Plantronics Blackwire C720-M

USB headset, geschikt voor Microsoft Teams


Dit product is niet meer leverbaar

Plantronics Blackwire C720-M

De dubbeloorse Plantronics Blackwire C720-M headset wordt via USB aangesloten op uw computer. Dankzij bluetooth kunt u de Blackwire C720-M headset eenvoudig verbinden met uw smartphone zodat u kunt schakelen tussen uw computer en smartphone. Dit model is speciaal geoptimaliseerd voor Microsoft Teams

Lees meer

Eigenschappen Plantronics Blackwire C720-M

Geschikt voor Microsoft Teams
Plug & Play via USB
Bluetooth ondersteuning
Smart Sensor
Noise cancelling microfoons

Gecertificeerd voor Microsoft Lync
Deze variant van de Plantronics Blackwire C720 heeft een Microsoft certificaat. Dit betekent dat de headset geoptimaliseerd voor gebruik met applicaties van Microsoft en na aansluiting direct gereed is voor gebruik met Microsoft Teams. Verdere installatie is niet nodig. De headset is ook te gebruiken met andere softphone applicaties, zoals Skype.

Plug & Play via USB
De Blackwire C720-M is via USB aan te sluiten op uw PC of laptop. Binnen een minuut is de headset klaar voor gebruik. U kunt de Plantronics Blackwire C720-M gebruiken voor softphone applicaties zoals Skype, MSN of andere audio toepassingen.

Bluetooth mogelijkheid
Dankzij bluetooth techniek in de Blackwire C720-M kunt u een smartphone verbinden met de headset. Hierdoor is het mogelijk om te schakelen tussen een telefoongesprek op de computer en uw smartphone.

De kabel bestaat uit 2 delen waardoor u de headset los kunt klikken van de PC en rond kunt lopen tijdens een gesprek via uw smartphone. Met een kleding-clip is de korte kabel met gesprekbediening aan uw kleding te bevestigen

Smart Sensor
De speciale smart sensor detecteert of u de headset op uw hoofd zet of afzet. Hiermee is het mogelijk om gesprekken automatisch aan te nemen wanneer u de headset gebruikt.

Noise cancelling microfoons
Dankzij speciale noise cancelling microfoons worden omgevingsgeluiden zoals echo, ruis of galm zo goed mogelijk gefilterd. Hierdoor zal de focus meer op uw stemgeluid komen te liggen waardoor uw gesprekspartner u beter verstaat.

Inhoud verpakking
  • Blackwire C720-M headset

  • USB-kabel

  • Draagetui


Sales representative
Vraag het onze expert!
Paul Hauer
Tel: 030 669 1223
Chat Direct
reseller plantronics

Plantronics Partner Platinum Reseller

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: 87506-11
EAN: 017229143500

Merk: Plantronics

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie