WiFi Installatieservice op locatie

Onze WiFi installatieservice biedt een eenvoudige oplossing voor de installatie van een WiFi-netwerk in jouw bedrijf. Met de kennis en ervaring van onze monteurs, zijn wij in staat om jouw WiFi-netwerk snel en kundig te installeren, zodat je direct gebruik kunt maken van een veilig, betrouwbaar en ononderbroken WiFi-internetverbinding.

Onze aanpak is gericht op het vergemakkelijken van het proces, waardoor de draadloze verbinding zo snel mogelijk beschikbaar is. Of je nu een klein thuisnetwerk of een uitgebreid bedrijfsnetwerk wilt installeren, onze service biedt jou dé oplossing.

Installatieservice

Offerte op maat

Voor een scherp bedrag kun je jouw WiFi-omgeving door een professional laten installeren. Eerst nemen we telefonisch contact met je op zodat we jouw wensen en voorkeuren in kaart kunnen brengen. Als alle wensen duidelijk zijn, sturen wij je een offerte, opgebouwd uit de standaardinstallatie en het eventuele meerwerk dat van toepassing is op jouw situatie.

Als je akkoord gaat met deze offerte neemt één van onze monteurs contact met je op om een afspraak in te plannen. De monteur zorgt er voor dat de access points tijdens de installatie voorzien worden van de nieuwste updates en helpt je bij het instellen van de inloggegevens en wachtwoorden van het WiFi netwerk.

Installatieservice

De installatieservice is van toepassing op ieder merk access points uit ons assortiment. Dus of je nu een Zyxel access point voor op zolder nodig hebt of op zoek bent naar een professionele Ruckus oplossing voor op kantoor, KommaGo biedt deze installatieservice tegen een scherpe prijs en neemt je alle zorg uit handen.

Naast de installatie van losse access points, verzorgen we ook de installatie van point-to-point oplossingen. Hierbij wordt indien nodig de bekabeling naar buiten aangelegd en plaatst de installateur jouw access points aan de buitenmuur of op het dak van het pand.

Na de installatie krijg je een demonstratie en een instructie over de werking van de opgeleverde producten en de opstelling hiervan.

Meer weten?

Wil je een afspraak inplannen met onze installatiedienst of heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact op via 030 669 1220 of stuur een e-mail naar sales@kommago.nl.