Linksys LGS528 28-poorts

Managed Gigabit Switch met 2x SFP


Dit product is niet meer leverbaar

Linksys LGS528 28-poorts

Met de Linksys LGS528 breidt u eenvoudig uw bedrijfsnetwerk uit met 26 Gigabit LAN-poorten en 2 combopoorten. U beschikt over een switch met uitgebreide managementfuncties die tevens een stabiel en beveiligd netwerk biedt. Met ondersteuning van IPv6 bent u bovendien klaar voor de toekomst.

Lees meer

Eigenschappen Linksys LGS528

Managed Layer 3 Static Routing switch
26 Gigabit Ethernet-poorten (RJ45)
2 Combopoorten (RJ45+SFP)
Switching capaciteit: 56 Gbps
Snelheden tot wel 1000 Mbps
Energiebesparende functies
Geavanceerde netwerkbeveiliging
IPv6 Ondersteuning
1000 VLANs

Managed Gigabit switch met 28 poorten
Met de Linksys LGS528 breidt u eenvoudig uw bedrijfsnetwerk uit. De compacte switch biedt extra netwerkpoorten waarop u direct aanvullende netwerkapparatuur kunt aansluiten. De 28 poorten van de Linksys LGS528 ondersteunen Gigabit snelheden voor een extra snelle en soepele dataoverdracht.

Beheer uw bedrijfsnetwerk met geavanceerde managementfuncties zoals Layer 2 Switching en Layer 3 Static Routing. Ook ondersteunt de LGS528 1000 VLANs. De switch kan beheerd worden via een gebruiksvriendelijke webinterface. Raadpleeg de datasheet voor meer informatie.

Plug & Play
Dankzij de Plug & Play installatie is de Linksys LGS528 zeer eenvoudig in gebruik aangezien er geen configuratie vereist is. Het enige dat u hoeft te doen is de switch van stroom voorzien en koppelen aan uw router. Vervolgens kunt u de gewenste apparatuur aansluiten via een netwerkkabel.

Quality of Service (QoS)
De ingebouwde Quality of Service techniek zorgt ervoor dat belangrijk netwerkverkeer (zoals voice en video) voorrang krijgt op minder belangrijk verkeer (zoals surfen). De auto-sensing poorten optimaliseren automatisch de snelheid voor elk aangesloten apparaat. Zo heeft u geen last van haperend beeld of wegvallende gesprekken.

Netwerk beveiliging
De Linksys LGS528 blokkeert het netwerk voor ongeautoriseerde gebruikers en zorgt ervoor dat bedrijfskritische gegevens beschermd blijven. Door gebruik te maken van poort authenticatie en MAC-gebaseerde poort beveiliging zijn gebruikers verplicht zich eerst te authenticeren voordat er toegang wordt verleend op het netwerk. Daarnaast zorgen de geavanceerde DHCP snooping en IP-MAC binding functies ervoor dat het netwerk beschermd blijft tegen netwerkaanvallen.

Inhoud verpakking
  • Linksys LGS528-EU
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: LGS528-EU
EAN: 4260184663965

Merk: Linksys

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie