Seminars

Ontwikkelingen in de ICT- en telecomwereld volgen elkaar snel op. Soms gebeurt dit zo snel, dat het bijhouden van deze technieken een hele opgave kan zijn. Wij komen onze zakelijke klanten hierin tegemoet door op reguliere basis gratis seminars te organiseren.

Deze kennissessies over uiteenlopende onderwerpen worden uitsluitend door specialisten gegeven. De seminars omvatten productintroducties, technische trainingen of presentaties. De sessies bevatten voldoende ruimte voor het stellen van vragen of het opdoen van hands-on ervaring met producten. Technische kennis is geen voorwaarde om deel te nemen aan de seminars.
Door u de mogelijkheid te bieden tot het bijwonen van seminars hopen wij u meer inzicht te geven in de manieren waarop KommaGo u of uw organisatie van dienst kan zijn.

Locatie

De seminars worden gehouden in ons kantoor in Utrecht, direct gelegen aan de A2. Naast het volgen van seminars kunt u hier onder het genot van een kop koffie gebruik maken van onze gratis internetverbinding, bijvoorbeeld om uw e-mail te behandelen.

Gratis aanmelden

Bent u een zakelijke klant of reseller? Dan kunt u deze seminars gratis bijwonen. Het enige wat u hoeft te doen is het gewenste seminar hieronder aan te klikken en uzelf en eventueel uw collega’s aan te melden via het formulier.
Wij hopen uw binnenkort welkom te mogen heten bij één van onze seminars.

14
sep

WiFi Basics Seminar

WiFi is tegenwoordig onmisbaar in uw zakelijke omgeving. Werknemers moeten snel en eenvoudig stabiel verbinding kunnen maken met internet om

lees meer
28
sep

MetaGeek Site Survey

Vanwege de grote interesse naar de producten van MetaGeek en het gebruik hiervan, organiseren wij op 28 september een MetaGeek Site

lees meer