Panasonic WV-SFV781L

4K Dome Camera


2.320,00 excl. btw

2.807,20 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Panasonic WV-SFV781L

De Panasonic WV-SFV781L Dome Camera is een outdoor IP-camera met hoge resolutie van 4K met 30fps. De camera beschikt over HLC en VIQS technologie. De Panasonic WV-SPV781L is verder uitgerust met een IP66- en IK10-certificering en een Super Chroma Compensation functie voor optimale beeldkwaliteit.

Lees meer

Eigenschappen Panasonic WV-SFV781L Dome Camera

Resolutie: 4K met 30fps
Smart IR LED
Bescherming tegen condens
High Light Compensation technologie
Super Chroma Compensation functie
IP66- & IK10-certificering
VIQS technologie

Dome Camera met 4K met 30fps
De Panasonic WV-SFV781L is een professionele dome camera voor buiten met een hoge resolutie. De beveiligingscamera neemt op in een 4K resolutie met 30 frames per seconde. In de allerhoogste resolutie (12MP) neemt de Panasonic WV-SFV781L op met 15 frames per seconde. De camera beschikt over een extra brede x6 zoom lens en maakt gebruik van de H.264 compressietechnologie.

Smart IR LED
Dankzij de ingebouwde Smart IR LED is deze netwerkcamera in staat om zelfs bij zeer weinig licht heldere opnamen te maken. De IR LED past zich voortdurend aan de omgeving aan, zodat de belichting altijd optimaal is. Hiermee wordt tevens voorkomen dat er overbelichting ontstaat met als gevolg gezichten die volledig wit kleuren.

Bescherming tegen condens
Wanneer de dome camera zou beslaan, zou het niet meer mogelijk zijn om heldere beelden op te nemen. Daarom is de Panasonic WV-SFV781L van een speciale 'no humidication'-laag voorzien. De lens van de camera zal niet beslaan zodat de opnamekwaliteit altijd gegarandeerd blijft.

High Light Compensation technologie
Deze Panasonic camera beschikt over High Light Compensation (HTC) technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat felle lichten automatisch worden gereduceerd, bijvoorbeeld de koplampen van een auto. Hiermee wordt voorkomen dat de Panasonic beveiligingscamera verblind wordt en niet meer kan opnemen.Super Chroma Compensation functie
Voor een beveiligingscamera is het belangrijk dat de kleuren altijd zo goed mogelijk worden weergegeven. Dit is van belang wanneer er verdachte personen op uw terrein komen en u een nauwkeurige beschrijving van die personen wilt maken. De Panasonic WV-SFV781L beschikt over de Super Chroma Compensation functie. Hierdoor worden de kleuren beter dan ooit weergegeven, zelfs bij zeer weinig licht.

IP66- & IK10-certificering
De Panasonic WV-SFV781L dome camera is een outdoor camera met een IP66-certificering. Dit houdt in dat de camera stof- en waterdicht is. Daarnaast is de Panasonic WV-SFV781L vandaalproof, met een IK10-classificatie. U kunt deze camera dus gerust buiten ophangen.

VIQS technologie
VIQS staat voor Variable Image Quality on Specified area. Deze Panasonic camera is in staat om het opnamebereik in gebieden te verdelen. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de beelden voor de aangewezen gebieden in hoge kwaliteit op te nemen, terwijl u de andere gebieden in lagere resolutie opneemt. Zo focust de camera op het meest belangrijke en bespaart u opslagruimte.

Inhoud verpakking

  • Panasonic WV-SFV781L Dome Camera
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Lieven Lehouck
Tel: 030 669 1224
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: WV-SFV781L

Merk: Panasonic

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie