Panasonic WV-SF438 Indoor 360° Full HD IP Camera


701,65 excl. btw

849,00 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Panasonic WV-SF438 Indoor 360° Full HD IP Camera

Panasonic WV-SF438 is een zeer interessante optie als u een enkele ruimte compleet wilt overzien met één camera. De cameralens heeft een openingshoek van 360 graden, waardoor alles rondom de camera constant wordt waargenomen. De camerabeelden zijn haarscherp in Full HD.

Lees meer

Eigenschappen Panasonic WV-SF438

IP camera met lichtgevoelige MOS sensor
Full HD Resolutie 1920x1080 met 30 frames per seconde
360° blikveld, met verschillende weergavemogelijkheden
Twee selecteerbare vlakken voor VIQS
Privacy Zone om bepaalde delen van het beeld af te dekken
SDHC SD kaart slot voor opname direct op camera
Onvif standaard
Derde generatie i-Pro camera
Power-over-Ethernet ondersteuning (802.3af)

Omschrijving
De Panasonic WV-SF438 is uitgerust met een 360° cameralens, wat deze camera geschikt maakt voor tal van toepassingen. Het beeld van de 360° camera kan op verschillende manieren worden weergegeven. Zo kunt u het bijvoorbeeld opdelen in 2 aparte camerabeelden met een kijkhoek van 180 graden, of in 4 beelden met een kijkhoek vam 90 graden.

In de volgende videopresentatie wordt duidelijk hoe veelzijdig deze camera is.MOS-sensor
Uniek aan Panasonic camera's zijn de gebruikte MOS-sensoren. Als enige cameramerk op de markt gebruikt Panasonic deze sensoren. Het voordeel is dat deze een zeer natuurgetrouw beeld weergeven en veel gevoeliger zijn voor licht dan de doorgaans gebruikte CMOS-sensoren. De Panasonic WV-SF439 beschikt over een 3.1 megapixel MOS-sensor.

Motion Detection & Privacy Mask
De camera beschikt over motion detection die te programmeren is om beweging in 4 verschillende delen van het scherm tegelijkertijd te detecteren. Dit kan uitkomst bieden als u meerdere objecten wilt bewaken. Daarbij is de gevoeligheid qua beweging in te stellen in 15 stappen en de gevoeligheid qua grootte van het object in 10 stappen. Via de 'privacy mask' feature is het mogelijk om bepaalde delen van het beeld af te schermen. Zo kunt u bijvoorbeeld een beeldscherm met gevoelige informatie volledig afschermen of bij buitengebruik het erf van de naastgelegen woning of bedrijfsomgeving niet laten weergeven.

Beelden eenvoudig opslaan
De camera beschikt over een SD kaart slot voor SDHC kaarten waardoor de camera uitstekend geschikt is voor enkelvoudig gebruik. De beelden worden direct op de camera opgeslagen en kunnen van afstand gedownload worden. Ook als backup is deze functionaliteit erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat zelfs als de netwerkverbinding uitvalt, een opname van beelden gewaarborgd is.
U hoeft dus enkel deze camera aan te schaffen om te kunnen ervaren wat de kwaliteit van de camera is ten opzichte van bijvoorbeeld uw huidige beveiligingsoplossing. Een uitbreiding achteraf is altijd mogelijk, Netcamshop heeft voor u een passende Panasonic camera-oplossing. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Voorbeeldvideo's
Naast de 360° openingshoek is de SF438 een FullHD camera. De beeldkwaliteit kunt u goed zien in de volgende videos. Op ons Youtube kanaal kunt u nog een aantal voorbeeld video's terugvinden.


In deze beelden ziet u het standaard beeld wat de WV-SF438 opneemt.


Bij deze beelden is het 360° beeld omgezet in twee aparte beelden met een openingshoek van 180°. Dit is dus slechts één camera!


Hier is een quad view zichtbaar, 4 schermen die gegenereerd worden vanuit één camerabeeld.

Tip: de kwaliteit van deze videos staat standaard op 720P, zet deze op 1080P om de echte beelden te zien, dit kan door op het tandwiel te drukken en 1080p te selecteren.

Beveiligingsmogelijkheden Panasonic
Panasonic IP-camera's hebben grote mogelijkheden op het gebied van beveiliging. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan verder op onze informatiepagina over de beveiligingsmogelijkheden van Panasonic IP-camera's.

Inhoud verpakking
  • Panasonic WV-SF439 IP Camera
  • Engelstalige installatiehandleiding
  • Software CD-Rom
  • Code label
  • Audio kabel
  • Installatiemateriaal (kabeltie, montagebeugel, i/o plug)
  • Stroomkabel en adapter


Sales representative
Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: WV-SF438
EAN: 4902704847270

Merk: Panasonic

Lees meerAlternatieven

Axis M3007-P IP Camera

Axis M3007-P IP Camera

Indoor 360° 5MPDit product is niet meer leverbaar

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie