Home - Nieuws - Nieuw: Logitech Zone Wireless (Plus) Bluetooth headsets en Video Collaboration kits
20-03-2020

Nieuw: Logitech Zone Wireless (Plus) Bluetooth headsets en Video Collaboration kits


Vanaf heden zijn de comfortabele Logitech Zone Wireless (Plus) headsets en de Collaboration kits inclusief 4K of Full HD webcam verkrijgbaar bij KommaGo. Perfecte oplossingen wanneer u zich in een rumoerige omgeving wilt concentreren en voor het communiceren met collega’s op afstand.
 

Geconcentreerd zelfstandig werken

De comfortabele Logitech Zone Wireless headsets maken geconcentreerd werken een stuk eenvoudiger. De dubbeloors Bluetooth headsets zijn snel te verbinden met uw smartphone en tablet. En bovendien is het met de meegeleverde Bluetooth dongle ook mogelijk om de headsets met uw pc te koppelen. Bij de Zone Wireless Plus ontvangt u een dongle via welke u nog vijf andere Unifying apparaten met uw pc kunt verbinden, zoals een draadloos toetsenbord of een muis.
Logitech Zone Wireless Bluetooth headset
Logitech Zone Wireless Bluetooth headset
Logitech Zone Wireless Bluetooth headset
Logitech Zone Wireless Plus Bluetooth headset
Bekijk deze headset >> Bekijk deze headset >>
 

Videoconferentie op afstand

Voor kenniswerkers die op afstand met elkaar willen vergaderen heeft Logitech de (Pro) Personal Video Collaboration kits. Deze bestaan naar de Zone Wireless headset uit een kwalitatieve webcam. U raakt niet afgeleid door uw omgeving, verstaat uw gesprekspartner uitstekend en ziet elkaar duidelijk via de webcams. De Logitech Personal Video Collaboration kit wordt geleverd met de Full HD C925e webcam. De Pro variant van de Collaboration kit bevat de Brio 4K webcam voor nog scherpere beeldkwaliteit.
Logitech Personal Video Collaboration kit met Zone Wireless en C925e
Logitech Pro Personal Video Collaboration kit met Zone Wireless en Brio
Logitech Personal Video Collaboration kit
 
Logitech Pro Personal Video Collaboration kit
 
  • Logitech Zone Wireless headset
  • Logitech C925e Full HD webcam
  • Logitech Zone Wireless headset
  • Logitech Brio 4K webcam
 

Ook geconcentreerd werken of videovergaderingen houden?

Heeft u interesse in één van de headsets of Collaboration kits? Voor meer informatie over deze oplossingen of voor advies over headsets in het algemeen, kunt u contact opnemen met onze productexperts. Stuur een e-mail naar sales@kommago.nl, bel naar 030 669 1220 of stuur een berichtje in de chat. We helpen u graag bij uw keuze voor de juiste oplossing.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie