Home - Nieuws - 2019

13-12-2019

Aangepaste verzend- en openingstijden rond de feestdagenRond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
 
Bestelt u een voorradig product op:
Uw bestelling wordt geleverd* vanaf:
Dinsdag 24 december voor 16:00 uur
Vrijdag 27 december
Dinsdag 24 december na 16:00 uur
Zaterdag 28 december
Woensdag 25 december
Zaterdag 28 december
Donderdag 26 december
Zaterdag 28 december
Vrijdag 27 december voor 21:00 uur
Zaterdag 28 december
Vrijdag 27 december na 21:00 uur
Dinsdag 31 december
Zaterdag 28 december
Dinsdag 31 december
Zondag 29 december
Dinsdag 31 december
Maandag 30 december voor 21:00 uur
Dinsdag 31 december
Maandag 30 december na 21:00 uur
Donderdag 2 januari
Dinsdag 31 december voor 16:00 uur
Donderdag 2 januari
Dinsdag 31 december na 16:00 uur
Vrijdag 3 januari
Woensdag 1 januari
Vrijdag 3 januari
Donderdag 2 januari voor 21:00 uur
Vrijdag 3 januari

 * KommaGo verstuurt de pakketten op tijd om dit moment van levering waar te kunnen maken. Wij kunnen echter geen garantie geven dat het pakket door de koeriersdienst op tijd wordt afgeleverd. Hier hebben wij geen controle over.

Gesloten

KommaGo is 25 en 26 december 2019 en 1 januari 2020 gesloten. U kunt op deze dagen dus geen bezoek brengen aan onze showroom. Tussen de feestdagen door (m.u.v. de weekenden) en in het nieuwe jaar zijn wij u uiteraard weer graag van dienst. Voor nu alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toegewenst!


11-12-2019

Apple iOS 13.3 ondersteunt fysieke beveiligingssleutels

Sinds de release van iOS 13.3 en iPadOS 13.3 zijn iPhones en iPads ook te gebruiken met fysieke beveiligingssleutels van bijvoorbeeld YubiKey. Zo kunnen Apple gebruikers hun mobiele accounts extra goed beveiligen.
 
YubiKey iOS

Safari biedt nu volledige ondersteuning voor FIDO2-beveiligingssleutels die via NFC, Lightning of usb-c verbinding maken met de iPhone of iPad. Dit zijn sleutels zoals de YubiKey, die een extra beveiligingslaag toevoegen. Gebruikers kunnen namelijk alleen inloggen op diensten als Facebook, Gmail, Outlook en Twitter wanneer ze over het wachtwoord én de fysieke sleutel beschikken.

De YubiKey 5Ci die eerder dit jaar verscheen was al geschikt voor de iPhone, maar was nog niet compatible met alle apps en webdiensten. IOS-apps moesten destijds nog individueel ondersteuning toevoegen voor de Lightning-aansluiting van de YubiKey 5Ci. Met iOS 13.3 is er nu standaard ondersteuning vanuit Apple.

Wilt u meer weten over de YubiKey beveiligingssleutels? Bekijk het YubiKey assortiment of neem contact op met de productspecialisten van KommaGo. 


06-12-2019

Microsoft waarschuwt 44 miljoen gebruikers met uitgelekte wachtwoorden

Uit onderzoek van Microsoft blijkt dat inloggegevens van ruim 44 miljoen Microsoft-gebruikers op het internet te vinden zijn. Dat maakt het bedrijf bekend in het Microsoft Security Intelligence Report. De getroffen gebruikers hebben een e-mail ontvangen met het advies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Microsoft scande verschillende databases met uitgelekte inloggegevens, waarin gebruikersnamen en wachtwoorden stonden die door hackers zijn bemachtigd en online zijn gezet. Drie miljard gebruikersgegevens werden geanalyseerd en naast de wachtwoorden van de clouddiensten van Microsoft en AzureAD gelegd. Uit deze vergelijking bleek dat maar liefst 44 miljoen mensen een wachtwoord gebruikten dat in een van de databases staat.

Bij de getroffen gebruikers werd een wachtwoord-reset ingesteld, waardoor zij verplicht een nieuw wachtwoord moesten kiezen. Zij zijn per e-mail op de hoogte gebracht van de situatie. Verder waarschuwt Microsoft voor het hergebruiken van wachtwoorden, omdat hackers op deze manier toegang kunnen krijgen tot meerdere accounts. Ook adviseert het bedrijf extra beveiligingslagen toe te passen bij het inloggen, zoals two-factor authenticatie. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met  de fysieke beveiligingssleutels van Yubico.


05-12-2019

EnGenius onthult een schaalbare cloud netwerkbeheer oplossing

EnGenius Networks Europe B.V. heeft de EnGenius Cloud gelanceerd. De nieuwste service van de expert op het gebied van netwerkoplossingen, maakt gebruik van geavanceerde cloud computing-technologie. Met de meest recente toevoeging aan het steeds groeiende portfolio van netwerkoplossingen van het bedrijf, zullen IT-beheerders over de hele wereld in staat zijn om duizenden geavanceerde netwerken in enkele minuten te plannen en in te zetten.

EnGenius Cloud Family
De EnGenius Cloud is gebouwd op een echte cloud-oplossing - het heeft de basis van de meest geavanceerde cloud computing-technologie die de industrie kent en werkt op een volledig serverloos infrastructuur model met behulp van FaaS dat bewezen schaalbaarheid biedt. De robuuste en dynamische cloud computing-infrastructuur is echt schaalbaar en klaar voor AI en heeft geen beperkingen voor beheerde apparaten per site en behoudt hoge prestaties en betrouwbaarheid, zelfs wanneer het maximale aantal apparaten wordt bereikt. Het is krachtig genoeg om tegelijkertijd tot 100.000 Access Points (APs) en switches onder één account te beheren en te bewaken. 

Uitgebreide beveiliging

De EnGenius Cloud heeft meerdere beveiligingsniveaus. Het beheer vlak is gescheiden door middel van een beveiligde tunnel met twee-factor authenticatie (TFA) voor de beveiliging van de data van de klant. Daarnaast heeft EnGenius een geavanceerde Multi-Tenant cloud infrastructuur geïmplementeerd om beheer- en gebruikersgegevens verder te beschermen. Klanten hebben nu een veilige en schaalbare cloud oplossing die een gegarandeerde uptime van 99,99% SLA levert.

Geavanceerde features

EnGenius ontwierp niet alleen een cloudoplossing van de volgende generatie, maar introduceert ook nieuwe AI-Driven functies en visuele tools die de weg zullen vrijmaken voor toekomstige Cloud-ontwikkelingen. De EnGenius Cloud AI-gebaseerde adviesfunctie zal een diagnose stellen van het netwerk, problemen lokaliseren en netwerkbeheerders begeleiden met mogelijke oplossingen. EnGenius zal ook hun bekroonde ezWifi Planner tool in de toekomst integreren om de cloud-oplossing verder aan te vullen met real-time Wi-Fi ontwerpen. De fabrikant gaat nog een stap verder door het aanbieden van een Multi-Tenant en Topology View om netwerkbeheerders de mogelijkheid te bieden om verschillende rechten toe te wijzen per gebruiker. De geavanceerde cloud oplossing zal compatibel zijn met de volgende generatie 11ax en 11ac APs en gigabit switches.

Vereenvoudigd beheer

EnGenius Cloud is een netwerk beheerplatform zonder abonnement dat IT-professionals de mogelijkheid biedt om de implementatie van APs en Gigabit-switch simpeler te maken. Door de processen voor het oplossen van problemen, meerdere remote site management, firmware en beveiligingsupdates te vereenvoudigen, vermindert de nieuwe EnGenius Cloud het aantal ritten voor het uitrollen van omgevingen en brengt de nieuwe EnGenius Cloud geavanceerde WiFi-netwerkbeheer- en site survey tools in handen van de klant.

"EnGenius Cloud verheft ons bedrijf boven de concurrentie en geeft ons een volledige netwerkbeheer oplossing", zegt Sherry Wei, regionaal general manager bij EnGenius Networks Europe B.V. 

Om meer te leren over de EnGenius Cloud: bezoek https://docs.engenius.ai/engenius-cloud/ of bekijk het complete assortiment.

Persbericht aangeleverd door: EnGenius Networks Europe B.V.


18-11-2019

Gratis chocoladeletter bij Jabra-bestelling

Jabra Sinterklaasactie

Het heerlijk avondje is in aantocht. Sint en zijn pieten zijn al druk bezig om iedereen van een cadeautje te voorzien en om hen een beetje te ontlasten speelt KommaGo in samenwerking met Jabra voor Sinterklaas!
 
Wanneer u in de periode van 18 november en 4 december voor minimaal € 299,- (excl. BTW) aan Jabra producten bestelt, krijgt u een gratis chocoladeletter bij uw bestelling! Het is dus een ideaal moment om nu uw bestelling te plaatsen, want naast de ontvangst van een kwalitatief goed product ontvangt u tevens een lekkernij (zolang de voorraad strekt).
 
De headsets en speakerphones van Jabra staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor gemak en comfort. Voor iedere situatie is er wel een geschikte oplossing; of u nu bij een callcenter werkt, een kantoor aan huis heeft of vaak op weg bent. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en welke producten voor uw gewenste oplossing in aanmerking komen.


16-10-2019

KommaGo ook in 2019 aanwezig bij het Tio Career Event

Woensdag 16 oktober 2019 konden studenten van Hogeschool Tio tijdens het Tio Career Event op zoek naar een passend bedrijf voor een stage, afstudeerplek of baan. KommaGo was voor het derde jaar op rij aanwezig en sprak met een groot aantal studenten over hun ambities. In totaal namen deze dag ruim 150 bedrijven en 1500 studenten deel aan het event.

KommaGo als stagebedrijf

Edwin (sales manager) en Max (account manager) waren bij het event aanwezig en vertelden de studenten alles over de mogelijkheden omtrent stagelopen bij KommaGo. Uiteraard vroegen zij de studenten ook naar hun toekomstplannen en wensen. Uit de antwoorden bleek wel dat Tio studenten zeer gemotiveerd zijn en KommaGo nodigt hen dan ook van harte uit om te solliciteren voor een stage.

Backbeat Pro 2 headset winnen

De Tio studenten konden bij de KommaGo stand niet alleen informatie inwinnen over een eventuele stage. Er was namelijk ook nog een Plantronics Backbeat Pro 2 headset te winnen, beschikbaar gesteld door Poly. Eerstejaars student IBM David van der Heiden was de gelukkige winnaar en mocht de geavanceerde headset in ontvangst nemen.
  
KommaGo bij Tio Career Event 2019
    

Over het Tio Career Event

“Ieder jaar organiseert Hogeschool Tio het Career Event. […] Dé plek om studenten enthousiast te maken voor uw bedrijf. De Tio-studenten zijn op zoek naar een stage, afstudeerplek of baan, en leren uw bedrijf graag kennen. Het Career Event is de aftrap voor deze zoektocht.” (bron: https://www.tio.nl/bedrijven/bedrijvendag/)


02-10-2019

Nieuw van HP: lichte WiFi 6 laptop en geavanceerde curved monitor

Eind 2019 breidt het HP assortiment uit met twee topproducten; de zeer lichte HP Elite Dragonfly laptop en de curved HP S430c ultrawide monitor. Een must voor iedere zakelijke gebruiker die veel onderweg is en ook op de werkplek ideeën de ruimte wilt geven. De laptop is geschikt voor WiFi 6 en kunt u naast een pc aansluiten op de monitor, waarna u bestanden tussen de twee devices kunt uitwisselen.

HP S430c Curved Ultrawide Monitor

Op de geavanceerde HP S430c monitor geeft u uw zakelijke ideeën alle ruimte. Deze 43,4 inch curved ultrawide monitor is in feite een dubbel 24 inch scherm, maar dan zonder dubbele bekabeling en door zijn gebogen vorm ook nog eens prettig voor uw ogen. De monitor toont al uw projecten scherp (3840 x 1200p) en is compatibel met Windows, MacOS, Linux en Android besturingssystemen. Vernieuwend aan deze monitor is dat u 2 pc’s tegelijkertijd kunt aansluiten en vervolgens moeiteloos bestanden uitwisselt.
   
HP S430c Curved Ultrawide Monitor

HP Elite Dragonfly Laptop

Voor iedereen die regelmatig op locatie werkt en het heeft gehad met het sjouwen van zware laptops, komt HP met de HP Elite Dragonfly. Deze stijlvolle laptop weegt nog geen kilo en gaat met een volledig opgeladen accu tot 24 uur mee (afhankelijk van het model). Bovendien is de laptop geschikt voor WiFi 6 en bestaat de speakerbehuizing gedeeltelijk uit gerecycled plastic dat afkomstig is uit de oceaan. En wilt u liever een tablet, dan klapt u het toetsenbord simpelweg om. De HP Elite Dragonfly is namelijk multifunctioneel te gebruiken.
     HP Elite Dragonfly Laptop

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over de HP S430c monitor of de HP Elite Dragonfly laptop? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de productspecialisten van KommaGo. Bel naar 030 669 1220, stuur een e-mail naar sales@kommago.nl of stel uw vraag via de chat op de website.


18-09-2019

KommaGo levert nu ook WiFi as a Service!

KommaGo levert WiFi as a Service oplossingen op maat. Zorgeloos WiFi!
Zorgeloos gebruikmaken van een betrouwbaar WiFi-netwerk en het beheer uit handen geven? Dat kan! Om bedrijven te ontzorgen, startte KommaGo in 2019 met het leveren van WiFi as a Service oplossingen. Voor een vast bedrag per maand is uw organisatie voorzien van een voorgeconfigureerde Ruckus WiFi-oplossing op maat en neemt KommaGo het beheer van het WiFi-netwerk op zich. Het WaaS-contract is bovendien maandelijks opzegbaar en zeer flexibel. U kunt het aantal access points namelijk naar wens uitbreiden of verkleinen op basis van de situatie.
 

KommaGo WiFi as a Service in het kort:

Een flexibele WiFi-oplossing op maat
Met seamless roaming en tot 2 SSID’s
Updates, beheer, 8x5 support en garantie
Voor een vast bedrag per maand
Een maandelijks opzegbaar contract
Directe vervanging bij een defect
Installatieservice (optioneel)
KommaGo logo

Lees meer over KommaGo WaaS >>
  

Meer informatie over KommaGo WaaS?

Bedrijven die interesse hebben in een WiFi as a Service oplossing van KommaGo, kunnen telefonisch contact opnemen via 030 669 1221 of per e-mail via sales@kommago.nl. Alle informatie over de KommaGo WaaS-oplossing is na te lezen op www.kommago.nl/waas.


18-09-2019

De Wi-Fi Alliance start Wi-Fi 6 certificering

De Wi-Fi Alliance besloot om de algemeen bekende Wi-Fi standaarden voor het gemak een versienummer te geven. In plaats van 802.11n spreken we nu van Wi-Fi 4 en 802.11ac wordt ook wel Wi-Fi 5 genoemd. Vorig jaar werd hier Wi-Fi 6 aan toegevoegd en deze maand (september 2019) startte de Wi-Fi Alliance de officiële certificering voor Wi-Fi 6, ook bekend onder de naam 802.11ax. De certificeringsmogelijkheid is met name een formele stap, want apparatuur met 802.11ax ondersteuning verscheen eerder al op de markt.
   
   
Bekijk ons assortiment Wi-Fi 6/11ax apparatuur >>
 

Voordelen Wi-Fi 6

Bij een nieuwe Wi-Fi standaard horen nieuwe voordelen. De nieuwe standaard is immers een verbetering van de oudere standaarden. Zo kent Wi-Fi 6 een 4x hogere snelheid en een hogere netwerkefficiëntie, een grotere gebruikerscapaciteit, verbeterd bereik én een langere accuduur van verbonden devices. Lees meer over de voordelen van Wi-Fi 6.
   
Wi-Fi 6 certificering gestart

Meer weten over Wi-Fi?

Wilt u meer informatie over Wi-Fi in het algemeen, over de Wi-Fi versienummers, specifiek over Wi-Fi 6 of over de juiste Wi-Fi oplossing voor uw situatie? Neem dan telefonisch contact op met onze productspecialisten via 030 669 1220, stuur een e-mail naar sales@kommago.nl of stuur een bericht via de chat op de website. We helpen u graag!


21-08-2019

KommaGo sponsort Humanitas Kindervakantieweken

Tijdens de zomervakantie gaan veel gezinnen op vakantie, maar helaas is zo’n reisje niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Voor deze kinderen organiseerde Humanitas ook dit jaar weer de Humanitas Kindervakantieweken, zodat ook zij een leuke zomervakantie konden beleven. De weken liepen gesmeerd, mede doordat er goed gecommuniceerd werd via de portofoons van KommaGo.

Uitstekende portofooncommunicatie tussen vrijwilligers

Vrijwilligers van Humanitas maken van de Kindervakantieweken ieder jaar weer een succes. Om de communicatie tussen hen te vereenvoudigen, maakten zij gebruik van portofoons die grotendeels werden gesponsord door Portofoonwinkel.nl (onderdeel van KommaGo B.V.). De vrijwilligers konden op deze manier makkelijk op afstand met elkaar communiceren; als er bijvoorbeeld ergens limonade nodig was, ze graag iets wilden weten of als het tijd was om te verzamelen. Ook kwamen de portofoons goed van pas tijdens de bezoekjes aan de speeltuin en dierentuin.
      

We zijn heel erg blij met de sponsoring van deze portofoons! Dit maakte het communiceren tijdens de weken een stuk gemakkelijker. Bedankt www.portofoonwinkel.nl.

Ook vlekkeloze communicatie op uw evenement? Huur portofoons!

Snelle en duidelijke communicatie is belangrijk om uw evenement goed te laten verlopen. Wilt u ook dat uw evenement op rolletjes loopt, maar is het aanschaffen van portofoons geen optie? Denk dan eens aan het huren van portofoons. Zo heeft u tijdelijk portofoons tot uw beschikking, die u gemakkelijk weer terugbrengt als uw evenement is afgelopen. Meer weten? Neem dan contact met ons op of bekijk onze portofoon verhuurservice.
      
KommaGo sponsort Humanitas Kindervakantieweken 2019


17-06-2019

EnGenius en KommaGo werken al 20 jaar succesvol samen

EnGenius en KommaGo werken al ruim 20 jaar succesvol samen. Als bekroning op onze waardevolle samenwerking mocht KommaGo van EnGenius een mooie award in ontvangst nemen! We kijken met enthousiasme naar de toekomst samen, waarin nieuwe ontwikkelingen zoals 802.11ax en EnGenius Cloud voor de deur staan.
 
Succesvolle samenwerking tussen KommaGo en EnGenius duurt al 20 jaar
Edwin Oskam (Salesmanager, 2e van rechts) en Michel Beemer (Accountmanager, midden) namen de award in ontvangst.

Kennismaking met EnGenius Cloud

Tijdens het EnGenius Cloud lanceringsevenement maakten onze salesmanager en accountmanager al kennis met de recentste ontwikkeling. EnGenius Cloud is een betrouwbare en schaalbare cloud infrastructuur die unieke functies biedt, waarmee IT-managers hun netwerken nog beter kunnen visualiseren. Netwerkbeheer vindt centraal plaats via een webinterface of app en de configuratie van access points verloopt sneller. Lees meer over EnGenius Cloud of bekijk de EnGenius Cloud Launch Event Video 2019.
  

 

EnGenius assortiment verkrijgbaar bij KommaGo

KommaGo levert een scala aan kwalitatieve EnGenius apparatuur, zoals (point-to-point) access points voor zowel binnen als buiten. Heeft u interesse in deze professionele WiFi-apparatuur of heeft u advies nodig? Bekijk dan het EnGenius assortiment of neem contact met ons op. Zend een e-mail naar sales@kommago.nl of bel naar 030 669 1220. Onze productspecialisten staan u graag te woord!


27-05-2019

KommaGo is benoemd tot Lenovo Silver Partner

KommaGo mag zich nu officieel Lenovo Silver Partner noemen. Dit houdt in dat wij onze kennis over de Lenovo producten en services up-to-date houden én dat we de nodige kennis hebben van trends en ontwikkelingen binnen Lenovo. Voor u betekent dit dat wij met onze kennis over de Lenovo producten u het beste product voor uw situatie kunnen aanraden. Zo bent u verzekerd van een passend advies.
    
KommaGo is Lenovo Silver Partner
 

Lenovo producten verkrijgbaar op KommaGo.nl

Lenovo levert een breed assortiment kwalitatieve netwerkproducten. Voor iedereen is er wel een geschikte Lenovo desktop of Lenovo laptop. Naast deze apparatuur maken de Lenovo accessoires zoals een dockingstation, laptoptas of adapter het assortiment compleet. Nieuwsgierig naar het gehele Lenovo assortiment? Of wilt u meer informatie over specifieke Lenovo apparatuur? Neem dan contact op met onze productspecialisten via 030 669 1220 of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl.


21-05-2019

Draytek schoolbus op bezoek bij KommaGo

KommaGo kreeg dinsdag 21 mei bezoek van de ‘old school’ Draytek schoolbus, die de bekende én nieuwste Draytek producten met zich meebracht. Het KommaGo-team kon de Draytek apparatuur uitgebreid bekijken en kon waar nodig vragen stellen aan de experts.

Alle salesmedewerkers zijn nu weer helemaal up-to-date en klaar om u van passend advies te voorzien. Bent u benieuwd welke professionele netwerkapparatuur voor uw bedrijf geschikt is? Bekijk dan ons Draytek assortiment of neem contact met ons op.

Draytek op bezoek bij KommaGo
Draytek schoolbus op bezoek bij KommaGo
 


04-02-2019

KommaGo is officieel HP First Silver Partner

KommaGo mag zich nu officieel HP First Silver Partner noemen. Dit houdt in dat wij de nodige kennis hebben van trends en ontwikkelingen binnen HP en dat wij ook onze kennis over het HP productportfolio en de HP services up-to-date houden. Voor u betekent dit dat wij u van een passend productadvies kunnen voorzien en u zo het beste product voor uw situatie kunnen aanraden.
 
KommaGo is HP First Silver Partner

HP verkrijgbaar op KommaGo.nl

HP levert een uiteenlopend assortiment van kwalitatieve netwerkproducten. Naast de bekende laptops en desktops levert HP printers, switches en monitoren. Accessoires als laptoptassen, toners en inktcartridges, toetsenboren en muizen maken het gehele assortiment compleet. Nieuwsgierig naar het brede HP assortiment? Of wilt u meer informatie over specifieke HP apparatuur? Neem dan contact op met onze productspecialisten via 030 65 85 127 of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl.


30-01-2019

Patch beschikbaar voor lek in zakelijke Cisco routers

Heeft u een Cisco RV320 of RV325 router? Dan wordt u geadviseerd om de firmware van uw router te updaten. Recent zijn er twee kwetsbaarheden gevonden, die door hackers misbruikt kunnen worden. Om deze lekken te dichten, ontwikkelde Cisco een patch.
 
Via de twee kwetsbaarheden (CVE-2019-1652 en CVE-2019-1653) kunnen hackers onder andere zichzelf beheerdersrechten voor de router toe-eigenen. Om misbruik te voorkomen is het zeer aan te raden om de firmware snel te updaten. Deze interactieve kaart laat zien in welke landen de meeste routers met kwetsbaarheden gebruikt worden.
 
Meer weten?
Heeft u vragen over uw Cisco router en wilt u meer weten? Neem telefonisch contact op met onze productspecialisten via 030 669 1222 of stuur een e-mail naar info@routershop.nl.


24-01-2019

Zyxel breidt Nebula-portfolio uit

Zyxel heeft onlangs het Nebula Cloud Networking portfolio uitgebreid met twee access points, een security gateway en nieuwe features. De populaire productserie is speciaal ontworpen voor het MKB en Managed Service Providers (MSP’s) die hun netwerken centraal willen beheren via de Cloud.

Zyxel Nebula

Nieuwe Nebula-producten

Aan het Nebula portfolio zijn twee nieuwe access points toegevoegd: de NebulaFlex Pro WAC6303-DS en de NWA5123-AC HD. Uniek aan deze modellen is dat ze over 3 beheermodi beschikken voor extra flexibiliteit. Gebruikers kunnen namelijk kiezen of ze het access point stand-alone gebruiken of beheren via een controller of via Nebula Cloud. Bij alle NebulaFlex Pro AP’s ontvangt u standaard een Nebula Professional Pack licentie voor 3 jaar.

Beide access points ondersteunen 802.11ac Wave 2 voor een snelle verbinding met een groot aantal apparaten tegelijkertijd. Verder is de Nebula WAC6303-DS voorzien van een geavanceerde antenne die interferentie door andere WiFi-apparatuur tegengaat.

Ook is het Nebula-portfolio uitgebreid met een nieuwe security gateway; de NSG300. Deze gateway biedt meer vermogen en capaciteit ten opzichte van de oudere modellen.

Nieuwe functionaliteiten

Naast nieuwe producten heeft Zyxel ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan het Nebula Cloud platform:

 • Geavanceerde IGMP multicast functionaliteit en IPTV rapportages:
  Uitgebreide netwerkanalyse en gebruikersstatistieken voor multicast en IPTV-toepassingen in hospitalitysector. 

 • Nebula Security Service analyserapporten:
  Managed Security Service Providers kunnen een verbeterde security bieden aan hun klanten.

 • Configuratie-templates voor switch instellingen:
  Managed Service Providers kunnen eenvoudig meerdere netwerken vanaf 1 locatie uitrollen en updaten

 • Back-up en herstel:
  Instellingen voor back-up en herstel zijn door te voeren op het complete netwerk of op switch-apparatuur.

 • Nebula Mobile App v2.1:
  De app is verbeterd en uitgebreid met nieuwe features.

Meer informatie

De Zyxel Nebula NWA5123-AC HD is reeds bij ons verkrijgbaar, de overige producten volgen later dit jaar. Wilt u meer weten over Zyxel Nebula en de mogelijkheden? Bekijk onze Zyxel Nebula informatiepagina of neem contact met ons op. Onze productspecialisten zijn bereikbaar via chat, telefoon (030 669 1221) en e-mail (sales@kommago.nl).


21-01-2019

Verhinderd door sneeuwval of file? Start met videobellen!

Dinsdag 11 januari wordt er sneeuw verwacht in Nederland. Nu is er voor u wellicht niets aan de hand, maar het is ook mogelijk dat er hinder en files ontstaan en dat u uw werk niet (tijdig) kunt bereiken. Dit kan voor ergernis zorgen en misschien mist u zelfs belangrijke afspraken. Dát is niet nodig; start met videobellen!
 

Mis geen afspraak, start met videobellen

Bent u verhinderd door weersomstandigheden of bent u überhaupt de lange dagelijkse files zat? U gebruikt uw tijd efficiënter wanneer u start met videobellen! Met videoconferenties kunt u real-time vergaderen met één of meerdere collega’s op verschillende locaties. Door middel van de juiste apparatuur ziet u elkaar duidelijk en verstaat u elkaar goed, waardoor een videoconferentie nauwelijks verschilt van een face-to-face afspraak. Zo kunt u vanuit huis werken of ’s ochtends thuis opstarten om vervolgens later op de dag nog naar het werk te vertrekken.
 

Videoconferencing apparatuur

Bij KommaGo en Vergadertelefonie vindt u een compleet assortiment aan videoconferencing apparatuur van A-merken als Lifesize, Polycom en Logitech. Vergaderen via Skype for Business behoort tot één van de vele mogelijkheden. Diverse systemen uit het aanbod kunnen desgewenst door KommaGo in uw eigen omgeving gedemonstreerd worden.
 

Aanraders voor thuisgebruik

Onderstaande videoconferentiesystemen zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met uw laptop. De ideale oplossing wanneer u de deur niet uit kunt, maar ook uw afspraak niet mag missen.
 
AMX Acendo Vibe
 
Logitech Group
 
Polycom Eagle Eye Mini + Voxbox
AMX Acendo Vibe bij KommaGo
Logitech Group bij KommaGo
Polycom Eagle Eye Mini en Voxbox bij KommaGo
 • JBL soundbar met ongekend geluid
 • Full HD camera met 110° kijkhoek​
 • HDMI, USB en Bluetooth
 • All-in-One video conferencing systeem
 • Full HD camera met 90° kijkhoek​
 • Bluetooth, Skype for Business
 • Compacte vergadertelefoon
 • Full HD camera met 73.3° kijkhoek​
 • Bluetooth en USB
 

Videobellen iets voor uw organisatie of voor u als ZZP'er?

Heeft u interesse in videobellen of wilt u meer informatie? Vraag dan nu gratis een demonstratie aan of ga in gesprek met onze specialisten om te kijken hoe u kunt besparen op geld en kostbare tijd. Neem contact op via 030 669 1228 of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl. De specialisten van KommaGo staan voor u klaar en geven u graag een passend en vrijblijvend advies.Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie