Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGo

KommaGo is gecertificeerd Yeastar Expert!

KommaGo is trots! Vanaf september 2018 mogen wij ons namelijk gecertificeerd Yeastar Expert noemen. Door het opdoen van kennis en het halen van alle technische Yeastar examens, kunnen we u nu nog beter van advies voorzien. Ook verlenen we support en lossen we eventuele problemen met bij ons aangeschafte modellen op.KommaGo is gecertificeerd Yeastar Expert!

Wat betekent dit voor u?

U kunt er van op aan dat u bij Voipshop en KommaGo een gedegen advies krijgt omtrent het volledige Yeastar assortiment. Yeastar biedt met name uitstekende VoIP-telefonieoplossingen voor het MKB. Dus wilt u bellen via VoIP, maar heeft u nog geen idee welke oplossing het meest geschikt is voor uw organisatie? Onze experts kunnen u van een passend advies voorzien. Daarnaast kunnen wij diverse VoIP-oplossingen voor u voorconfigureren en op locatie installeren om u al het werk uit handen te nemen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Yeastar producten of zou u graag een passend advies ontvangen met betrekking tot VoIP-telefonie? Neem dan contact op met onze experts via de chat op de website, telefonisch via 030 669 1220 of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl.