Logitech Slim Combo iPad Case

voor 5e en 6e generatie iPad (2017 en 2018)


111,68 excl. btw

135,13 incl. btw

135.13 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Logitech Slim Combo iPad Case

Met de Logitech Slim Combo iPad Case beschermt u uw iPad en heeft u direct een handige standaard en QWERTY toetsenbord bij de hand. Zo kunt u uw iPad ook bedienen als een laptop: ideaal wanneer u tijdens vergaderingen notities bij wilt houden of even snel een e-mail wilt sturen.

Lees meer

Eigenschappen Logitech Slim Combo:


Voor 5e generatie en 6e generatie iPad
Beschermcase met afneembaar QWERTY toetsenbord
Comfortabel typen zoals op een laptop
4 modi: beschermen, typen, weergeven, studio
Werkt via Bluetooth
Gevoed door oplaadbare batterij
Levensduur batterij: 3 mnd bij gebruik van 2 uur per dag
Houder voor (niet meegeleverde) Apple Pencil
Afmetingen: 246,2 x 177,66 x 24,56 mm

Bekijk de Logitech Slim Combo
iPad beschermcase met toetsenbord


Met de Logitech Slim Combo beschermt u uw iPad én kunt u hem als laptop gebruiken. Plaats de iPad in deze stevige case met geïntegreerd toetsenbord en werk vervolgens waar u maar wilt. Het slanke en lichte ontwerp zorgt ervoor dat u uw iPad eenvoudig mee kunt nemen. Tegelijkertijd biedt de Logitech Slim Combo optimale bescherming tegen stoten, krassen en morsen. De beschermhoes is geschikt voor een iPad uit de 5e generatie (2017, modellen A1822 en A1823) en uit de 6e generatie (2018, modellen A1893 en A1954).

Comfortabel QWERTY toetsenbord


Het toetsenbord van de Logitech Slim Combo is vastgeklikt, maar ook losstaand te gebruiken. U kunt per situatie dus zelf kiezen welke opstelling u het prettigst vindt. Het QWERTY toetsenbord beschikt over grote, ruim geplaatste toetsen, wat het typen comfortabel maakt. Bovendien is de toetsverlichting in drie verschillende sterktes in te stellen, zodat u zowel in lichte als donkere omgevingen de toetsen duidelijk ziet. Aan de bovenzijde bevindt zich een rij sneltoetsen waarmee u direct uw favoriete iOS-acties kunt uitvoeren, zoals het bedienen van media en het aanpassen van het volume en de schermhelderheid.Verschillende standen mogelijk


De Logitech Slim Combo is in verschillende standen plaatsen, met een gezichtshoek van 20° - 60°. Wanneer u wilt typen, klikt u het toetsenbord aan de case in staande positie zodat u gemakkelijk kunt typen. Het is ook mogelijk om de iPad met de standaard los te plaatsen en het afneembare toetsenbord apart te gebruiken. Zo bepaalt u zelf de afstand tot het scherm. De weergavemodus is handig wanneer u video’s wilt bekijken. Hierbij koppelt u het toetsenbord los en legt deze aan de kant. Leest u boeken of andere teksten op uw iPad, klap de standaard dan in om de case praktisch vast te houden. Als laatste kunt u het scherm ook nog ver naar achteren in de studiomodus duwen. Met een (niet meegeleverde) digitale pen maakt u dan gemakkelijk tekenen of werkt uw ideeën uit.

Werkt via Bluetooth


Uw iPad en de Logitech Slim Combo worden via Bluetooth met elkaar verbonden. De verbinding is stabiel, energiezuinig en betrouwbaar en u hoeft deze maar één keer in te stellen. Zodra u de iPad in typstand zet, wordt de verbinding automatisch tot stand gebracht. Het toetsenbord werkt op een oplaadbare batterij die na opladen ongeveer 3 maanden meegaat bij een gebruik van 2 uur per dag.

Inhoud verpakking


  • Logitech Slim Combo iPad Case

  • Handleiding

  • Let op: iPad niet inbegrepen


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 920-009047
EAN: 5099206081253

Merk: Logitech


Alternatieven

Logitech Slim Folio iPad Case

Logitech Slim Folio iPad Case

voor iPad 2017 en 2018Levertijd 1 tot 3 werkdagen

95,00 excl. btw
114,95 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie