KommaGo bij Ondernemend Nederland

Afgelopen zondag presenteerde KommaGo bij het TV programma Ondernemend Nederland op RTL Z de Gigaset Maxwell 10. Dit is een ‘state-of-the-art’ VoIP telefoon met veel mogelijkheden. Tevens was er aandacht voor de bedrijfsstrategie van KommaGo, waarbij het doel is om veel productkennis in huis te hebben om zo klanten on- en offline goed te kunnen adviseren.

Een van de belangrijke ontwikkelingen die werd behandeld, is het samengaan van data en spraak. Veel ondernemingen beschikken over een netwerkaansluiting die ook voor telefonie steeds interessanter wordt. Zo heeft KommaGo telefoons in het assortiment zoals de Gigaset Maxwell 10. Hiermee kan de ondernemer met video bellen en tijdens een gesprek documenten opvragen. Een ondernemer kan zodoende veel tijd besparen en een behoorlijke efficiency slag maken.

KommaGo wil met zijn specialistische kennis zowel on- als offline uitstekende service leveren. Klanten worden voor, tijdens, en na aanschaf van een product actief bijgestaan. KommaGo heeft een showroom waar klanten altijd terecht kunnen voor vragen en verregaande technische ondersteuning. De tip die sales manager Edwin Oskam ondernemers meegaf, is hiermee in lijn: ‘lever niet alleen een doosje, maar een doosje plus-plus.’