RTX 8660 VoIP Base station


259,00 excl. btw

313,39 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

RTX 8660 VoIP Base station

Het RTX 8630 VoIP DECT systeem is ontworpen om op grotere schaal een goed dekkend IP DECT netwerk aan te leggen. De RTX 8630 kan overweg met 200 handsets en totaal 40 basisstations zodat u veel gebruikers verspreid over een groot pand kunt aansluiten op VoIP.

Lees meer

Eigenschappen RTX 8630
  • Tot wel 200 handsets aan te melden
  • Uit te breiden tot 40 basisstations
  • Seamless handover en roaming
  • Power over Ethernet ondersteuning
  • Wideband audio voor de beste kwaliteit
  • Centraal telefoonboek via LDAP of XML
  • Beheer alles vanaf 1 centraal punt

Draadloos VoIP tot 200 gebruikers
Het RTX 8630 DECT systeem is een slim en schaalbaar VoIP systeem voor het MKB. Het systeem sluit u eenvoudig aan op uw VoIP centrale en is uit te breiden tot wel 40 basisstations zodat u een groot DECT netwerk kunt aanleggen.

Het is mogelijk om tot 200 handsets aan te melden welke verdeeld kunnen worden over de basisstations. Per basisstation kunt u 10 gesprekken voeren in normale audio kwaliteit, of 5 gesprekken wanneer u HDSP (G.722 codec ) geluidskwaliteit gebruikt.

De basisstations ondersteunen power over ethernet zodat u slechts 1 netwerkkabel per basis nodig heeft om hem van stroom en data te voorzien. Standaard wordt er ook een netstroom adapter meegeleverd indien u geen PoE gaat gebruiken.

De RTX 8630 basisstations staan via uw netwerk met elkaar in verbinding en zijn vanaf 1 centraal punt te beheren. Alle basisstations en handsets ondersteunen "over the air synchronisation" en provisioning zodat een configuratie of update snel kan worden uitgerold naar alle handsets en basisstations.
Seamless handover & repeaters
De RTX 8630 ondersteunt seamless handover wat inhoud dat u tijdens een telefoongesprek door het pand kunt lopen en de basisstations het gesprek in stand zullen houden. Loopt u dus buiten het bereik van een basisstation dan zal een ander station dit overnemen zonder dat u hier iets van merkt.

Mocht het bereik van een basisstation niet voldoende zijn of heeft u net wat bereik te kort voor een optimale verbinding, dan kunt u ook DECT repeaters inzetten om het bereik iets te vergroten. Totaal ondersteund het systeem tot wel 160 repeaters.

Telefoonboek en handsets
Het RTX 8630 systeem ondersteunt LDAP en XML zodat u centraal een telefoonboek kunt opslaan die door elke handset kan worden gebruikt. Dit systeem wordt draadloos gesyncrhoniseerd zodat u altijd up to date informatie in de handsets heeft.

RTX heeft een speciale RTX 8630 handset beschikbaar voor deze oplossing. DECT handsets van andere merken kunnen werken maar worden officieel niet ondersteund. De RTX 8430 handset is als budget handset bedoeld en kan ook worden gebruikt icm het RTX 8630 systeem.

Meer informatie over Multi-Cell DECT oplossingen
Multi-Cell DECT oplossingen zijn vooral geschikt voor magazijnen en grotere kantooromgevingen. Deze systemen bieden vele voordelen ten opzichte van Single-Cell DECT oplossingen. Meer informatie over Multi-Cell DECT? Kijk dan op onze informatiepagina.

Inhoud verpakking
  • RTX 8630 basisstation
  • Netstroom voeding
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Bart Verboom
Tel: 030 669 1225
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 96101134
EAN: 0850652006161

Merk: RTX

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie