KommaGo maakt duurzaamheid toegankelijk

Voor KommaGo is duurzaamheid een belangrijk aspect van de bedrijfsvoering. We geloven er namelijk in dat duurzaamheid net als technologie essentieel is voor een betere toekomst. Als leverancier van hoogwaardige ICT- en AV-apparatuur willen wij dan ook onze verantwoordelijkheid nemen in de keten. Zowel door duurzame oplossingen te bieden als door onze dagelijkse bezigheden te verduurzamen.

Duurzaam ondernemen - wij kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen

Bij KommaGo weten we zeker dat het verminderen van de impact op het milieu en het runnen van een succesvolle organisatie samengaan. Daarom zetten we ons elke dag in om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Denk aan de keuze voor een groene vervoerder en klimaatneutraal/FSC-gekeurd verpakkingsmateriaal. We streven er bovenal naar dat we in 2030 voor elk IT-vraagstuk een duurzame oplossing kunnen bieden. Door bewust te kiezen voor deze oplossingen, kunnen we allemaal ons steentje bijdragen aan een betere wereld. Graag verwezenlijken we samen met de rest van de keten toegankelijke, duurzame, vooruitstrevende en toekomstbestendige oplossingen. Onze inzet voor duurzame oplossingen omvat onder andere:

Het ori├źnteren op (nieuwe) duurzame merken

De verkoop van demo producten (enkel een beschadigde/ontbrekende verpakking)

Het verpakken in klimaatneutrale verzenddozen en FSC-gekeurde papieren tassen

De keuze voor een CO2neutrale vervoerder

Garantie en ondersteuning bij problemen

KommaGo gaat duurzaam - wij handelen verantwoordelijk

Naast het aanbieden van duurzame producten en de klimaatvriendelijke verzending daarvan, trachten we ook de negatieve impact van ons eigen handelen op het milieu te minimaliseren. We opereren bij voorkeur op een milieuverantwoorde manier. Geïmplementeerde Initiatieven die duurzaamheid bevorderen:

Via het fietsplan worden fietsen beschikbaar gesteld voor medewerkers

Het gebruik van openbaar vervoer wordt aangemoedigd

Is een printje noodzakelijk? Dan wel op duurzaam papier

Scheiden van papier, karton, batterijen, glas

Hergebruik van plastic verpakkingsmateriaal

De lunch kent een uitgebreid vegetarisch aanbod

De toekomst - wij streven naar 100% duurzaamheid

Ons kernteam evalueert regelmatig alle duurzaamheidspraktijken om deze waar nodig te optimaliseren. Ook dragen zij nieuwe initiatieven aan en onderzoeken de mogelijkheden om deze te implementeren. Er is nog een weg te gaan, maar die bewandelen we graag!