Linksys LGS528P 28-poorts

Managed Gigabit Switch PoE+


Dit product is niet meer leverbaar

Linksys LGS528P 28-poorts

Met de Linksys LGS528P breidt u eenvoudig uw bedrijfsnetwerk uit met 28 Gigabit PoE ethernetpoorten. U beschikt over een switch met uitgebreide managementfuncties die tevens een stabiel en beveiligd netwerk biedt. Met ondersteuning van IPv6 bent u bovendien klaar voor de toekomst.

Lees meer

Eigenschappen Linksys LGS528P

26x Gigabit Ethernetpoorten (RJ45)
2x Combopoorten (RJ45+SFP)
24x Power over Ethernet Plus (PoE+)
Maximaal PoE-vermogen 192W
Switching capaciteit: 56 Gbps
Snelheden tot wel 1000 Mbps
Energiebesparende functies
Layer 3 static routing
Geavanceerde netwerkbeveiliging
IPv6 Ondersteuning
1000 VLANs

Managed Gigabit PoE switch met 28 poorten
Met de Linksys LGS528P breidt u eenvoudig uw bedrijfsnetwerk uit. De compacte switch biedt extra netwerkpoorten waarop u direct aanvullende netwerkapparatuur kunt aansluiten. De 28 poorten van de Linksys LGS528P ondersteunen Gigabit snelheden voor een extra snelle en soepele dataoverdracht.

Beheer uw bedrijfsnetwerk met geavanceerde managementfuncties zoals Layer 2 Switching en Layer 3 Static Routing. Ook ondersteunt de LGS528P 1000 VLANs. De switch kan beheerd worden via een gebruiksvriendelijke webinterface. Raadpleeg de datasheet voor meer informatie.

Power over Ethernet Plus (PoE+)
De eerste 24 poorten op de Linksys beschikken over Power over Ethernet Plus (PoE+). De aangesloten netwerkapparatuur kan gewoon via de netwerkkabel van stroom worden voorzien. Denk bijvoorbeeld aan apparatuur zoals access points, VoIP-telefoons of IP-camera's. U hoeft dan niet voor elk apparaat een apart stopcontact te regelen. De Linksys LGS528P kan een maximaal vermogen van 192W leveren.

Plug & Play
Dankzij de Plug & Play installatie is de Linksys LGS528P zeer eenvoudig in gebruik aangezien er geen configuratie vereist is. Het enige dat u hoeft te doen is de switch van stroom voorzien en koppelen aan uw router. Vervolgens kunt u de gewenste apparatuur aansluiten via een netwerkkabel.

Quality of Service (QoS)
De ingebouwde Quality of Service techniek zorgt ervoor dat belangrijk netwerkverkeer (zoals voice en video) voorrang krijgt op minder belangrijk verkeer (zoals surfen). De auto-sensing poorten optimaliseren automatisch de snelheid voor elk aangesloten apparaat. Zo heeft u geen last van haperend beeld of wegvallende gesprekken.

Netwerk beveiliging
De Linksys LGS528P blokkeert het netwerk voor ongeautoriseerde gebruikers en zorgt ervoor dat bedrijfskritische gegevens beschermd blijven. Door gebruik te maken van poort authenticatie en MAC-gebaseerde poortbeveiliging zijn gebruikers verplicht zich eerst te authenticeren voordat er toegang wordt verleend op het netwerk. Daarnaast zorgen de geavanceerde DHCP snooping en IP-MAC binding functies ervoor dat het netwerk beschermd blijft tegen netwerkaanvallen.Energiebesparing
De Linksys smart switch beschikt over speciale energiebesparende functies voor een optimale efficiëntie:
  • Ongebruikte poorten worden automatisch uitgeschakeld
  • Poortstatusschakelaar om de LED-lampjes te regelen
  • Intelligente voeding (lager stroomverbruik) voor korte kabels
Inhoud verpakking
  • Linksys LGS528P-EU
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
Alles over Power over Ethernet
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: LGS528P-EU
EAN: 4260184664047

Merk: Linksys

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie