Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoRoutershop

Gigaset N870 IP Pro verkrijgbaar bij KommaGo!

De Gigaset N870 IP Pro is leverbaar bij KommaGo. Dit Multi-CELL DECT systeem zorgt ervoor dat u met uw DECT handsets via VoIP (PBX) kunt telefoneren. De N870 units zijn voorzien van seamless handover en roaming en kunt u als basisstation en DECT manager configureren. Op één Gigaset N870 IP Pro DECT manager kunt u maar liefst 250 DECT handsets aansluiten.

Pluspunten van Gigaset N870 IP Pro:

Multi-CELL DECT systeem
Basisstations configureerbaar tot manager
Tot 250 handsets per manager
Seamless handover en roaming
Tot 10 gelijktijdige gesprekken per basisstation
Gevoed via Power over Ethernet (PoE)
 
Gigaset N870 IP Pro Losse unit
Gigaset N870 IP Pro 2-pack
Gigaset N870 IP Pro 3-pack
Gigaset N870 IP Pro Gigaset N870 IP Pro 2-pack Gigaset N870 IP Pro 3-pack
 

Basisstation én manager

In tegenstelling tot andere Multi-CELL DECT systemen hoeft u met de N870 geen ander product aan te schaffen als DECT manager. De N870 is namelijk configureerbaar basisstation of als manager. Is het tijd voor uitbreiding van uw systeem, dan kunt u één van uw N870 gemakkelijk configureren tot DECT manager.

Geen onderbroken gesprek door seamless handover en roaming

Wanneer men meerdere Gigaset N870 IP Pro basisstations heeft en deze synchroniseert via het LAN-netwerk, vormen deze één groot DECT netwerk. Seamless handover en roaming maken het mogelijk om tijdens het telefoongesprek rond te lopen zonder dat een telefoongesprek wordt verbroken tijdens de wisseling tussen basisstations. Dit maakt de Gigaset N870 IP Pro de ideale oplossing voor organisaties met meerdere verdiepingen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Gigaset N870 IP Pro of over VoIP en Multi-CELL DECT systemen? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van KommaGo.nl via de chat op de website, telefonisch via 030 669 1225 of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl.