3M Peltor WS LiteCom

met hoofdband


€ 990,99 incl. btw

€ 819,00  excl. btw

990.99 EUR
Levertijd 4 tot 7 werkdagen

3M Peltor WS LiteCom

De Peltor WS LiteCom is een gehoorbeschermer met ingebouwde portofoon en Bluetooth ondersteuning voor het koppelen van een mobiele telefoon. U kunt gesprekken aannemen zonder uw werkzaamheden te onderbreken. Ook kunt u uw favoriete muziek streamen vanaf uw telefoon.

Lees meer

Eigenschappen Peltor WS LiteCom

Professionele gehoorbescherming met Bluetooth
Ingebouwde handsfree portofoon
8 kanalen op 446 MHz (38 subkanalen)
VOX-functie voor handsfree bediening
Schakelt over op slaapstand na 2 uur non-activiteit
Past zich aan aan het omgevingsgeluid
Uitstekende geluidskwaliteit, noise cancelling microfoon
Bereik: maximaal 3km


Effectieve gehoorbeschermer
In lawaaiige werkomgevingen is het belangrijk dat u uw gehoor goed beschermt. De Peltor WS LiteCom headset is een robuuste en betrouwbare gehoorbeschermer met ingebouwde handsfree portofoon. U hoeft de headset dan niet af te doen wanneer u met uw collega's wilt communiceren. Ook de instellingen kunnen gedaan worden zonder dat u de headset hoeft af te doen. U kunt de Peltor LiteCom namelijk met uw stem bedienen (VOX) via het gesproken menu. Tevens is er een push-to-talk functie waarmee de headset kan worden bediend.

Portofoon met 8 kanalen
Met de Peltor WS LiteCom kunt u communiceren op maximaal 8 verschillende kanalen (en 38 subkanalen) op de PMR 446MHz frequentie. Het draadloze bereik is maximaal 3km. Met de kanaalkeuzeknop kunt u snel schakelen tussen verschillende kanalen en communiceren meerdere collega's. Dankzij de geïntegreerde noise cancelling microfoon die achtergrondgeluiden wegfiltert, bent u altijd goed verstaanbaar.

Actieve geluidscontrole
Net zoals de LiteCom Plus beschikt de Peltor WS LiteCom over een actieve geluidscontrolefunctie die schadelijke geluidsniveaus dempt. Tegelijkertijd worden achtergrondgeluiden als alarmsignalen en machines versterkt, zodat u niet geheel afgesloten bent van uw omgeving.

Koppel uw telefoon via Bluetooth
In tegenstelling tot de LiteCom Standaard en de LiteCom Plus heeft de WS LiteCom een ingebouwde Bluetooth-functie. Deze functie maakt het mogelijk om de WS LiteCom draadloos te koppelen aan uw mobiele telefoon. Alle oproepen worden automatisch naar de headset geleid terwijl de telefoon in uw broekzak zit. De ringtone van uw telefoon is duidelijk hoorbaar via de headset. U hoeft slechts de Bluetooth-knop van de WS LiteCom in te drukken om de oproep aan te nemen of af te wijzen.

Muziek streamen
Via Bluetooth kunt u tevens muziek streamen vanaf uw telefoon. Zo kunt u via de WS LiteCom luisteren naar opgeslagen nummers, online radio of Spotify. Wanneer er een oproep binnenkomt, gaat het volume van de muziek automatisch omlaag.

Uitvoeringen
Het is mogelijk om verschillende uitvoeringen aan te schaffen. Op deze manier heeft u altijd de meest functionele draagstijl voor uw werk. Naast de hoofdbanduitvoering is er een nekbanduitvoering en een helmbevestiging.

Meer informatie
Gehoorbescherming is van groot belang, maar wat komt er allemaal kijken bij een Peltor gehoorbeschermer? Lees er alles over op onze informatiepagina over Peltor gehoorbescherming.

Inhoud verpakking

  • Peltor WS LiteCom
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Paul Hauer
Tel: 030 669 1223
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: MT53H7A4410WS5
EAN: 7318640055001

Merk: 3M


Accessoires

3M Peltor Hygiënekit HY79

3M Peltor Hygiënekit HY79

voor Litecom serie en WS ProTac XP (inclusief ATEX variant)


Levertijd 4 tot 7 werkdagen

€ 29,04 incl. btw
€ 24,00 excl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Keuzehulp