Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop
Product image

Motorola CLP446 Portofoon

met oortje en lader

Motorola CLP446 Portofoon
met oortje en lader

Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.62/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Deze portofoon is niet meer leverbaar en is vervangen door de Motorola CLP446e.

Motorola CLP446 compacte portofoon met oortje voor retailomgevingen. De Motorola CLP446 kan probleemloos worden uitgebreid naar meerdere gebruikers.

Eigenschappen Motorola CLP446
Zeer compacte vergunningsvrije portofoon
8 kanalen met versleuteling
LED-indicator voor batterijstatus, ontvangen en zenden
Werktijd tot 9 uur met standaard 1130 mAh accu
500mW zendvermogen
Afmetingen: 88 x 50 x 19 mm
Gewicht: Slechts 67,5 gram inclusief accu

Compacte portofoon, ideaal voor retail en horeca
De Motorola CLP446 compacte portofoon met oortje is de ideale communicatieoplossing voor retail- en horecaomgevingen. De gebruiksvriendelijke portofoon is klein en lichtgewicht, heeft een ingebouwde antenne en kan eenvoudig onder de werkkleding worden verborgen. Met de grote PTT (push to talk) knop kan er eenvoudig worden gecommuniceerd met andere gebruikers. Een handige LED-indicator (Smart Status Glow Light) geeft de status van o.a. batterij, zenden en ontvangen weer.Kanalen en reikwijdte
De Motorola CLP446 beschikt over 8 kanalen en heeft een reikwijdte van enkele honderden meters tot maximaal 1 kilometer. In de meeste horeca- en winkelomgevingen zal de CLP 446 meer dan voldoende dekking bieden. Daarnaast biedt de portofoon een uitstekende geluidskwaliteit zodat u ook moeiteloos kunt communiceren in rumoerige omgevingen. Op een volledig opgeladen accu gaat de Motorola CLP446 zo'n 9 uur mee. De stevige polycarbonaat behuizing is tevens antibacterieel voor hygiënisch gebruik.

Eenvoudig uit te breiden
Geknoei met DECT- en GSM-telefoons behoort voorgoed tot het verleden. Profiteer van de compacte afmetingen van de CLP446 en sluit optioneel een speciaal oortje met transparant uiteinde aan. Uitbreiding naar bijvoorbeeld 6, 10 of 25 gebruikers is direct te realiseren.Accessoires
De volgende accessoires zijn compatibel met de Motorola CLP446:

Inhoud verpakking
 • Motorola CLP446 compacte portofoon
 • Accupack en enkelvakslader
 • Riemclip
 • Oorhaak oortje met microfoon

Specificaties

Merk Motorola
Artikelnummer Motorola CLP446
EAN 5031753006884
Techniek Analoog
Vergunning Vergunningsvrij
Indicatie bereik 1-3km
Accuduur Tot 10 uur
Waterdichtheid Spatwaterdicht
Formaat Compact
Display Nee
Explosieveilig (ATEX) Nee
Inclusief oplader Ja
Frequentie PMR
Aantal kanalen 8-15 kanalen
Aantal toestellen 1
Contact

Vraag het één van onze experts!

Team Security

030 669 1227
E-mail

Alternatieven

 • Motorola CLP446 portofoon

  Combipack

  292,00excl. btw

  353,32incl. btw

  Levertijd 1 tot 3 werkdagen


  Meer informatie
 • Motorola CLP446 portofoon

  Combipack voor 4 gebruikers

  572,00excl. btw

  692,12incl. btw

  Levertijd 1 tot 3 werkdagen


  Meer informatie
 • Motorola CLP446 portofoon

  Combipack, voor 6 gebruikers

  834,00excl. btw

  1.009,14incl. btw

  Levertijd 1 tot 3 werkdagen


  Meer informatie

Reviews

5

van de 5

11 reviews

5 sterren 7
4 sterren 3
3 sterren 0
2 sterren 1
1 ster 0

Dit product beoordelen?

Rosan

05-11-2018

Kommago levert goede service, Motorola levert slechte headsets.

De portofoon zijn klein en handig in gebruik. Helaas zijn binnen 6 maanden alle headsets (4stuks) al een keer kapot gegaan. KommaGo handelt hier goed naar, ik krijg gelijk nieuwe opgestuurd. De garantie duurt een jaar, dat is erg klantvriendelijk. Klantenservice staat je altijd goed te woord. Ik vind de kwaliteit van de headset wel onvoldoende, nu ik weet dat ik na de garantieperiode zelf elke 6 maanden alle headsets moet gaan vervangen. Het is het meest gebruikte onderdeel, maar naar mijn mening veel te kwetsbaar. Reactie Portofoonwinkel: De portofoon is inderdaad zeer compact en handig in gebruik, echter zijn de headsets wat kwetsbaar maar het blijft een gebruiksartikel die in sommige gevallen helaas sneller slijten dan gewenst. Vanuit portofoonwinkel bieden we daarom een jaar garantie op de headset dus mocht er binnen die periode een defect ontstaan dan wisselen we de headset altijd om.

Robert

14-11-2016

Slechts 1 nadeel

We gebruiken in de winkel 16 van deze portofoons, over het geheel zijn we zeer tevreden over de toestellen. Ze zijn eenvoudig te bedienen en zijn eenvoudig bij je te dragen. Het nadeel is dat de zend knop vrij snel kapot gaat waardoor de knop blijft hangen. Op de nieuwe toestellen is dit overigens verbeterd. Ook wil een kabelbreuk nog wel eens zorgen voor een storend toestel. Het nadeel is dat wanneer er 1 toestel stoort de rest praktisch onbruikbaar wordt. Door de grote hoeveelheid toestellen is het vaak lastig te achterhalen welk toestel de schuldige is.

Rob lammers (operational leader / nederzandt)

03-09-2016

Supercalifragil Isticexpialidocious

Simpel te bedienen Must voor efficiënte in communicatie op de werkvloer Afstand vermindering maar doeltreffend in gebruik Voor alle leeftijden Perfect voor horeca bedrijven

Veelgestelde vragen

De CLP446 portofoons zijn zeker geschikt voor horeca / restaurant omgevingen. Welke afstanden wilt u overbruggen? Als de afstanden binnen een paar honderd meter blijven, is de CLP446 is serieuze optie.

De CLP446 zijn de kleinste portofoons die we momenteel kunnen aanbieden. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en standaard al uitgevoerd met een headset. Het aantal CLP clip portofoons is uit te breiden. Voor 5 stuks doen we u graag een passend voorstel!

Verder is het mogelijk om 2 CLP portofoons op proef te ontvangen voor een test. Neemt u gerust contact met ons op! 
De oorhaak headset op de afbeelding wordt standaard meegeleverd met de CLP 446 retail portofoons.

Optioneel is er een oortje met transparant eindstukje verkrijgbaar voor de CLP446. Deze CLP446 portofoons zijn veruit de kleinste portofoons in deze klasse! Een prima alternatief voor oudere / grotere portofoons.

Het is mogelijk om een 2tal portofoons op proef te ontvangen voor een test. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op via 030-6691227 of vult u het proef aanvraagformulier op onze website in! 
Het betekent dat de CLP446 op 8 verschillende kanalen (of frequenties) kan functioneren. Het aantal portofoons is onbeperkt uit te breiden. Als u alle portofoons op hetzelfde kanaal instelt, kunt u onderling communiceren. Dankzij de verschillende kanalen wordt het mogelijk om portofoons op te delen in groepen, of om iedere gebruiker een "eigen" kanaal te geven. In het laatste geval kunt u dan als het ware een prive gesprek opzetten met een andere gebruiker. 
De antenne van de Motorola CLP446 portofoon is volledig in de portofoon zelf verwerkt. De CLP446 is de meest compacte portofoon die wij momenteel in ons leveringsprogramma hebben.

De genoemde vloeroppervlakte zal naar verwachting geen problemen opleveren, maar het is mogelijk om een 2tal Motorola CLP portofoons te testen op locatie! Zodoende kunt u eenvoudig vaststellen of de CLP portofoons voldoende reikwijdte bieden.