KommaGo organiseert succesvol biometrie seminar

Biometrie 1

Donderdag 10 maart organiseerde KommaGo een succesvol seminar op het gebied van biometrie en toegangscontrole. Voor een zaal met enthousiaste eindklanten en installateurs gaf Werner Roest namens Suprema een interessante presentatie.

Biometrie Suprema

Tijdens het seminar werden de mogelijkheden van de Suprema biometrische toepassingen besproken en was er volop ruimte voor vragen uit de zaal. De aanwezigen maakten daar dan ook gretig gebruik van. Na afloop van de presentatie was er een praktijkdemonstratie, waarbij de deelnemers aan het seminar zelf de Suprema producten konden uitproberen. Menigeen was positief verrast over de snelle werking en nauwkeurigheid van de biometrie apparaten. Speciaal voor de aanwezigen had Jurriën, de productspecialist van Toegangshop, nog een mooie aanbieding in petto, zodat de deelnemers direct hun opgedane kennis in praktijk kunnen brengen.

Biometrie 2

Commerciële biometrische toepassingen

Biometrie, identificatie via lichaamskenmerken, is voor veel mensen nog een ‘eng’ onderwerp. De meeste mensen denken direct aan het opslaan van vingerafdrukken of andere lichaamskenmerken. Echter, wat veel mensen niet weten is dat biometrie in commerciële toepassingen behoorlijk anders werkt. Werner Roest lichtte toe dat de Suprema apparaten werken op basis van algoritmes. Er wordt geen database aangelegd van bijvoorbeeld vingerafdrukken, maar er worden algoritmes opgeslagen op basis van een aantal punten van die vingerafdrukken. Zo kan een eventuele hacker resultaten uit de database nooit herleiden naar een daadwerkelijk biometrisch kenmerk. Meer weten over biometrie? Lees verder op onze informatiepagina.

Seminar agenda

Wilt u ook uw kennis verder uitbreiden en eens een seminar bijwonen bij KommaGo? Bekijk in onze agenda welke seminars er georganiseerd worden en meld u aan. Alle seminars zijn gratis toegankelijk en zijn inclusief een geheel verzorgde lunch door KommaGo.

Biometrie 3