Seminars

Ontwikkelingen in de ICT- en telecomwereld volgen elkaar snel op. Soms gebeurt dit zo snel, dat het bijhouden van de technieken een hele opgave kan zijn. Daarom komen wij onze zakelijke klanten graag tegemoet door regelmatig interessante seminars te organiseren. Voor u als zakelijke klant geheel kosteloos!

De informatieve kennissessies worden uitsluitend door specialisten gegeven en bestaan uit productintroducties, technische trainingen of presentaties. Tijdens de seminars is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen of het opdoen van hands-on ervaring met producten. Hiervoor is geen technische kennis vereist. Door u de mogelijkheid te bieden tot het bijwonen van seminars, hopen wij u meer inzicht te geven in de manieren waarop KommaGo u of uw organisatie van dienst kan zijn.

Locatie

De seminars worden gehouden in ons kantoor in Utrecht, direct gelegen aan de A2. Naast het volgen van seminars kunt u hier onder het genot van een kop koffie gebruik maken van onze gratis internetverbinding, bijvoorbeeld om uw e-mail te behandelen.

Gratis aanmelden

Bent u een zakelijke klant of reseller? Dan kunt u deze seminars gratis bijwonen. Het enige wat u hoeft te doen is het gewenste seminar hieronder aan te klikken en uzelf en eventueel uw collega’s aan te melden via het formulier. Wij hopen uw binnenkort welkom te mogen heten bij één van onze seminars!

05
apr

Zyxel Nebula Hands-on training

Zyxel biedt verschillende kwalitatieve en professionele netwerkoplossingen. Een voorbeeld hiervan is de complete netwerk-oplossing Zyxel Nebula. Deze lijn bestaat uit

lees meer
17
mei

Draytek Hands-on training

Draytek is één van de marktleiders op het gebied van zakelijke routers. Het merk staat bekend om haar professionele oplossingen

lees meer