Plantronics Savi W720

Geschikt voor bureautelefoon, PC en smartphone


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Plantronics Savi W720

De Plantronics Savi W720 kan worden aangesloten op de vaste telefoon, computer en mobiel. De Savi W720 is simpelweg de beste draadloze headset op de markt, perfect voor unified communications software.

Lees meer

Eigenschappen Plantronics Savi W720:

Vaste telefonie, PC en GSM
Geschikt voor Unified Communications
Dubbeloors headset
Draadloos bereik tot 100 meter dankzij DECT
Bluetooth verbinding met GSM
Noise Cancelling
2 jaar garantie
Spreektijd 9 uur


Headset voor de veeleisende zakelijke gebruiker
De Plantronics Savi W720 is de beste zakelijke draadloze headset in de markt. Het is één van de modellen uit de Plantronics Savi 700 serie. Ontworpen voor de veeleisende gebruiker die alleen het beste wil op gebied van communicatie. Superieure geluidskwaliteit gecombineerd met geweldig comfort en gebruiksgemak. Deze alleskunner van Plantronics werkt op traditionele vaste telefonie maar kan tegelijk ook verbonden worden met uw computer en GSM.

De Plantronics Savi W720 is uitermate geschikt voor gebruik in callcenters, maar ook voor de drukke salesvloer, waar veel telefoonverkeer is. Met het geluid op beide oren kun je optimaal concentreren op het telefoongesprek.

Groot draadloos bereik
De Plantronics Savi W720 werkt bij gebruik met de vaste telefoon of computer via de betrouwbare DECT technologie die een bereik van 100 meter biedt en wideband audio ondersteunt voor kristalheldere gesprekken. Loop tijdens uw gesprek even naar de printer of pak de fax die uw klant zojuist doorstuurt terwijl uw gesprek gewoon verder gaat. Dankzij de Plantronics Savi W720 zal u efficiënter te werk gaan en ziet u de productiviteit verhogen.

DECT en Bluetooth
De verbinding tussen headset en basis loopt via DECT technologie, dit geeft u de bandbreedte om een gesprek te voeren in de hoogste kwaliteit zodat uw stemgeluid helder overkomt. Een natuurlijk stemgeluid bevordert de kwaliteit van uw gesprek en u zult direct merken dat dit een positief effect heeft.

De verbinding met uw GSM loopt via Bluetooth: u verbindt de headset met uw mobiel en gebruikt hem als normale Bluetooth headset. In het basisstation zit tevens een Bluetooth-chip ingebouwd die verbindt met uw GSM. Zo bent u zowel via uw mobiel als via uw pc en vaste telefoon te bereiken.

Noise cancelling
De Plantronics Savi W720 maakt gebruik van de nieuwste noise cancelling technieken waardoor omgevingsgeluiden worden gefilterd en ruis geen kans krijgt. De slim geplaatste hoge kwaliteitsmicrofoon is van dusdanige kwaliteit dat uw stem helder zal overkomen naar uw gesprekspartner. De noise cancelling is onmisbaar in een drukke kantooromgeving.

Inhoud verpakking

  • Plantronics Savi W720
  • Basisstation
  • Adapter
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1220
Chat Direct

Plantronics Partner Platinum Reseller

Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 83544-12
EAN: 5033588042563

Merk: Plantronics

Lees meerReviews


18-01-2013

We hebben dre headset mogen testen en hij is erg prettig. We gebruiken hem op de service desk en door het geluid op allebei de oren kan je lekker doorwerken. ook de koppleing met mijn iphone is top!

we hebben er inmiddels meer besteld.

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:
30-07-2012

Deze headset kan niet stevig op het hoofd geplaatst worden waardoor mobiel werken op kantoor eigenlijk geen optie is. De headset glijdt of valt helemaal af.
Het geluid is wel erg goed. Draagcomfort is voor mij erg belangrijk en daarom heb ik hem geretourneerd.

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Er zijn geen minpunten voor dit product

Beoordeling:

Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie