Aruba Instant On: Enterprise WiFi voor het MKB

Een goed WiFi-netwerk is tegenwoordig onmisbaar in iedere kleinzakelijke omgeving, of het nu gaat om een winkel, hotel, restaurant of kantoor. Klanten en bezoekers verwachten dat ze gebruik kunnen maken van WiFi, maar ook apparatuur is hiervan afhankelijk. Aruba Instant On access points zorgen voor uitstekende WiFi met hoge snelheid, perfecte dekking én een beveiligde verbinding.

Bekijk Aruba Instant On access points

De voordelen van Aruba Instant On

Uniek aan Aruba Instant On is dat u zonder licenties de volledige beschikking heeft over alle functionaliteiten. Het gebruiksgemak, gecombineerd met de beste WiFi-prestaties, maakt Aruba Instant On uitermate geschikt voor iedere MKB-omgeving zonder (uitgebreide) IT-afdeling.

Zeer eenvoudige installatie

​Met Aruba Instant On is het opzetten en beheren van een WiFi-netwerk eenvoudiger dan ooit! De productserie is zo ontworpen dat u dit netwerk zelf kunt installeren en gebruiken. In slechts 3 stappen is het draadloze netwerk al geïnstalleerd, waarna u het gratis via de cloud beheert vanaf iedere gewenste locatie. Automatische firmware en security updates houden uw netwerk altijd veilig en up-to-date, zodat u er nauwelijks omkijken naar heeft. Ook het netwerk uitbreiden gaat zeer gemakkelijk doordat nieuwe access points automatisch worden herkend en toegevoegd door het systeem.

Het installatieproces bestaat uit de volgende 3 stappen:

Stap 1: Zet uw Aruba access point aan
Stap 2: Download de Instant On mobile app op uw smartphone
Stap 3: Volg de stappen in de app om het netwerk te configureren en u bent klaar!

Geen licenties benodigd

In tegenstelling tot veel vergelijkbare oplossingen hoeft u bij Aruba Instant On geen dure licenties aan te schaffen. Waar u bij andere merken al gauw €100,- à €200,- per jaar betaalt voor een licentie, komen er met Instant On dus geen extra kosten bij. Alle functionaliteiten (zoals het beheer via de cloud) zijn namelijk direct beschikbaar.

Via de Instant On mobile app heeft u overal toegang tot het netwerk. Zo kunt u vanaf iedere gewenste locatie de netwerkstatus controleren, zien welke apparaten er verbonden zijn en eenvoudig instellingen wijzigen. Liever alle functies op een groter scherm bekijken? Er is ook een online portal beschikbaar; log in op Portal.ArubaInstantOn.com via een webbrowser naar keuze en u krijgt toegang tot alle functies.

Gastennetwerk voor bezoekers

Aruba Instant On biedt de mogelijkheid om klanten of bezoekers gebruik te laten maken van uw WiFi-netwerk. Maak hiervoor een apart gastennetwerk aan dat gescheiden is van uw eigen netwerk, zodat uw gegevens privé blijven. Bezoekers moeten zich eerst aanmelden via een speciale inlogpagina voordat zij verbinding kunnen maken met het netwerk. De pagina is te customizen met een logo en achtergrondafbeelding naar keuze, conform de huisstijl van uw onderneming.

Aruba Instant On modellen

Indoor omgevingen

De Aruba Instant On indoor access points zijn uitermate geschikt voor retail, hospitality en kantooromgevingen. Er zijn 3 verschillende modellen beschikbaar: voor kleine, middelgrote en grotere ruimtes. Zo is er altijd een model dat aan de eisen van uw organisatie voldoet.

AP11

  • Doorvoersnelheid tot 867 Mbps
  • Antenne: 2x2 MU-MIMO
  • Kleinere omgevingen
Bekijk product

AP12

  • Doorvoersnelheid tot 1300 Mbps
  • Antenne: 3x3 MU-MIMO
  • Middelgrote omgevingen
Bekijk product

AP15

  • Doorvoersnelheid tot 1733 Mbps
  • Antenne: 4x4 MU-MIMO
  • Grotere omgevingen
Bekijk product

Outdoor omgevingen

Speciaal voor buitenomgevingen is er een outdoor model: de Aruba Instant On AP17. Dit access point beschikt over een speciale weerbestendige behuizing (IP55), wat hem bestand maakt tegen wisselende temperaturen, regen en wind. Zo zijn uw klanten ook buiten verzekerd van een uitstekende WiFi-verbinding.

AP17

  • Doorvoersnelheid tot 867 Mbps
  • Antenne: 2x2 MU-MIMO
  • Kleinere omgevingen
Bekijk product

Mini hotspot model

Wanneer u extra apparaten wilt kunnen aansluiten op het access point is de AP11D een interessante keuze. Dit model beschikt over 3 LAN-poorten voor o.a. telefoons, camera's of tv's en kan op een bureau of aan de muur worden geplaatst. Een handig alles-in-1 apparaat voor bijvoorbeeld in een hotelkamer of huisartsenpraktijk.

AP11D

  • Doorvoersnelheid tot 867 Mbps
  • Antenne: 2x2 MU-MIMO
  • Kleinere omgevingen zoals hotelkamers
Bekijk product

Instant On switches

Naast access points vindt u ook switches in het Aruba Instant On assortiment. De Instant On switches werken naadloos samen met de Instant On access points en zijn uiteraard ook geschikt om uw overige netwerkapparatuur op aan te sluiten. Vervolgens kunt u uw complete netwerk via de Cloud beheren. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar met 8, 24 of 48 Gigabit Ethernetpoorten.

Bekijk alle Instant On switches

Support via Aruba

Heeft u vragen of treedt er onverhoopt een probleem op met het netwerk? Tot 1 jaar na aanschaf van het product kunt u direct contact opnemen met de (Engelstalige) supportafdeling van Aruba. Hiervoor geldt dat u 90 dagen recht heeft op 24/7 telefonische support en dat u daarna terecht kunt bij de chat support. Ook kunt u zich aanmelden bij de Aruba Instant On Community. Post uw vraag hier en wissel ervaringen uit met andere Instant On gebruikers.

Interesse in Aruba Instant On?

Wilt u weten wat Aruba Instant On voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met onze productspecialisten via e-mail (info@wifishop.nl), telefoon (030 669 1221) of de online chat. Wij lichten graag de mogelijkheden toe en voorzien u van passend advies.