Panasonic WV-S2131L

Full HD Indoor Dome Camera Varifocus Waterafstotend


780,00 excl. btw

943,80 incl. btw

943.80 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Panasonic WV-S2131L

De Panasonic WV-S2131L Full HD camera met Intelligent Auto functie past zich snel en automatisch aan aan iedere beweging. Hierdoor komen bewegende objecten en personen altijd haarscherp in beeld. Dit model beschikt over een waterafstotende coating zodat waterdruppels het beeld niet vertroebelen.

Lees meer

Eigenschappen Panasonic WV-S2131L

Full HD beeldresolutie (1920x1080p, 60 fps)
Kijkhoek varifocaal: 30° ~ 110°
Extreme Super Dynamic-technologie met dynamisch bereik van 144dB
Intelligent Auto (iA) functie: past zich automatisch aan aan omstandigheden
Hoge lichtgevoeligheid met dag/nacht-functie
H.265-compressie en Smart Coding-technologie
Slimme gezichtscompressie voor bandbreedtebesparing
Krachtige beveiliging met beeldversleuteling
Waterafstotende coating

Indoor Full HD camera met hoge lichtgevoeligheid
De Panasonic WV-S2131L indoor dome camera met Full HD resolutie is bij uitstek geschikt voor het bewaken van openbare omgevingen zoals luchthavens, winkels en banken. Door de hoge lichtgevoeligheid produceert de camera ook bij zeer weinig licht beelden in kleur. Dit maakt de Panasonic WV-S2131 perfect voor 24/7 camerabewaking.

Altijd de hoogste beeldkwaliteit
Dankzij toonaangevende technieken produceert de Panasonic WV-S2131L altijd beelden in de hoogste kwaliteit. U zult bijvoorbeeld nooit last hebben van tegenlicht of overbelichting dankzij het grote dynamische bereik van 144 dB. Om te voorkomen dat snel bewegende objecten vaag of vervormd in beeld komen, past de Panasonic WV-S2131L Intelligent Auto functie toe. Hierbij worden de camera-instellingen (zoals sluitertijd en lensopening) automatisch aangepast aan waargenomen bewegingen.

H.265 compressie en Smart Coding
Om te besparen op bandbreedte en opslagruimte past de Panasonic WV-S2131L H.265 beeldcompressie en Smart Coding toe. De videobestanden worden automatisch verkleind, zonder dat ten koste gaat van de hoge beeldkwaliteit. De bandbreedte is maar liefst 75 procent lager dan bij H.264. Zo wordt er minder geheugen verbruikt en kunt u dus langer opnemen. Ook wordt het netwerk minder belast.

Intelligent Face Compression
Wilt u het bandbreedteverbruik en de bestandsgrootte nog meer beperken, dan kunt u Intelligent Face Compression toepassen. Met deze handige functie van de Panasonic WV-S2131L worden alleen gezichten in de allerhoogste kwaliteit gefilmd. Dit kan bijvoorbeeld een handige toepassing zijn bij bijvoorbeeld een entree of andere locatie waar veel mensen rondlopen.

Waterafstotende coating
De Panasonic WV-S2131L is voorzien van een speciale waterafstotende coating die voorkomt dat regendruppels het beeld vertroebelen. Ideaal wanneer u deze camera plaatst in een omgeving waar hij wordt blootgesteld aan regen of spattend water. Deze coating zorgt er tevens voor dat vuil minder goed blijft hechten en makkelijker weer wegspoelt.

Krachtige beveiliging
Om de veiligheid van uw videobeelden te garanderen worden ze volledig versleuteld verzonden en opgeslagen. Hierdoor krijgen hackers en schadelijke softwareprogramma's geen kans en loopt u niet het risico dat kwaadwillenden met belangrijke gegevens vandoor gaan, mocht er een eventuele gegevenslek plaatsvinden. De beveiliging voldoet aan de Federal Information Processing Standard (FIPS) 140-2 Level 1, zoals vereist voor de FBI.

Inhoud verpakking

  • Panasonic WV-S2131L
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: WV-S2131L

Merk: Panasonic

Lees meerAlternatieven

Panasonic WV-S2231L

Panasonic WV-S2231L

Full HD Indoor Dome Camera Varifocus VandaalbestendigLevertijd 1 tot 3 werkdagen

780,00 excl. btw
943,80 incl. btw
Panasonic WV-S2131

Panasonic WV-S2131

Full HD Indoor Dome Camera VarifocusLevertijd 1 tot 3 werkdagen

600,00 excl. btw
726,00 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie