Mimosa B5-Lite

5Ghz Point-to-point Duopack


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Mimosa B5-Lite

Met dit Mimosa B5-Lite duopack heeft u twee gebruiksvriendelijke 5GHz access points met een hoge capaciteit. Deze krachtige apparaten zijn perfect voor kleine bedrijven. Dankzij het gebruiksvriendelijke cloud management is verregaande technische kennis niet nodig.

Lees meer

Eigenschappen Mimosa B5-Lite

Mimosa B5-Lite access point (2x)
Cloud managed (gratis cloud licentie)
2x2 MIMO 20dBi antennes
Doorvoersnelheid tot 750 Mbps
Bereik tot 3 kilometer (met vrij zicht)

Krachtige backhaul
Met de Mimosa B5-Lite heeft u een krachtig 11ac access point met 2 ingebouwde 20dBi antennes in handen. Dankzij de doorvoersnelheid tot 750 Mbps levert de Mimosa B5-Lite de beste prestaties. De Mimosa B5-Lite biedt uitgebreide beheeropties, een lage latency/vertraging en gereserveerde bandbreedte voor de beste verbinding. Door de IP55 gecertificeerde behuizing is de Mimosa B5-Lite ook weerbestendig.

Bevestigen en klaar
Dankzij de geïntegreerde high-gain 20dBi antenne en bevestigingsbeugel is de Mimosa B5-Lite Backhaul in slechts enkele minuten te installeren. Na het bevestigen kunt u gebruikmaken van de Mimosa Smartphone Aiming tool, waarmee u het access point nauwkeurig kunt afstellen voor het beste signaal.Eenvoudig te monitoren via de Cloud
Zodra de Mimosa B5-Lite geïnstalleerd is, zijn uw verbindingen direct te monitoren via de gratis Mimosa Cloud service. Via deze online applicatie kunt u de status van het netwerk bekijken en analyseren en eventuele problemen vroegtijdig opsporen. Voor uitgebreidere analyses, dataverzameling en notificaties bij problemen kunt u een abonnement nemen op de Mimosa Cloud+ service.

Altijd een uitstekende verbinding
De Mimosa B5-Lite zorgt altijd voor de beste verbinding door gebruik te maken van geavanceerde technieken. Het access point maakt onder andere gebruik van multi-channel technologie om de invloed van interferentie tegen te gaan. Daarnaast past het apparaat zich automatisch aan op de netwerkomstandigheden om een optimale linksnelheid en betrouwbaarheid te garanderen.Inhoud verpakking
  • Mimosa B5-Lite
  • Muurbeugels
  • PoE-injectors (2x)
  • Montagemateriaal
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: B5-Lite
EAN: 10000025

Merk: Mimosa

Lees meerReviews


31-05-2016
Top product!

Wij hebben enige tijd geleden het genoegen gekregen te testen met de Mimosa B5 lite versie en zijn hier erg tevreden over! Mooie waardes op 1km afstand (wat getest is) en een duidelijke handleiding voor de installatie. Ook is het gemak van de GPS positie een uitkomst bij geen vrij zicht en is er mogelijkheid tot gebruik van de monitoring.

Zeker een aanrader voor de wat hogere snelheden!

GPS location

Duidelijk overzicht

Duidelijke handleiding

nvt

Beoordeling:
06-06-2016
Mimosa b5 lite point-to-point set

Geweldig product voor oplossingen daar waar geen internet mogelijk is maakt deze product het wel mogelijk, alles werkt vlot en heel snel,
eerlijk gezegd een tip van Edwin van de Wifishop, geen spijt dat ik naar hem geluisterd heb het product qua prijs en kwaliteit perfect gewoon aan de overkant ( ontvangst van internet) denk je dat je op de kabel bent zo snel..
een echte aanrader.dus

Alco Security nv
Zeki.

gemakkelijke te instaleren

als je alles goed volg ben je de eerste keer na 20 klaar met de installatie

enkel handleiding op yutube

je moet het eerst updaten voor dat je gaat installeren.

Beoordeling:

Veelgestelde vragenDient de set een werkende internet verbinding te hebben om te functioneren? Of werkt het ook zonder internetverbinding?
Nee, als de internetverbinding wegvalt of het gaat om een locatie zonder internetverbinding dan blijft de Mimosa set na de eerste configuratie gewoon functioneren. De cloudverbinding is daarnaast ook niet essentieel, want u kunt de Mimosa B5(-lite) units ook handmatig configureren.

Het nadeel van de handmatige configuratie is echter wel dat de set niet meer volledig gekoppeld kan worden met de clouddienst. Mimosa adviseert daarom om de B(-lite) units allereerst te configureren via de cloud. Als de internetverbinding dan wegvalt dan is de verbinding alleen niet via de cloud bereikbaar, maar als de internetverbinding weer actief is dan wordt de set weer opnieuw gekoppeld met de clouddienst.

Bij locaties en/of een opzet zonder internetverbinding maakt het natuurlijk verschil of u de set handmatig koppelt of van te voren via de cloud configureert. De clouddienst van Mimosa heeft echter voor deze situatie geen meerwaarde.
Ik heb geen vrij uitzicht. Is dit een groot probleem of is het dan niet mogelijk?
Als er helemaal geen zichtsverbinding is tussen de twee units dan gaat het niet lukken om een verbinding op te bouwen. Met een beperkte zichtsverbinding is het wellicht nog mogelijk, maar het is een kwestie van uitproberen in welke mate de verbinding presteert. De verbinding zal in ieder geval veel langzamer zijn, maar de verbinding kan ook instabiel worden en/of er kan veel vertraging/latency ontstaan.

Met andere woorden is een vrij zicht verbinding wel benodigd om een betrouwbare en snelle point-to-point verbinding op te zetten. Kijk daarom voor de zekerheid naar de mogelijkheid om vrij zicht te creëren door de units hoger te plaatsen of op een andere plek te plaatsen.

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie