Home - Nieuws - 2018

19-12-2018

Aangepaste verzend- en openingstijden rond de feestdagenRond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
 
Bestelt u een voorradig product op:
Uw bestelling wordt geleverd* vanaf:
Maandag 24 december voor 16:00 uur
Donderdag 27 december
Maandag 24 december na 16:00 uur
Vrijdag 28 december
Dinsdag 25 december
Vrijdag 28 december
Woensdag 26 december
Vrijdag 28 december
Donderdag 27 december voor 19:00 uur
Vrijdag 28 december
Donderdag 27 december na 19:00 uur
Zaterdag 29 december
Vrijdag 28 december voor 19:00 uur
Zaterdag 29 december
Vrijdag 28 december na 19:00 uur
Maandag 31 december
Zaterdag 29 december
Maandag 31 december
Zondag 30 december voor 21:00 uur
Maandag 31 december
Zondag 30 december na 21:00 uur
Woensdag 2 januari
Maandag 31 december voor 15:00 uur
Woensdag 2 januari
Maandag 31 december na 15:00 uur
Donderdag 3 januari
Dinsdag 1 januari
Donderdag 3 januari
Woensdag 2 januari voor 21:00 uur
Donderdag 3 januari
 * KommaGo verstuurt de pakketten op tijd om dit moment van levering waar te kunnen maken. Wij kunnen echter geen garantie geven dat het pakket door de koeriersdienst op tijd wordt afgeleverd. Hier hebben wij geen controle over.

Gesloten

KommaGo is 25 en 26 december 2018 en 1 januari 2019 gesloten. U kunt op deze dagen dus geen bezoek brengen aan onze showroom. Tussen de feestdagen door (m.u.v. de weekenden) en in het nieuwe jaar zijn wij u uiteraard weer graag van dienst. Voor nu alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toegewenst!


30-11-2018

Gigaset N870 IP Pro verkrijgbaar bij KommaGo!

De Gigaset N870 IP Pro is leverbaar bij KommaGo. Dit Multi-CELL DECT systeem zorgt ervoor dat u met uw DECT handsets via VoIP (PBX) kunt telefoneren. De N870 units zijn voorzien van seamless handover en roaming en kunt u als basisstation en DECT manager configureren. Op één Gigaset N870 IP Pro DECT manager kunt u maar liefst 250 DECT handsets aansluiten.

Pluspunten van Gigaset N870 IP Pro:

Multi-CELL DECT systeem
Basisstations configureerbaar tot manager
Tot 250 handsets per manager
Seamless handover en roaming
Tot 10 gelijktijdige gesprekken per basisstation
Gevoed via Power over Ethernet (PoE)
 
Gigaset N870 IP Pro Losse unit
Gigaset N870 IP Pro 2-pack
Gigaset N870 IP Pro 3-pack
Gigaset N870 IP Pro Gigaset N870 IP Pro 2-pack Gigaset N870 IP Pro 3-pack
 

Basisstation én manager

In tegenstelling tot andere Multi-CELL DECT systemen hoeft u met de N870 geen ander product aan te schaffen als DECT manager. De N870 is namelijk configureerbaar basisstation of als manager. Is het tijd voor uitbreiding van uw systeem, dan kunt u één van uw N870 gemakkelijk configureren tot DECT manager.

Geen onderbroken gesprek door seamless handover en roaming

Wanneer men meerdere Gigaset N870 IP Pro basisstations heeft en deze synchroniseert via het LAN-netwerk, vormen deze één groot DECT netwerk. Seamless handover en roaming maken het mogelijk om tijdens het telefoongesprek rond te lopen zonder dat een telefoongesprek wordt verbroken tijdens de wisseling tussen basisstations. Dit maakt de Gigaset N870 IP Pro de ideale oplossing voor organisaties met meerdere verdiepingen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Gigaset N870 IP Pro of over VoIP en Multi-CELL DECT systemen? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van KommaGo.nl via de chat op de website, telefonisch via 030 669 1225 of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl.


19-10-2018

KommaGo voor 2e jaar aanwezig bij TIO Career Event

Woensdag 17 oktober 2018 vond het TIO Career Event plaats, waar KommaGo voor het tweede achtereenvolgende jaar aanwezig mocht zijn. Tijdens het event hebben wij met een groot deel van de enthousiaste studenten mogen spreken en zijn blij verrast met de motivatie van de studenten en met alle interessante gesprekken.

Edwin (sales manager) en Max (account manager) spraken de studenten over hun ambities en hun plannen om stage te lopen bij een bedrijf. Hen is duidelijk geworden dat TIO studenten echt een ontwikkeling willen doormaken tijdens hun studie en dan ook grootse toekomstplannen hebben. KommaGo nodigt geïnteresseerde studenten dan ook graag uit om te solliciteren voor een stage bij KommaGo.
 
Een leuke bijkomstigheid was de headset die TIO studenten bij de KommaGo stand konden winnen. Door zich in te schrijven, maakten zij kans op een mooie headset met geavanceerde functies. Aan het einde van de dag werd de gelukkig winnaar bekend gemaakt; Thijmen verliet het event niet alleen met een hoop informatie, maar óók met onze Plantronics headset.  
  
   

Over het TIO Career Event

“Tijdens dit event doen de hbo- en mbo-studenten van de studierichtingen hotel, event, toerisme, marketing en business inspiratie op door gastcolleges te volgen van diverse interessante sprekers, en leggen ze contacten met (internationale) stagebedrijven.” (bron: https://www.tio.nl/nieuws/career-event-2018/)


25-09-2018

KommaGo is gecertificeerd Yeastar Expert!

KommaGo is trots! Vanaf september 2018 mogen wij ons namelijk gecertificeerd Yeastar Expert noemen. Door het opdoen van kennis en het halen van alle technische Yeastar examens, kunnen we u nu nog beter van advies voorzien. Ook verlenen we support en lossen we eventuele problemen met bij ons aangeschafte modellen op.KommaGo is gecertificeerd Yeastar Expert!

Wat betekent dit voor u?

U kunt er van op aan dat u bij Voipshop en KommaGo een gedegen advies krijgt omtrent het volledige Yeastar assortiment. Yeastar biedt met name uitstekende VoIP-telefonieoplossingen voor het MKB. Dus wilt u bellen via VoIP, maar heeft u nog geen idee welke oplossing het meest geschikt is voor uw organisatie? Onze experts kunnen u van een passend advies voorzien. Daarnaast kunnen wij diverse VoIP-oplossingen voor u voorconfigureren en op locatie installeren om u al het werk uit handen te nemen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Yeastar producten of zou u graag een passend advies ontvangen met betrekking tot VoIP-telefonie? Neem dan contact op met onze experts via de chat op de website, telefonisch via 030 669 1220 of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl.


21-09-2018

Binnenkort: Jabra brengt professionele draadloze oortjes op de markt

In navolging van de Elite 65t consumentenoordopjes brengt Jabra de eerste professionele draadloze oortjes op de markt. De Jabra Evolve 65t beschikken over noise cancellation technologie, zodat u zonder last van omgevingsgeluid ongestoord kunt werken. Geen draagband of kabels meer; de perfecte keus voor professionals die op kantoor, op locatie én onderweg volledig draadloos willen werken.
 
Neem via Bluetooth de oproepen van uw smartphone aan of plug de USB-adapter in een pc of laptop en beantwoord telefoontjes van uw softphone. Of u nu telefoneert of muziek luistert; u profiteert altijd van ongekende geluidskwaliteit.

Jabra Evolve 65t

Waarom kiest u voor Jabra Evolve 65t?

Volledig draadloze oordopjes met 4 microfoons
Uitstekende connectiviteit zonder haperende audio
Blokkeert omgevingsgeluid voor verhoogde concentratie
Te verbinden met twee devices tegelijkertijd
Met USB-dongle voor connectie met pc (ondersteunt Skype for Business)
Bluetooth 5.0 voor connectie met o.a. smartphone (bereik <10 meter)
Een gesprekstijd van 5 uur (15 uur met oplaadhouder)
Ondersteunt Amazon Alexa, Siri en Google AssistantTM
Personaliseerbare instellingen in de Jabra Sound+ app
 

Binnenkort verkrijgbaar op KommaGo.nl

De professionele Jabra Evolve 65t oordopjes zijn binnenkort verkrijgbaar bij KommaGo. Wilt u het draadloos gemak ervaren of heeft u misschien toch andere wensen? De specialisten van KommaGo helpen u graag. Neem contact met hen op via de chat op de website, telefonisch via 030 669 1223 of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl.


08-08-2018

NOS Jeugdjournaal: WiFi op de camping; KommaGo regelt het!

Recent werd KommaGo benaderd door het NOS Jeugdjournaal voor een item over WiFi op de camping. Na het zien van onze website leek KommaGo hen dé partij met de juiste kennis. Uiteraard wilden wij graag aan een nieuwsitem meewerken, want techniek toegankelijk maken is immers wat wij elke dag doen. Het leek ons een unieke kans om ook de jongere generatie wat bij te brengen over WiFi.

Op naar Texel!

De opnames vonden plaats op Vakantiepark De Krim op Texel. Het park wist dat hun gasten WiFi belangrijk vinden en dat het WiFi-netwerk aan uitbreiding toe was. KommaGo bleek de aangewezen partij om de uitbreiding uit te voeren. Inmiddels is de klus geklaard en kunnen alle vakantiegangers op De Krim gebruikmaken van het betrouwbare WiFi-netwerk. We zijn als KommaGo trots op het gerealiseerde eindresultaat en op de goede samenwerking met ICTexel!

Bekijk het nieuwsitem:

Beelden uit het NOS Jeugdjournaal van donderdag 9 augustus 2018.

Ook een uitstekend WiFi-netwerk op uw locatie?

Bent u de eigenaar van een vakantiepark of is er een andere locatie die u van WiFi wilt voorzien? KommaGo helpt u hier graag bij! Voor advies kunt u contact opnemen met de productspecialisten via de chat op de website, per telefoon via 030 669 1220 of per e-mail via sales@kommago.nl.
 

Als vakantieganger uw eigen WiFi verzorgen

Gaat u naar een camping of vakantiepark en vermoedt u dat het WiFi-bereik onvoldoende is? Om te voorkomen dat u hiervan hinder ondervindt, kunt u een WiFi-versterker meenemen. De EZ Hotspot Extender v4 pikt het WiFi-signaal van de camping op en versterkt het, zodat u de verbinding kunt delen met meerdere apparaten. Gaat u naar een bestemming waar helemaal geen WiFi is, maar wilt u wel bereik? Overweeg dan een MiFi (mobiele router), met een onbeperkt 4G-abonnement.


24-07-2018

Versleutelde USB-sticks beveiligen belangrijke informatie

Naar aanleiding van de privacywet (ook wel bekend als de AVG/ Algemene verordening gegevensbescherming) zijn organisaties aan de slag gegaan met de beveiliging van persoonsgegevens en overige informatie. Er is een uitstekende firewall aangeschaft, netwerkverbindingen zijn beveiligd, medewerkers zijn bewust dat ze (persoons)gegevens zorgvuldig moeten behandelen en  gegevensverwerkingssystemen en privacy statements zijn aangepast. Daarnaast gaan er ook geluiden op voor het verbieden van draagbare opslagapparatuur, zoals USB-sticks en externe harde schijven, om de kans op een datalek te verkleinen. Maar is een verbod wel de oplossing?

Verbieden van USB-sticks niet nodig

Binnen organisaties wordt draagbare opslagapparatuur veelvuldig gebruikt, waardoor het verbieden hiervan niet de juiste maatregel lijkt. In sommige situaties is draagbare opslagapparatuur juist een uitkomst. Denk aan het maken van back-ups van belangrijke bestanden, het meenemen van externe informatie of het hebben van toegang tot bestanden wanneer er geen (veilige) verbinding is met de cloudopslag. Om ervoor de te zorgen dat de opgeslagen bestanden niet op straat komen te liggen, is een beveiligd opslagapparaat een goede oplossing.

Beveiligde USB-Sticks

Beveiligde USB-sticks zijn ervoor gemaakt om uw bestanden veilig op te slaan. Dit is erg handig als in uw organisatie gevoelige data opgeslagen of meegenomen moeten worden. De merken Kingston en ClearCrypt bieden een aantal uitstekende, beveiligde USB-sticks en externe harde schijven. Deze USB flash drives zijn alleen te ontgrendelen met een persoonlijke pincode, waardoor onbevoegden niet bij de data kunnen en gevoelige informatie niet vrij toegankelijk is.
 

Kingston DataTraveler 2000 16GB

Kingston DataTraveler 2000 32GB

Kingston DataTraveler 2000 64GB

Kingston DataTraveler 2000 16GB

Kingston DataTraveler 2000 32GB

Kingston DataTraveler 2000 64GB

ClearCrypt Secure Flash 8GB USB 3.0
ClearCrypt Secure Flash 8GB USB 3.0
ClearCrypt Secure Flash 8GB USB 3.0
ClearCrypt Secure Flash 8GB ClearCrypt Secure Flash 16GB ClearCrypt Secure Flash 32GB

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen over beveiligde opslag of heeft u interesse in de producten? Neem dan contact op met onze productspecialisten via de chat op de website, bel naar 030 669 1220 of stuur een e-mail naar info@kommago.nl. We helpen u graag!


13-07-2018

Update de firmware van uw Foscam camera

Heeft u een Foscam camera in huis? Recent meldde de Consumentenbond dat niet alle Foscam camera’s goed beveiligd zijn. Dit bleek uit een onderzoek van het Israelische securitybedrijf VDOO. Hoewel Foscam aangeeft dat uw privacy niet direct in gevaar is, kunnen hackers mogelijk misbruik maken van het lek in de beveiliging en meekijken met uw camera. Om dit te voorkomen, heeft Foscam firmware updates beschikbaar gesteld.
 

Camera's waarvoor firmware updates beschikbaar zijn:

R2 (V1, V2, V3, V4)
C2 (V2, V3)
C1 (V2, V3)
FI9928P
FN7108E-B8-2T
FI9831W
FN3109H
   

Wat moet u zelf doen?

Wij adviseren u met klem de firmware van uw Foscam camera te updaten, waarmee de beveiligingsupdates ook direct worden doorgevoerd. Voor de nieuwste cameramodellen kunt u de updates ook via de app uitvoeren.

> Handleiding updaten via Foscam app 
 
> Naar de firmware updates

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur ons een chatbericht via de website, bel naar 030 669 1220 of stuur een e-mail naar info@kommago.nl. We helpen u graag!
 

Bekijk de video van de Consumentenbond:
01-06-2018

KommaGo beschermt uw persoonsgegevens

Om te zorgen dat KommaGo volledig aan de AVG voldoet, hebben wij onze privacyverklaring vernieuwd. Uiteraard ging KommaGo al nauwgezet met uw gegevens om, maar met de komst van de nieuwe wet hebben wij de oplettendheid omtrent de gegevensverwerking extra aangescherpt. Lees in onze privacyverklaring hoe wij uw persoonsgegevens zorgvuldig verwerken en beschermen.

Over de AVG/GDPR

De AVG is de Algemene verordening gegevensbescherming; een privacywet die sinds 25 mei 2018 binnen heel Europa geldt. De AVG wordt ook wel General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd en is bedoeld om onder andere de privacyrechten van personen te versterken en uit te breiden en om organisaties op hun verantwoordelijkheden te wijzen. Het is immers niet de bedoeling dat organisaties laks met verkregen persoonsgegevens omgaan. Wanneer organisaties zich niet aan de wet houden en er sprake is van een datalek, moeten zij dit melden en kunnen hoge boetes opgelegd worden.

Voldoet uw organisatie aan de AVG?

De AVG/GDPR is inmiddels al in werking getreden. Wilt u weten in hoeverre uw organisatie aan de Europese wetgeving voldoet? Doe dan onze GDPR check.


22-05-2018

Tot €150,- cashback op ASUS routers!

ASUS Cashback Actie


Ontvang nu €30,- tot €150,- cashback na aankoop van een geselecteerde ASUS router via KommaGo.nl. Wanneer u een deelnemende router aanschaft in de periode van 21 mei t/m 10 juni 2018 kunt u uw cashback bij ASUS claimen in de periode van 11 juni t/m 8 juli 2018. Lees de voorwaarden.

Bekijk alle deelnemende routers.
 

Vragen?

Wilt u advies over welke router voor uw situatie het meest geschikt is? Of heeft u vragen over de cashback actie? Neem gerust contact op met onze productspecialisten via 030 669 1220 of stuur een e-mail naar info@kommago.nl. We helpen u graag!


07-05-2018

Nieuw: bestellen via KommaGo.nl!

KommaGo.nl is vernieuwd! Vanaf nu bestelt u onze producten niet meer alleen via onze verschillende webshops, maar vindt en bestelt u het uitgebreide assortiment (en méér!) ook via de overkoepelende website KommaGo.nl. Nieuwsgierig? Ga snel naar KommaGo.nl!

Alle bekende én nieuwe producten op één shop: KommaGo

U kent KommaGo als de overkoepelende organisatie achter een aantal specialistische webshops, waaronder Routershop.nl en Wifishop.nl. De webshops waren al herkenbaar als sites van KommaGo, maar vanaf heden vindt u alle professionele producten ook bij elkaar op het nieuwe KommaGo.nl. Naast de bekende producten biedt KommaGo.nl een nieuw assortiment. U kunt bij ons terecht voor onder andere laptops, desktops, printers en tablets van de bekende merken Apple, Dell, HP, Lenovo en Samsung. Bekijk het uitgebreide assortiment.

(Lees verder onder de afbeelding)
Vanaf nu kunt u ook via KommaGo.nl bestellen

Verandert alles?

Of met de komst van KommaGo.nl alles verandert? Nee, niet alles. Wat al goed is, behouden we en verbeteren we waar nodig. U kunt daarom nog altijd een passend advies verwachten van onze productspecialisten, die graag met u meedenken over de beste oplossing. Daarnaast kunt u bij aanschaf van diverse producten gebruikmaken van de bekende installatieservice en geven we seminars over uiteenlopende onderwerpen. Mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, dan staat de serviceafdeling zoals altijd voor u klaar. En ook ons motto blijft: techniek toegankelijk maken! Omdat techniek vooruitgang brengt, voor u en uw bedrijf.
 

Bent u reseller of wilt u reseller van KommaGo worden?

KommaGo levert voornamelijk aan zakelijke klanten, van ZZP'ers tot multinationals. Onze kracht zit in de kennis van onze producten, gecombineerd met een hoog serviceniveau. Wij denken met u mee bij projecten, zorgen voor een scherpe prijs en leveren snel uit eigen voorraad. Resellers profiteren bij KommaGo van een aantal aantrekkelijke voordelen, zoals een eigen contactpersoon en bestellen op rekening. Bekijk alle voordelen en meld u nu aan als reseller.

 
KommaGo29-03-2018

Aangepaste verzend- en openingstijden rond de feestdagen

Rond de feestdagen in april en mei 2018 hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
 
Bestelt u een voorradig product op:
 
vrijdag 30 maart vóór 21:00 uur Uw bestelling wordt zaterdag 31 maart nog geleverd.*
vrijdag 30 maart na 21:00 uur Uw bestelling wordt dinsdag 3 april geleverd.*
woensdag 25 april vóór 21:00 uur Uw bestelling wordt donderdag 26 april nog geleverd.*
woensdag 25 april na 21:00 uur
 
Uw bestelling wordt in Nederland zaterdag 28 april geleverd.*
In België wordt 28 april niet bezorgd. U ontvangt uw pakket maandag 30 april.*
maandag 30 april vóór 21:00 uur
 
Uw bestelling wordt in België mogelijk pas op woensdag 2 mei geleverd.*
In België geldt namelijk een beperkte distributie op dinsdag 1 mei.
dinsdag 8 mei vóór 21:00 uur Uw bestelling wordt woensdag 9 mei nog geleverd.*
dinsdag 8 mei na 21:00 uur Uw bestelling wordt vrijdag 11 mei geleverd.*
vrijdag 18 mei vóór 21:00 uur Uw bestelling wordt zaterdag 19 mei nog geleverd.*
vrijdag 18 mei na 21:00 uur Uw bestelling wordt dinsdag 22 mei geleverd.*
 

Gesloten

KommaGo is naast de weekenden gesloten op vrijdag 27 april en donderdag 10 mei. U kunt op deze dagen dus geen bezoek brengen aan onze showroom. Voor nu wensen we u alvast fijne feestdagen!

* KommaGo verstuurt de pakketten op tijd om deze leverdatum waar te kunnen maken. Wij kunnen echter geen garantie geven dat het pakket door de koeriersdienst op tijd wordt afgeleverd. Hier hebben wij geen controle over.Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie