Zo kunnen zij hun werkzaamheden continueren en worden thuiswerkers niet beperkt in mogelijkheden. Om toegang tot het bedrijfsnetwerk te realiseren, is een goede VPN firewall nodig. Via een beveiligde VPN-verbinding kan men vanuit huis inloggen en is remote werken geen enkel probleem.
   

Voer zakelijke telefoongesprekken vanuit huis

Om ook tijdens het thuiswerken telefonisch bereikbaar te zijn op uw zakelijke telefoonnummer, kunt u uw VoIP-telefoon mee naar huis nemen en thuis installeren. Omdat VoIP-centrales tegenwoordig vaak in de cloud gehost zijn, zal uw telefoon ook vanuit huis gewoon werken. Op deze manier blijft u op uw eigen (werk)nummer bereikbaar en kunnen zakelijke telefoontjes net zoals op kantoor worden afgehandeld. Op kantoor wordt een VoIP telefoon vaak centraal via een PoE-switch van stroom voorzien. Voor thuis zult u een voedingsadapter of PoE-injector moeten gebruiken indien u niet over een PoE-switch beschikt.
Bekijk professionele VoIP-toestellen
Bekijk de VoIP bureautelefoons>
 

Comfortabel telefoneren met een headset

Uiteraard kunt u een headset op uw VoIP-telefoon aansluiten om comfortabeler te telefoneren en om u af te sluiten van omgevingsgeluid. Het is echter ook mogelijk om een headset als standalone-oplossing te gebruiken voor communicatie via Microsoft Teams, Zoom of Skype for Business op uw pc. Kies bijvoorbeeld een veelverkochte, draadgebonden USB headset. Heeft u liever enige bewegingsvrijheid, dan is een draadloze Bluetooth headset ideaal.
  
Bluetooth headsets
Draadgebonden USB headsets
 
Bekijk alle Bluetooth headsets >
 
Bekijk alle USB headsets >
   

Audio conferencing

Tijdens het werken op afstand toch een vergadering houden? Dan zijn personal speakerphones een uitkomst. Thuiswerkers en mobiele werkers kunnen met een speakerphone namelijk eenvoudig deelnemen aan een vergadering. Koppel een USB speakerphone bekabeld met uw pc, laptop, tablet of smartphone of kies voor een draadloze Bluetooth variant. Na het aansluiten kunt u direct een vergadering starten.
 
Er zijn tevens vergadertelefoons beschikbaar voor op kantoor. Met behulp van zo’n vergadertelefoon kunt u met meerdere personen vergaderen, waarbij externe partijen kunnen inbellen om deel te nemen. Met bijvoorbeeld een Yealink CP960 HD IP vergadertelefoon (ook beschikbaar in MS Teams vaariant) kan elke vergadering gewoon doorgaan. De gesprekken worden met maximaal 5 verschillende externe deelnemers in zuivere HD-geluidskwaliteit gevoerd. Deze vergadertelefoon beschikt over een Android besturingssysteem en is voorzien van een 5 inch touchscreen waarmee u het apparaat bedient.
USB Speakerphones
Yealink CP960 HD IP Vergadertelefoon
Bekijk de USB speakerphones > Bekijk de vergadertelefoons >
 

Video conferencing

Om uw boodschap op afstand net zo effectief over te brengen als bij een face-to-face gesprek, is videoconferencing geen overbodige luxe. Met name tijdens zakelijke overleggen waarin belangrijke beslissingen worden genomen of waarin iets getoond moet worden, is video onmisbaar.
 
Een videoconferentie in haarscherpe 4K resolutie is voor elke organisatie beschikbaar met onder andere de Polycom Eagle Eye Cube. Deze compacte USB camera is geschikt voor kleine ruimtes (ook wel huddle rooms genoemd) en brengt alle deelnemers perfect in beeld door de ruime kijkhoek van 120 graden. De installatie is bovendien zeer eenvoudig. U sluit de camera aan via de USB 3.0 aansluiting en kan deze direct gebruiken voor videoconferencing, zonder extra configuratie. De Eagle Eye Cube is makkelijk te verplaatsen en flexibel inzetbaar.
 
Polycom Eagle Eye Cube videoconferencing camera

Bekijk alle videoconferencingsystemen met camera's >
 

Wilt u ook thuiswerken of remote werken faciliteren? Neem contact op!

Wilt u ook thuiswerken of wilt u als werkgever uw personeel de mogelijkheid bieden om op afstand te werken? KommaGo biedt uiteenlopende producten die het vanuit huis werken vergemakkelijken. Voor vragen hierover of wanneer u interesse heeft in deze apparatuur, kunt u contact opnemen met de productspecialisten van KommaGo. Vul onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Stuur een email naar   info@kommago.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie