Home - Product informatie - Zakelijk - Thuiswerken: wat heeft u nodig?

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1220

Start een chatgesprek


Thuiswerken: wat heeft u nodig?

Thuiswerken met deze apparatuur bent  er klaar voor!

In sommige bedrijven behoort het tot de standaard, in andere bedrijven is het een nieuwe of wellicht toekomstige mogelijkheid: thuiswerken. Het brengt vele voordelen met zich mee (lagere reiskosten, kortere reistijden, minder werkplekken nodig, etc.), maar het mag natuurlijk niet ten koste gaan van de kwaliteit van het geleverde werk. Met de juiste apparatuur voltooien medewerkers hun werkzaamheden tijdens het thuiswerken net zoals op kantoor. Wilt u ook efficiënt op afstand werken en vergaderen? Lees dan snel verder en neem contact op voor advies.

Ga direct naar:

Thuis toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk

Wanneer meerdere werknemers vanuit huis werken, is het belangrijk dat zij op afstand toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk en bijbehorende bestanden. Zo kunnen zij hun werkzaamheden continueren en worden thuiswerkers niet beperkt in mogelijkheden. Om toegang tot het bedrijfsnetwerk te realiseren, is een goede VPN firewall nodig. Via een beveiligde VPN-verbinding kan men vanuit huis inloggen en is remote werken geen enkel probleem.
   

Voer zakelijke telefoongesprekken vanuit huis

Om ook tijdens het thuiswerken telefonisch bereikbaar te zijn op uw zakelijke telefoonnummer, kunnen werkgevers het toestaan dat medewerkers hun VoIP-telefoon meenemen naar huis. Het is ook mogelijk om een dergelijke bureautelefoon thuis te laten installeren. Op deze manier is iedereen op zijn eigen nummer bereikbaar en kunnen zakelijke telefoontjes net zoals op kantoor worden afgehandeld. Vergeet niet dat u voor een VoIP-telefoon ook een voedingsadapter, PoE-injector of PoE-switch nodig heeft.
Bekijk professionele VoIP-toestellen
Bekijk de VoIP bureautelefoons>
 

Comfortabel telefoneren met een headset

Uiteraard kunt u een headset op uw VoIP-telefoon aansluiten om comfortabeler te telefoneren en om u af te sluiten van omgevingsgeluid. Het is echter ook mogelijk om een headset als standalone-oplossing te gebruiken in combinatie met de softphone op uw pc. Voor enige bewegingsvrijheid is een draadloos model in ieder geval ideaal. Wilt u een draadloze headset die zowel geschikt is voor uw VoIP-telefoon als voor uw pc en mobiel? Dat kan! Bekijk ons assortiment flexibel inzetbare headsets.
  
Headsets voor bureautelefoons, pc, laptop, tablet en smartphone
 
Draadloze headsets voor VoIP-telefoons, pc en mobiel
 

Audio conferencing

Tijdens het werken op afstand toch een vergadering houden? Dan zijn personal speakerphones een uitkomst. Thuiswerkers en mobiele werkers kunnen met een USB speakerphone namelijk eenvoudig deelnemen aan een vergadering. Koppel de USB speakerphone via Bluetooth met uw pc, laptop, tablet of smartphone en start de audioconferentie.
 
Er zijn tevens vergadertelefoons beschikbaar voor op kantoor. Met behulp van zo’n conference systeem houdt kantoorpersoneel audiovergaderingen met gesprekspartners die zich elders bevinden. Met bijvoorbeeld een Yealink CP960 HD IP vergadertelefoon kan elke vergadering gewoon doorgaan. De gesprekken worden met maximaal 5 verschillende gespreksdeelnemers in zuivere HD-geluidskwaliteit gevoerd voor optimale verstaanbaarheid. Deze vergadertelefoon is voorzien is van Android besturing en een 5 inch touchscreen, waarop u het apparaat net als uw smartphone bedient.
USB Speakerphones
Yealink CP960 HD IP Vergadertelefoon
Bekijk de USB speakerphones > Bekijk de vergadertelefoons>
 

Video conferencing

Aangezien lichaamstaal het makkelijker maakt om de boodschap van uw gesprekspartner juist te interpreteren, is videoconferencing geen overbodige luxe. Met name tijdens zakelijke overleggen waarin belangrijke beslissingen worden genomen of waarin iets getoond moet worden, is video onmisbaar.
 
Een videoconferentie in haarscherpe 4K resolutie is voor elke organisatie beschikbaar met onder andere de Polycom Eagle Eye Cube.  Deze compacte USB camera is geschikt voor kleine ruimtes en brengt alle deelnemers perfect in beeld door de ruime kijkhoek van 120 graden. De installatie is bovendien zeer eenvoudig. U sluit de camera aan via de USB 3.0 aansluiting en bevestigt deze vervolgens aan de bovenzijde van een display of aan de muur. Hierdoor is de Eagle Eye Cube makkelijk te verplaatsen en flexibel inzetbaar.
 
Polycom Eagle Eye Cube videoconferencing camera

Bekijk alle videoconferencingsystemen met camera's >
 

Wilt u ook thuiswerken of remote werken faciliteren? Neem contact op!

Wilt u als werknemer ook thuiswerken of wilt u als werkgever uw personeel de mogelijkheid bieden om op afstand te werken? KommaGo biedt uiteenlopende producten die het vanuit huis werken vergemakkelijken. Voor vragen hierover of wanneer u interesse heeft in deze apparatuur, kunt u contact opnemen met de productspecialisten van KommaGo. Bel naar 030 669 1220, stuur een berichtje via de chat op de website, vul onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl.

Stuur een email naar   info@kommago.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie