Netgear ProSafe XS716T

16-Poorts 10GBe Switch


985,00 excl. btw

1.191,85 incl. btw

Bel voor levertijd

Netgear ProSafe XS716T

De Netgear ProSafe XS716T is een krachtige netwerkswitch met 8 10-Gigabit poorten. Met de 2 SFP+ Fiber combopoorten kunt u 10G fiber links creëren. Biedt diverse L2+ en Layer 3 Lite functies, waaronder VLAN en QoS. Door de hoge capaciteit van deze switch bent u klaar voor de toekomst.

Lees meer

Eigenschappen Netgear ProSafe XS716T

16x 10 Gigabit LAN poort
2x Gigabit SFP+ combopoort
Bandbreedte: 320 Gbps
VLAN-ondersteuning
Quality of Service
Layer 2+ en layer 3 Lite functies
IPv6 ondersteuning
Geavanceerde beveiligingsmogelijkheden

10 Gigabit switch
De Netgear ProSafe XS716T is een krachtige switch met 16 LAN-poorten met 10 Gigabit connectiviteit. De totale bandbreedte van deze switch bedraagt 320Gbps waardoor dit apparaat de ideale basis is voor elk klein tot middelgroot bedrijf. Daarnaast is deze Netgear switch uitgerust met 2 combo SFP+ poorten (Gigabit). Met behulp van deze SFP+ poorten kunt u de switch uplinken met andere switches, zodat de totale bandbreedte toeneemt.

Toepassingen 10 Gigabit switch
Het voordeel van 10GE switches ten opzichte van Gigabit switches is dat er een 10 keer hogere doorvoersnelheid mogelijk is. Dit maakt 10GE switches de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld servers en access points, die om een hoge doorvoersnelheid vragen. Ook voor glasvezelverbindingen is een 10GE switch uitermate geschikt. Met de toenemende snelheid van glasvezel kan een 10GE switch ook worden gezien als een goede investering voor de toekomst.

VLAN ondersteuning
Deze razendsnelle switch biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van VLAN. De Netgear ProSafe XS716T ondersteunt Protocol-based VLAN, MAC-based VLAN en 802.1x Guest VLAN. Het idee van VLAN is dat u uw netwerk kunt opdelen in afgesloten stukjes. Zo kunt u zonder extra hardware te gebruiken een afdeling alleen toegang geven tot een bepaald deel van het netwerk. Handig wanneer u gevoelige informatie alleen beschikbaar wilt maken voor enkele afdelingen.

Geavanceerde Quality of Service
De Netgear ProSafe XS716T biedt uitgebreide Quality of Service mogelijkheden. Met Quality of Service (QoS) kunt u een deel van de bandbreedte toewijzen aan een bepaalde applicatie. Zo kunt u bijvoorbeeld videostreaming voorrang geven op standaard internetverkeer. Er wordt dan bandbreedte gereserveerd voor deze toepassing, zodat u hier te allen tijde gebruik van kunt blijven maken.

Uitgebreide beveiligingsmogelijkheden
Het beveiligen van uw bedrijfsnetwerk is een absolute vereiste. Niemand wil natuurlijk dat er gevoelige informatie of klantgegevens op straat komen te liggen. Daarom heeft Netgear de ProSafe XS716T voorzien van uitgebreide beveiligingsmogelijkheden. Buitenstaanders hebben geen kans om bij uw bedrijfsinformatie te komen met deze unieke 10 Gigabit switch.

Inhoud verpakking
  • Netgear ProSafe XS716T
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Max Sneep
Tel: 030 669 1222
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: XS716T-100NES
EAN: 606449111934

Merk: Netgear

Lees meerAlternatieven

TP-Link T1700X-16TS

TP-Link T1700X-16TS

Jetstream 12-Poorts 10G Switch + 4x 10G SFP+Dit product is niet meer leverbaar

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie