Home - Nieuws - 2019

17-06-2019

EnGenius en KommaGo werken al 20 jaar succesvol samen

EnGenius en KommaGo werken al ruim 20 jaar succesvol samen. Als bekroning op onze waardevolle samenwerking mocht KommaGo van EnGenius een mooie award in ontvangst nemen! We kijken met enthousiasme naar de toekomst samen, waarin nieuwe ontwikkelingen zoals 802.11ax en EnGenius Cloud voor de deur staan.
 
Succesvolle samenwerking tussen KommaGo en EnGenius duurt al 20 jaar
Edwin Oskam (Salesmanager, 2e van rechts) en Michel Beemer (Accountmanager, midden) namen de award in ontvangst.

Kennismaking met EnGenius Cloud

Tijdens het EnGenius Cloud lanceringsevenement maakten onze salesmanager en accountmanager al kennis met de recentste ontwikkeling. EnGenius Cloud is een betrouwbare en schaalbare cloud infrastructuur die unieke functies biedt, waarmee IT-managers hun netwerken nog beter kunnen visualiseren. Netwerkbeheer vindt centraal plaats via een webinterface of app en de configuratie van access points verloopt sneller. Lees meer over EnGenius Cloud of bekijk de EnGenius Cloud Launch Event Video 2019.
  

 

EnGenius assortiment verkrijgbaar bij KommaGo

KommaGo levert een scala aan kwalitatieve EnGenius apparatuur, zoals (point-to-point) access points voor zowel binnen als buiten. Heeft u interesse in deze professionele WiFi-apparatuur of heeft u advies nodig? Bekijk dan het EnGenius assortiment of neem contact met ons op. Zend een e-mail naar sales@kommago.nl of bel naar 030 669 1220. Onze productspecialisten staan u graag te woord!


27-05-2019

KommaGo is benoemd tot Lenovo Silver Partner

KommaGo mag zich nu officieel Lenovo Silver Partner noemen. Dit houdt in dat wij onze kennis over de Lenovo producten en services up-to-date houden én dat we de nodige kennis hebben van trends en ontwikkelingen binnen Lenovo. Voor u betekent dit dat wij met onze kennis over de Lenovo producten u het beste product voor uw situatie kunnen aanraden. Zo bent u verzekerd van een passend advies.
    
KommaGo is Lenovo Silver Partner
 

Lenovo producten verkrijgbaar op KommaGo.nl

Lenovo levert een breed assortiment kwalitatieve netwerkproducten. Voor iedereen is er wel een geschikte Lenovo desktop of Lenovo laptop. Naast deze apparatuur maken de Lenovo accessoires zoals een dockingstation, laptoptas of adapter het assortiment compleet. Nieuwsgierig naar het gehele Lenovo assortiment? Of wilt u meer informatie over specifieke Lenovo apparatuur? Neem dan contact op met onze productspecialisten via 030 669 1220 of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl.


21-05-2019

Draytek schoolbus op bezoek bij KommaGo

KommaGo kreeg dinsdag 21 mei bezoek van de ‘old school’ Draytek schoolbus, die de bekende én nieuwste Draytek producten met zich meebracht. Het KommaGo-team kon de Draytek apparatuur uitgebreid bekijken en kon waar nodig vragen stellen aan de experts.

Alle salesmedewerkers zijn nu weer helemaal up-to-date en klaar om u van passend advies te voorzien. Bent u benieuwd welke professionele netwerkapparatuur voor uw bedrijf geschikt is? Bekijk dan ons Draytek assortiment of neem contact met ons op.

Draytek op bezoek bij KommaGo
Draytek schoolbus op bezoek bij KommaGo
 


04-02-2019

KommaGo is officieel HP First Silver Partner

KommaGo mag zich nu officieel HP First Silver Partner noemen. Dit houdt in dat wij de nodige kennis hebben van trends en ontwikkelingen binnen HP en dat wij ook onze kennis over het HP productportfolio en de HP services up-to-date houden. Voor u betekent dit dat wij u van een passend productadvies kunnen voorzien en u zo het beste product voor uw situatie kunnen aanraden.
 
KommaGo is HP First Silver Partner

HP verkrijgbaar op KommaGo.nl

HP levert een uiteenlopend assortiment van kwalitatieve netwerkproducten. Naast de bekende laptops en desktops levert HP printers, switches en monitoren. Accessoires als laptoptassen, toners en inktcartridges, toetsenboren en muizen maken het gehele assortiment compleet. Nieuwsgierig naar het brede HP assortiment? Of wilt u meer informatie over specifieke HP apparatuur? Neem dan contact op met onze productspecialisten via 030 65 85 127 of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl.


30-01-2019

Patch beschikbaar voor lek in zakelijke Cisco routers

Heeft u een Cisco RV320 of RV325 router? Dan wordt u geadviseerd om de firmware van uw router te updaten. Recent zijn er twee kwetsbaarheden gevonden, die door hackers misbruikt kunnen worden. Om deze lekken te dichten, ontwikkelde Cisco een patch.
 
Via de twee kwetsbaarheden (CVE-2019-1652 en CVE-2019-1653) kunnen hackers onder andere zichzelf beheerdersrechten voor de router toe-eigenen. Om misbruik te voorkomen is het zeer aan te raden om de firmware snel te updaten. Deze interactieve kaart laat zien in welke landen de meeste routers met kwetsbaarheden gebruikt worden.
 
Meer weten?
Heeft u vragen over uw Cisco router en wilt u meer weten? Neem telefonisch contact op met onze productspecialisten via 030 669 1222 of stuur een e-mail naar info@routershop.nl.


24-01-2019

Zyxel breidt Nebula-portfolio uit

Zyxel heeft onlangs het Nebula Cloud Networking portfolio uitgebreid met twee access points, een security gateway en nieuwe features. De populaire productserie is speciaal ontworpen voor het MKB en Managed Service Providers (MSP’s) die hun netwerken centraal willen beheren via de Cloud.

Zyxel Nebula

Nieuwe Nebula-producten

Aan het Nebula portfolio zijn twee nieuwe access points toegevoegd: de NebulaFlex Pro WAC6303-DS en de NWA5123-AC HD. Uniek aan deze modellen is dat ze over 3 beheermodi beschikken voor extra flexibiliteit. Gebruikers kunnen namelijk kiezen of ze het access point stand-alone gebruiken of beheren via een controller of via Nebula Cloud. Bij alle NebulaFlex Pro AP’s ontvangt u standaard een Nebula Professional Pack licentie voor 3 jaar.

Beide access points ondersteunen 802.11ac Wave 2 voor een snelle verbinding met een groot aantal apparaten tegelijkertijd. Verder is de Nebula WAC6303-DS voorzien van een geavanceerde antenne die interferentie door andere WiFi-apparatuur tegengaat.

Ook is het Nebula-portfolio uitgebreid met een nieuwe security gateway; de NSG300. Deze gateway biedt meer vermogen en capaciteit ten opzichte van de oudere modellen.

Nieuwe functionaliteiten

Naast nieuwe producten heeft Zyxel ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan het Nebula Cloud platform:

 • Geavanceerde IGMP multicast functionaliteit en IPTV rapportages:
  Uitgebreide netwerkanalyse en gebruikersstatistieken voor multicast en IPTV-toepassingen in hospitalitysector. 

 • Nebula Security Service analyserapporten:
  Managed Security Service Providers kunnen een verbeterde security bieden aan hun klanten.

 • Configuratie-templates voor switch instellingen:
  Managed Service Providers kunnen eenvoudig meerdere netwerken vanaf 1 locatie uitrollen en updaten

 • Back-up en herstel:
  Instellingen voor back-up en herstel zijn door te voeren op het complete netwerk of op switch-apparatuur.

 • Nebula Mobile App v2.1:
  De app is verbeterd en uitgebreid met nieuwe features.

Meer informatie

De Zyxel Nebula NWA5123-AC HD is reeds bij ons verkrijgbaar, de overige producten volgen later dit jaar. Wilt u meer weten over Zyxel Nebula en de mogelijkheden? Bekijk onze Zyxel Nebula informatiepagina of neem contact met ons op. Onze productspecialisten zijn bereikbaar via chat, telefoon (030 669 1221) en e-mail (sales@kommago.nl).


21-01-2019

Verhinderd door sneeuwval of file? Start met videobellen!

Dinsdag 11 januari wordt er sneeuw verwacht in Nederland. Nu is er voor u wellicht niets aan de hand, maar het is ook mogelijk dat er hinder en files ontstaan en dat u uw werk niet (tijdig) kunt bereiken. Dit kan voor ergernis zorgen en misschien mist u zelfs belangrijke afspraken. Dát is niet nodig; start met videobellen!
 

Mis geen afspraak, start met videobellen

Bent u verhinderd door weersomstandigheden of bent u überhaupt de lange dagelijkse files zat? U gebruikt uw tijd efficiënter wanneer u start met videobellen! Met videoconferenties kunt u real-time vergaderen met één of meerdere collega’s op verschillende locaties. Door middel van de juiste apparatuur ziet u elkaar duidelijk en verstaat u elkaar goed, waardoor een videoconferentie nauwelijks verschilt van een face-to-face afspraak. Zo kunt u vanuit huis werken of ’s ochtends thuis opstarten om vervolgens later op de dag nog naar het werk te vertrekken.
 

Videoconferencing apparatuur

Bij KommaGo en Vergadertelefonie vindt u een compleet assortiment aan videoconferencing apparatuur van A-merken als Lifesize, Polycom en Logitech. Vergaderen via Skype for Business behoort tot één van de vele mogelijkheden. Diverse systemen uit het aanbod kunnen desgewenst door KommaGo in uw eigen omgeving gedemonstreerd worden.
 

Aanraders voor thuisgebruik

Onderstaande videoconferentiesystemen zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met uw laptop. De ideale oplossing wanneer u de deur niet uit kunt, maar ook uw afspraak niet mag missen.
 
AMX Acendo Vibe
 
Logitech Group
 
Polycom Eagle Eye Mini + Voxbox
AMX Acendo Vibe bij KommaGo
Logitech Group bij KommaGo
Polycom Eagle Eye Mini en Voxbox bij KommaGo
 • JBL soundbar met ongekend geluid
 • Full HD camera met 110° kijkhoek​
 • HDMI, USB en Bluetooth
 • All-in-One video conferencing systeem
 • Full HD camera met 90° kijkhoek​
 • Bluetooth, Skype for Business
 • Compacte vergadertelefoon
 • Full HD camera met 73.3° kijkhoek​
 • Bluetooth en USB
 

Videobellen iets voor uw organisatie of voor u als ZZP'er?

Heeft u interesse in videobellen of wilt u meer informatie? Vraag dan nu gratis een demonstratie aan of ga in gesprek met onze specialisten om te kijken hoe u kunt besparen op geld en kostbare tijd. Neem contact op via 030 669 1228 of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl. De specialisten van KommaGo staan voor u klaar en geven u graag een passend en vrijblijvend advies.Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie