Motorola DP2600 digitale portofoon UHF met display


€ 641,30 incl. btw

€ 530,00  excl. btw

641.3 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Motorola DP2600 digitale portofoon UHF met display

De Motorola DP2600 is een digitale portofoon met 128 gesprekskanalen en kan optioneel voorzien worden van een GPS en Bluetooth functie. De Motorola DP2600 beschikt over een handige noodknop voor noodsituaties en voldoet aan de IP55 normering waardoor hij beperkt waterdicht is.

Lees meer

Eigenschappen Motorola DP2600

Digitale portofoon volgens DMR standaard
128 gesprekskanalen, 3 programmeerbare knoppen
Ruggedized design en voldoet aan IP55 normering
Inclusief 2150 mAh accu, laadstation en riemclip

Compacte digitale portofoon
De Motorola DP2600 is een digitale portofoon welke u voor zowel analoge en digitale communicatie kunt gebruiken. Deze portofoon is hierdoor ideaal om de stap naar digitale portofoos te zetten voor gebruikers die ook nog met analoge portofoons werken. Wanneer u de Motorola DP2600 gebruikt met het digitale platform van Motorola kunt u dankzij functies als IP site connect onderlinge gebieden via internet met elkaar verbinden om grote netwerken tot wel duizend portofoons samen te laten komen.

De Motorola DP2600 heeft een helder display van 2 regels waarop alle informatie is af te lezen en u sneller navigeert door bijvoorbeeld het ingebouwde telefoonboek. Dankzij noise cancelling microfoons worden omgevingsgeluiden weg gefilterd waardoor u ook in rumoerige omgevingen gewoon verstaanbaar blijft.

Zendvergunning & programmeren
Afhankelijk van de frequenties waarop u uw Motorola portofoons gaat gebruiken, programmeren wij de portofoons graag voor u. Als het om meerdere portofoons gaat, maken wij graag een scherpe offerte. Zodra de portofoons geprogrammeerd zijn, kunt u direct aan de slag. Tevens kunnen wij u assisteren bij het aanvragen van de benodigde zendmachtiging. Deze service is kosteloos.

Motorola digitale portofoons
Wilt u meer informatie over digitale portofoons van Motorola? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de voor- en nadelen van deze toestellen? Lees dan verder op de speciale informatiepagina over Motorola digitale portofoons.

Inhoud verpakking
Deze digitale portofoon heeft de volgende afmetingen 122 x 56 x 36.4 mm. Het gewicht van de DP2600 is 285 gram. Onderstaande onderdelen worden door portofoonwinkel standaard meegeleverd bij de portofoon.

  • 2150 mAh Li-Ion accu
  • Enkelvoudige IMPRES-lader
  • Flexibele antenne
  • riemclip
  • handleiding


Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: MDH02RDH9JA2ANB

Merk: Motorola

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Keuzehulp