Home - Nieuws - Nieuw van HP: lichte WiFi 6 laptop en geavanceerde curved monitor
02-10-2019

Nieuw van HP: lichte WiFi 6 laptop en geavanceerde curved monitor


Eind 2019 breidt het HP assortiment uit met twee topproducten; de zeer lichte HP Elite Dragonfly laptop en de curved HP S430c ultrawide monitor. Een must voor iedere zakelijke gebruiker die veel onderweg is en ook op de werkplek ideeën de ruimte wilt geven. De laptop is geschikt voor WiFi 6 en kunt u naast een pc aansluiten op de monitor, waarna u bestanden tussen de twee devices kunt uitwisselen.

HP S430c Curved Ultrawide Monitor

Op de geavanceerde HP S430c monitor geeft u uw zakelijke ideeën alle ruimte. Deze 43,4 inch curved ultrawide monitor is in feite een dubbel 24 inch scherm, maar dan zonder dubbele bekabeling en door zijn gebogen vorm ook nog eens prettig voor uw ogen. De monitor toont al uw projecten scherp (3840 x 1200p) en is compatibel met Windows, MacOS, Linux en Android besturingssystemen. Vernieuwend aan deze monitor is dat u 2 pc’s tegelijkertijd kunt aansluiten en vervolgens moeiteloos bestanden uitwisselt.
   
HP S430c Curved Ultrawide Monitor

HP Elite Dragonfly Laptop

Voor iedereen die regelmatig op locatie werkt en het heeft gehad met het sjouwen van zware laptops, komt HP met de HP Elite Dragonfly. Deze stijlvolle laptop weegt nog geen kilo en gaat met een volledig opgeladen accu tot 24 uur mee (afhankelijk van het model). Bovendien is de laptop geschikt voor WiFi 6 en bestaat de speakerbehuizing gedeeltelijk uit gerecycled plastic dat afkomstig is uit de oceaan. En wilt u liever een tablet, dan klapt u het toetsenbord simpelweg om. De HP Elite Dragonfly is namelijk multifunctioneel te gebruiken.
     HP Elite Dragonfly Laptop

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over de HP S430c monitor of de HP Elite Dragonfly laptop? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de productspecialisten van KommaGo. Bel naar 030 669 1220, stuur een e-mail naar sales@kommago.nl of stel uw vraag via de chat op de website.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie