Philips U-Line BDL8470EU

84" LED Display


€ 6.472,29 incl. btw

€ 5.349,00 excl. btw

6472.29 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Schermdiagonaal:Philips U-Line BDL8470EU

Het Philips BDL8470EU 84" LED display is een absolute topper op het gebied van digital signage. Dit beeldscherm levert een uitzonderlijke beeldkwaliteit (4K, Ultra HD), natuurlijke kleurweergave en vele opties voor het afspelen van uw content. Aandacht van het publiek gegarandeerd.

Lees meer

Eigenschappen Philips Signage Solutions U-Line

84" Ultra-HD display
Ideaal voor digital signage
Levendig beeld met hoog contrast (1400:1)
Laag energieverbruik, milieuvriendelijk
Failover voor het afspelen van backup media
Media direct afspelen via USB
Smart Control software
3 jaar garantieProfessioneel beeldscherm
In bedrijfsomgevingen is het belangrijk om uw boodschap duidelijk aan het publiek over te kunnen brengen. Met het Philips BDL8470EU beeldscherm is dit geen probleem. Dit 84" scherm is gemaakt om lange tijd achter elkaar aan te kunnen staan, zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit. Daarmee is dit Philips beeldscherm uit de Signage Solutions U-Line serie ideaal voor digital signage.

Ultra HD
Dit 4K (Ultra HD) Philips display biedt uitzonderlijke beeldkwaliteit. De resolutie van 3840 x 2160 pixels zorgt voor haarscherpe beelden met levendige en levensechte kleuren. Niet eerder was het mogelijk om uw digital signage beelden aan te bieden met deze hoge beeldkwaliteit. Verras uw publiek met de verbluffende 4K resolutie.

Levendige en heldere beelden
Het Philips U-Line digital signage beeldscherm werkt op witte LED's die zorgen voor een hoge contrastverhouding. Dit leidt tot een hoge helderheid en een zeer nauwkeurige weergave van kleuren. Ook de zijkant van het scherm wordt verlicht door LED's.

Ook is mogelijk uw eigen gecreëerde en opgeslagen bestanden af te spelen via USB. De ingebouwde mediaspeler van de Philips U-line ondersteunt vele bestandsformaten en geeft deze uitstekend weer.

Energiezuinig en milieuvriendelijk
De Philips U-line is een energiezuinig en milieuvriendelijk display. Zo zijn de LED's kwikvrij waardoor ze op milieuvriendelijke wijze kunnen worden weggegooid en gerecycled. Met SmartPower wordt de helderheid van het beeld automatisch aangepast aan de omgeving. Het energieverbruik kan zo met maximaal 50% worden verlaagd zodat u aanzienlijk bespaart op uw energiekosten.

Failover
In commerciële omgevingen is het van groot belang dat de mediacontent altijd goed wordt weergegeven. Mocht de mediaspeler toch onverhoopt uitvallen, dan zorgt de ingebouwde Failover-techniek ervoor dat er automatisch een back-up inhoud wordt afgespeeld.

Smart Control
Met behulp van de Smart Control software beheert u eenvoudig alle signage displays die zijn aangesloten op uw netwerk. Alle instellingen (zoals kleur en ID) kunnen dan vanaf één centrale locatie worden gewijzigd. Ook kunnen er afspeellijsten worden aangemaakt zodat u de gewenste content op het gewenste tijdstip kunt laten afspelen. Voor nog meer gebruiksgemak zijn alle schermen in het netwerk met één afstandsbediening via het hoofddisplay te beheren.

Inhoud verpakking

  • Philips Signage Solutions U-Line 84"
  • AC-netsnoer
  • VGA-kabel
  • Afstandsbediening
  • Batterijen voor afstandsbediening
  • Gebruikershandleiding op CD-ROM
  • Snelstartgids


Vraag het onze expert!
Stefan de Boggende
Tel: 030 669 1228
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: BDL8470EU

Merk: Philips

Lees meerAccessoires

TV Vloerstandaard Pro XL

TV Vloerstandaard Pro XL

geschikt voor 60 tot 100 inch


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

€ 598,95 incl. btw
€ 495,00 excl. btw
BrightSign LS424 Media Player

BrightSign LS424 Media Player

Digital Signage Player


Vandaag besteld, dinsdag in huis

€ 325,49 incl. btw
€ 269,00 excl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen