Home - Product informatie - Zakelijk - Thuiswerken? Wij regelen alles voor u

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1220

Start een chatgesprek


Thuiswerken? Wij regelen alles voor u

Compleet advies over thuiswerkoplossingen
Op maat samengesteld
Configuratieservice en support
Kosteloos thuis afgeleverd bij uw medewerkers
Garantie en ondersteuning bij problemen

Thuiswerken
Complete oplossingen voor bedrijven

Thuiswerken
Losse apparatuur

Werken vanuit huis biedt voordelen, zoals een flinke besparing op reistijd en reiskosten, een lager ziekteverzuim en minder benodigde werkplekken op kantoor. Helaas zijn er ook mogelijke nadelen; vergaderen en communiceren gaat lastiger of het is onduidelijk welke collega beschikbaar is. De juiste apparatuur lost deze problemen eenvoudig op, zodat medewerkers thuis even efficiënt of zelfs efficiënter werken dan op kantoor. Wilt u ook probleemloos op afstand werken en vergaderen, lees dan snel verder.

Complete oplossingen voor bedrijven

  • Compleet advies over thuiswerkoplossingen
  • Samengesteld op maat
  • Kosteloos thuis afgeleverd bij uw medewerkers
  • Garantie en ondersteuning bij problemen
  • Configuratieservice en support

Gaat uw personeel thuiswerken, maar heeft u geen idee hoe u dat voor elkaar krijgt en wat daarvoor nodig is? Wij helpen u! Leg uw vraagstuk aan ons voor en wij creëren een totaaloplossing die geheel is afgestemd op uw wensen en eisen.

KommaGo stelt het volledige pakket voor u samen en kan deze kosteloos afleveren op kantoor of bij uw medewerkers thuis. Als extra service bieden wij de mogelijkheid om de apparatuur vooraf te configureren zodat deze direct gebruiksklaar is. Ook kunt u bij ons terecht voor garantie en support wanneer zich problemen voordoen.

Wilt u gebruikmaken van deze unieke dienst, neem dan contact met ons op. Wij denken met u mee, ook als u de oplossing nog niet op de website ziet staan.

Thuiswerken losse apparatuur


Thuis toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk

Wanneer meerdere werknemers vanuit huis werken, is het belangrijk dat zij op afstand toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk. Zo kunnen zij hun werkzaamheden continueren en worden thuiswerkers niet beperkt in mogelijkheden. Om toegang tot het bedrijfsnetwerk te realiseren, is een goede VPN firewall nodig. Via een beveiligde VPN-verbinding kan men vanuit huis inloggen en is remote werken geen enkel probleem.
   

Voer zakelijke telefoongesprekken vanuit huis

Om ook tijdens het thuiswerken telefonisch bereikbaar te zijn op uw zakelijke telefoonnummer, kunt u uw VoIP-telefoon mee naar huis nemen en thuis installeren. Omdat VoIP-centrales tegenwoordig vaak in de cloud gehost zijn, zal uw telefoon ook vanuit huis gewoon werken. Op deze manier blijft u op uw eigen (werk)nummer bereikbaar en kunnen zakelijke telefoontjes net zoals op kantoor worden afgehandeld. Op kantoor wordt een VoIP telefoon vaak centraal via een PoE-switch van stroom voorzien. Voor thuis zult u een voedingsadapter of PoE-injector moeten gebruiken indien u niet over een PoE-switch beschikt.
Bekijk professionele VoIP-toestellen
Bekijk de VoIP bureautelefoons>
 

Comfortabel telefoneren met een headset

Uiteraard kunt u een headset op uw VoIP-telefoon aansluiten om comfortabeler te telefoneren en om u af te sluiten van omgevingsgeluid. Het is echter ook mogelijk om een headset als standalone-oplossing te gebruiken voor communicatie via Microsoft Teams, Zoom of Skype for Business op uw pc. Kies bijvoorbeeld een veelverkochte, draadgebonden USB headset. Heeft u liever enige bewegingsvrijheid, dan is een draadloze Bluetooth headset ideaal.
  
Bluetooth headsets
Draadgebonden USB headsets
 
Bekijk alle Bluetooth headsets >
 
Bekijk alle USB headsets >
   

Audio conferencing

Tijdens het werken op afstand toch een vergadering houden? Dan zijn personal speakerphones een uitkomst. Thuiswerkers en mobiele werkers kunnen met een speakerphone namelijk eenvoudig deelnemen aan een vergadering. Koppel een USB speakerphone bekabeld met uw pc, laptop, tablet of smartphone of kies voor een draadloze Bluetooth variant. Na het aansluiten kunt u direct een vergadering starten.
 
Er zijn tevens vergadertelefoons beschikbaar voor op kantoor. Met behulp van zo’n vergadertelefoon kunt u met meerdere personen vergaderen, waarbij externe partijen kunnen inbellen om deel te nemen. Met bijvoorbeeld een Yealink CP960 HD IP vergadertelefoon (ook beschikbaar in MS Teams variant) kan elke vergadering gewoon doorgaan. De gesprekken worden met maximaal 5 verschillende externe deelnemers in zuivere HD-geluidskwaliteit gevoerd. Deze vergadertelefoon beschikt over een Android besturingssysteem en is voorzien van een 5 inch touchscreen waarmee u het apparaat bedient.
USB Speakerphones
Yealink CP960 HD IP Vergadertelefoon
Bekijk de USB speakerphones > Bekijk de vergadertelefoons >
 

Video conferencing

Om uw boodschap op afstand net zo effectief over te brengen als bij een face-to-face gesprek, is videoconferencing geen overbodige luxe. Met name tijdens zakelijke overleggen waarin belangrijke beslissingen worden genomen of waarin iets getoond moet worden, is video onmisbaar.
 
Een videoconferentie in haarscherpe 4K resolutie is voor elke organisatie beschikbaar met o.a. de Polycom Eagle Eye Cube en Logitech BRIO 4K webcam. Deze compacte USB camera's zijn geschikt voor kleine ruimtes (ook wel huddle rooms genoemd) en brengen alle deelnemers perfect in beeld. De installatie is bovendien zeer eenvoudig. U sluit deze camera's aan via de USB-aansluiting en kan het apparaat vervolgens direct gebruiken voor videoconferencing, zonder extra configuraties. De Eagle Eye Cube en Logitech BRIO zijn makkelijk te verplaatsen en flexibel inzetbaar.
Polycom Eagle Eye Cube videoconferencing camera
Logitech BRIO 4K Webcam
 
Bekijk alle videoconferencingsystemen met camera's >
 

Wilt u ook thuiswerken of remote werken faciliteren? Neem contact op!

Wilt u ook thuiswerken of wilt u als werkgever uw personeel de mogelijkheid bieden om op afstand te werken? KommaGo biedt uiteenlopende producten die het vanuit huis werken vergemakkelijken. Voor vragen hierover of wanneer u interesse heeft in deze apparatuur, kunt u contact opnemen met de productspecialisten van KommaGo. Vul onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Stuur een email naar   info@kommago.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie