Motorola CLK446 Portofoon

Vergunningsvrij, met oortje en oplader


225,00 excl. btw

272,25 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Motorola CLK446 Portofoon

De Motorola CLK446 is een compacte vergunningsvrije portofoon. Opvolger van de populaire CLP446 en verbeterd op vele vlakken. Deze portofoon biedt uitstekende audiokwaliteit, heeft een ingebouwde speaker en is gemakkelijk in gebruik. Ideaal voor op de werkvloer.

Lees meer

Eigenschappen Motorola CLK446

Compacte vergunningsvrije portofoon
8 kanalen met versleuteling
Ingebouwde speaker met uitstekende audio
Geschikt voor de meest veeleisende omgevingen
Met LED display voor belangrijkste informatie
Batterijduur: 10 uur
Ideaal voor in de retail
Opvolger van de populaire CLP446


Compacte vergunningsvrije portofoon
De Motorola CLK446, de opvolger van de populaire CLP446, is een compacte vergunningsvrije portofoon met 8 kanalen. Deze portofoon is de beste keus voor zakelijke communicatie, bijvoorbeeld in de retail. De CLK446 is de perfecte combinatie van design en kwaliteit.

Ingebouwde speaker met uitstekende audio
Communicatie op de werkvloer was nooit gemakkelijker dan met de Motorola CLK446. Zowel de ingebouwde speaker als de microfoon bieden uitstekende audiokwaliteit zodat er geen boodschap verloren gaat. De portofoon heeft een groot bereik en is hands-free te gebruiken dankzij VOX-ondersteuning.Veeleisende omgevingen
De Motorola CLK446 is een uitstekende portofoon die werkelijk overal is in te zetten. Het apparaat voldoet namelijk aan de militaire standaarden 810 C, D, E, F en G. Dat houdt in dat de portofoon schokbestendig is, tegen trillingen kan, functioneert onder lage temperaturen en geen moeite heeft met vochtige omgevingen.

LED display
Deze portofoon beschikt over een heldere LED display aan de voorzijde. Op deze display vindt u belangrijke informatie als het gekozen kanaal, het volume en de radiostatus. En dankzij de hoge helderheid, leest u de informatie ook gemakkelijk af in zonnige omstandigheden.Lange batterijduur
Wanneer u veel moet communiceren voor uw werk, is het belangrijk dat de batterij van uw portofoon lang meegaat. Met de Motorola CLK446 is dit het geval. De batterijduur is ongeveer 10 uur, ruim voldoende voor een hele dag werken.

Aansluiten headset
Bij het aansluiten van de headset dient de radio op de headset gedraaid worden. Als de headset foutief wordt aangesloten (door de headset in de radio te draaien) kan dit kabelbreuken veroorzaken waardoor de headset niet meer naar behoren functioneert.

Inhoud verpakking

  • Motorola CLK446
  • Accu en oplader
  • Riemclip
  • Oorhaak oortje met microfoon
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: CLK446
EAN: 5031753006808

Merk: Motorola

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie