Home - Nieuws - NOS Jeugdjournaal: WiFi op de camping; KommaGo regelt het!
08-08-2018

NOS Jeugdjournaal: WiFi op de camping; KommaGo regelt het!


Recent werd KommaGo benaderd door het NOS Jeugdjournaal voor een item over WiFi op de camping. Na het zien van onze website leek KommaGo hen dé partij met de juiste kennis. Uiteraard wilden wij graag aan een nieuwsitem meewerken, want techniek toegankelijk maken is immers wat wij elke dag doen. Het leek ons een unieke kans om ook de jongere generatie wat bij te brengen over WiFi.

Op naar Texel!

De opnames vonden plaats op Vakantiepark De Krim op Texel. Het park wist dat hun gasten WiFi belangrijk vinden en dat het WiFi-netwerk aan uitbreiding toe was. KommaGo bleek de aangewezen partij om de uitbreiding uit te voeren. Inmiddels is de klus geklaard en kunnen alle vakantiegangers op De Krim gebruikmaken van het betrouwbare WiFi-netwerk. We zijn als KommaGo trots op het gerealiseerde eindresultaat en op de goede samenwerking met ICTexel!

Bekijk het nieuwsitem:

Beelden uit het NOS Jeugdjournaal van donderdag 9 augustus 2018.

Ook een uitstekend WiFi-netwerk op uw locatie?

Bent u de eigenaar van een vakantiepark of is er een andere locatie die u van WiFi wilt voorzien? KommaGo helpt u hier graag bij! Voor advies kunt u contact opnemen met de productspecialisten via de chat op de website, per telefoon via 030 669 1220 of per e-mail via sales@kommago.nl.
 

Als vakantieganger uw eigen WiFi verzorgen

Gaat u naar een camping of vakantiepark en vermoedt u dat het WiFi-bereik onvoldoende is? Om te voorkomen dat u hiervan hinder ondervindt, kunt u een WiFi-versterker meenemen. De EZ Hotspot Extender v4 pikt het WiFi-signaal van de camping op en versterkt het, zodat u de verbinding kunt delen met meerdere apparaten. Gaat u naar een bestemming waar helemaal geen WiFi is, maar wilt u wel bereik? Overweeg dan een MiFi (mobiele router), met een onbeperkt 4G-abonnement.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen