Linksys LAPAC2600C

11ac 4x4 Cloud Access Point


199,00 excl. btw

240,79 incl. btw

Bel voor levertijd

Linksys LAPAC2600C

De Linksys LAPAC2600C is een Cloud managed access point voor drukke omgevingen. Dit Wireless-AC Wave 2 access point haalt torenhoge snelheden tot 2,53 Gbps. Dankzij functies als MU-MIMO en seamless roaming is de verbinding altijd stabiel, ook wanneer er veel gebruikers verbonden zijn.

Lees meer

Eigenschappen Linksys LAPAC2600C


Draadloos access point (802.11ac Wave 2)
Centraal te beheren via Cloud
Dual Band AC (2,4GHz en 5GHz)
4x4 MU-MIMO technologie
Haalt WiFi-snelheden tot 2,53 Gbps
2 Gigabit Ethernetpoorten met Link Aggregatie
Captive portal voor gastennetwerk
Biedt uitstekende dekking
Werkt stand-alone of als bridge
Constante verbinding met seamless roaming
Eenvoudig in gebruik, met PoE+ ondersteuning

Access point voor drukke omgevingen


De Linksys LAPAC2600C is ideaal voor drukke kantooromgevingen waar veel mensen gebruikmaken van het draadloze netwerk. Het access point zorgt voor een snelle en stabiele verbinding met Dual-Band AC technologie en gecombineerde snelheden tot 2,53 Gbps. De ingebouwde antenne zorgt daarbij voor een uitstekende WiFi-dekking waardoor u in iedere hoek van de ruimte prima bereik heeft.

Linksys Cloud Manager


Met Linksys Cloud Manager is de Linksys LAPAC2600C eenvoudig te beheren vanaf iedere gewenste locatie. Het gebruiksvriendelijke management platform biedt de mogelijkheid om meerdere access points of netwerken centraal te beheren via uw webbrowser. Bekijk real-time de status van alle netwerken, zie welke apparaten er verbonden zijn en nog veel meer. Indien er problemen optreden op het netwerk, ontvangt u automatisch een melding zodat u direct hiervan op de hoogte bent en actie kunt ondernemen.

MU-MIMO technologie


Dankzij de 4x4 MU-MIMO technologie kan de Linksys LAPAC2600C kan moeiteloos verbinding maken met meerdere apparaten tegelijkertijd. Iedere device krijgt een eigen stream toegewezen waardoor er altijd voldoende bandbreedte beschikbaar is. Zo kunnen meerdere gebruikers bijvoorbeeld tegelijkertijd grote bestanden downloaden of deelnemen aan een videovergadering zonder dat er vertraging optreedt.

Werkt stand-alone of als bridge


U kunt de Linksys LAPAC2600C niet alleen als stand-alone access point gebruiken, maar ook als netwerkbridge ter vergroting van het bereik van uw draadloze netwerk. Sluit bijvoorbeeld nog een extra access point aan of koppel een ander netwerkapparaat via een van de twee Gigabit Ethernet-poorten van de Linksys LAPAC2600. Deze twee poorten zijn te combineren met Link Aggregatie voor een backhaul capaciteit van 2 Gbps.

Seamless roaming


Wanneer uw werknemers met hun mobiele devices rondlopen op kantoor is het wenselijk dat de verbinding constant blijft. De functie seamless roaming zorgt ervoor dat de devices automatisch verbinding maken met het dichtstbijzijnde access point, zonder dat de verbinding onderbroken wordt. Zo blijft de verbinding intact wanneer u bijvoorbeeld tijdens het VoIP- of videobellen van de ene naar de andere ruimte loopt.

Professionele beveiliging


Professionele beveiligingsfuncties op de Linksys LAPAC2600C zorgen ervoor dat uw draadloze netwerk uitstekend beschermd is tegen bedreigingen. De beveiliging omvat onder meer WiFi Protected Access (WPA/WPA2), 802.1X-supplicant en MAC-gebaseerd toegangsbeheer.

Captive portal


Heeft u regelmatig gasten over de vloer, dan kunt u een WiFi-hotspot creëren door middel van captive portal. Uw gasten krijgen dan pas toegang tot het netwerk nadat zij zich hebben ingelogd op een welkomstpagina. Dit is een ideale functie voor cafés, lobby's en andere WiFi-hotspots waar niet iedereen zonder meer gebruik mag maken van het netwerk.

PoE+ ondersteuning


Dankzij de PoE+ ondersteuning (802.3at) kan de Linksys LAPAC2600C direct van data en stroom worden voorzien via de netwerkkabel. Het enige wat u hoeft te doen is de Linksys LAPAC2600C aansluiten op een PoE-switch, een externe voedingsadapter is niet nodig. Aangezien u niet afhankelijk bent van een stopcontact, is het access point eenvoudig te plaatsen op de plek die uw wenst (bijv. het plafond).

Clustering firmware


Linksys heeft clustering firmware beschikbaar gemaakt voor de Linksys LAPAC2600C. Deze firmware heeft als voordeel dat u meerdere access points centraal kunt beheren en dus niet langer individueel hoeft te configureren. Een LAN-controller of cloud-based controller is niet benodigd, het clusteren is volledig gratis. Meer informatie over de clustering firmware vindt u hier.

Inhoud verpakking


  • Linksys LAPAC2600C

  • Netwerkkabel

  • Voedingsadapter

  • Montagemateriaal

  • CD met documentatie

  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
WiFi installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: LAPAC2600C-EU
EAN: 4260184667338

Merk: Linksys

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie