Motorola MotoTRBO DP4801Ex

UHF ATEX portofoon


€ 1.668,59 incl. btw

€ 1.379,00  excl. btw

1668.59 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Motorola MotoTRBO DP4801Ex

De Motorola MotoTRBO DP4801 ATEX-portofoon is ideaal voor industriële omgevingen. Deze digitale portofoon biedt uitstekende geluidskwaliteit, heeft een accuduur van maar liefst 19 uur en is IP67-gecertificeerd (stof- en waterdicht).

Lees meer

Eigenschappen Motorola MotoTRBO DP4801

Vergunningsplichtige ATEX portofoon
Ideaal voor industriële omgevingen
Digitale portofoon
Accuduur: 19 uur
IP67-gecertificeerd (stof- en waterdicht)
Uitstekend geluid
Afmetingen: 138,5 x 56,7 x 39,8mm


ATEX-portofoon
De Motorola MotoTRBO DP4801 is een professionele ATEX-portofoon. Dankzij de ATEX-certificering is dit toestel ideaal voor industriële omgevingen. De portofoon is bestand tegen hoge mate van vochtigheid, extreme schokken en grote veranderingen in temperatuur. De IP67-certificering geeft daarnaast aan dat het toestel stof- en waterdicht is.

Digitale portofoon met uitstekend geluid
Deze digitale portofoon van Motorola biedt uitstekend geluid. Achtergrondgeluid wordt weg gefilterd waardoor u uw gesprekspartner beter kunt verstaan. Het microfoongedeelte zorgt eveneens voor ruisreductie, waardoor u ook zelf beter bent te verstaan in luidruchtige omgevingen.

Accuduur: 19 uur
De accu van de Motorola MotoTRBO DP4801 gaat maar liefst 19 uur mee. Hierbij geldt wel dat veeleisende functies waaronder GPS uitgeschakeld moeten zijn. De lange batterijduur, 40% langer ten opzichte van analoge portofoons, maakt dit model geschikt voor veeleisende omgevingen waar niet altijd stroom beschikbaar is.

Eenvoudig te gebruiken
Het ergonomische design en de eenvoudige gebruikersinterface maken dit toestel gemakkelijk te bedienen. Alle functies en het ontwerp zorgen voor de optimale gebruiksvriendelijkheid. Ideaal is dat u ook headsets en handmicrofoons kunt aansluiten op deze portofoon, wat de communicatie verder ten goede komt.

Keypad en kleurendisplay
De bediening van de Motorola MotoTRBO DP4801 is zeer eenvoudig dankzij het uitgebreide keypad en heldere kleurendisplay. Via het keypad kiest u gemakkelijk het contact dat u wilt bellen en het kleurendisplay laat zien van wie een inkomende inroep is. ook is het mogelijk om berichten te versturen met deze portofoon.

Vergunning en programmeren
Afhankelijk van de frequenties waarop u uw Motorola portofoons gaat gebruiken, programmeren wij de portofoons graag voor u. Als het om meerdere portofoons gaat, maken wij graag een scherpe offerte. Zodra de portofoons geprogrammeerd zijn, kunt u direct aan de slag. Tevens kunnen wij u assisteren bij het aanvragen van de benodigde zendmachtiging. Deze service is kosteloos.

Inhoud verpakking

  • Motorola MotoTRBO DP4801
  • Li-ion accu
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Mark Kuipers
Tel: 030 669 1227
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: MDH56QCN9PA3AN

Merk: Motorola

Lees meerBundels

Motorola MotoTRBO DP4801Ex
Motorola hardlederen draagtas

Motorola MotoTRBO DP4801 + draagtas

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
€ 1.735,14 incl. btw
€ 1.434,00 excl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Keuzehulp