Complete Logitech (thuis)werkoplossingen

Ook thuiswerkers en medewerkers die veel onderweg zijn, hebben de juiste apparatuur nodig. Met passende tools kunnen zij overal productief werken en is samenwerken op afstand net zo eenvoudig als op kantoor. Logitech biedt daarom diverse apparatuur zoals headsets, webcams, toetsenborden en computermuizen, die het werk makkelijker maken. Uiteraard heeft iedereen andere behoeften en wensen, maar onderstaande pakketten vormen voor de meesten een zeer geschikte oplossing. U heeft de keuze uit het Essential pakket, het Premium pakket en het On The Way pakket.

Logitech Essential Pakket

Het Logitech Essential pakket bevat alle essentiële benodigdheden voor een thuiswerkplek. Zo levert de Logitech Zone Wired UC headset uitstekende geluidskwaliteit tijdens het bellen en muziek luisteren. Deze USB headset is speciaal ontworpen voor rumoerige omgevingen en biedt een hoog draagcomfort, zodat u deze de hele dag kunt gebruiken. Wanneer u videobelt met collega's of zakenpartners, gebruikt u de Logitech C925e Full HD webcam. Deze USB webcam creëert een levensechte gesprekservaring met uitstekend beeld en geluid. Uiteraard kunnen een draadloze muis en QWERTY toetsenbord niet ontbreken in dit pakket. De Logitech MK540 Advanced set bestaat uit een ergonomische, symmetrische muis en een toetsenbord met numeriek toetsenblok en handsteun.

Logitech Premium Pakket

Het Logitech Premium pakket bevat, zoals de naam al zegt, premium apparatuur voor uw thuiswerkplek. De draadloze Logitech MS Zone Wireless headset levert optimale kwaliteit audio en zorgt dat u ongestoord werkt in rumoerige omgevingen. Deze comfortabele Bluetooth headset wordt geleverd met USB dongle, zodat u bewegingsvrijheid heeft tijdens het bellen via o.a. Microsoft Teams. Voor het videobellen met collega’s en zakenpartners gebruikt u de eveneens MS Teams certified Logitech BRIO 4K UHD webcam. Deze USB webcam creëert een levensechte gesprekservaring met haarscherp beeld en helder geluid. Ook in dit pakket ontbreken de draadloze muis en het QWERTY toetsenbord niet. Het Logitech MX Keys toetsenbord is voorzien van een numeriek toetsenblok en concave toetsen met verlichting. De Logitech MX Master 3 is dé draadloze muis voor nauwkeurig werken en bevat 7 knoppen, een scrollwiel en een duimwiel.

Logitech On The Way Pakket

Voor medewerkers die veel onderweg zijn of op verschillende locaties werken, is het Logitech On The Way pakket een uitstekende keuze. Dit pakket bevat net als het premium pakket de draadloze Logitech MS Zone Wireless Bluetooth headset met USB dongle. De compacte Logitech C505e HD USB webcam zorgt dat u tijdens het videobellen goed zichtbaar bent in HD resolutie (720p). Deze Microsoft Teams gecertificeerde communicatie-apparatuur wordt aangevuld door een draadloze muis en een draadloos toetsenbord. Het minimalistische Logitech K380 toetsenbord is lichtgewicht en is voorzien van concave toetsen. Het compacte formaat maakt dit toetsenbord perfect voor medewerkers die regelmatig hun spullen inpakken om elders te werken. De draadloze Logitech MX Anywhere 3 muis is ook compact en kan door zowel linkshandigen als rechtshandigen gebruikt worden. Deze muis is perfect voor nauwkeurig werken en gaat volledig opgeladen tot wel 70 dagen mee.

Advies nodig? Neem contact op!

Stelt u liever zelf een pakket samen? De producten uit bovenstaande bundels zijn ook los verkrijgbaar. Voor meer informatie en advies kunt u contact opnemen met onze productspecialisten via telefoonnummer +31 (0)30 669 1220 of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl. Wij helpen u graag met het vinden van een passende oplossing.