Ruckus SmartZone 100

incl. 1 AP licentie


4.995,00 excl. btw

6.043,95 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Let op: Bij aanschaf van een Ruckus SmartZone is het afsluiten van een supportcontract verplicht.
De productbundels incl. support vindt u onderaan de pagina.

Ruckus SmartZone 100

De Ruckus SmartZone 100 is een professionele WiFi controller voor het beheren van uw bedrijfsnetwerk. Het apparaat ondersteunt tot 1024 access points en 25.000 devices. De Ruckus SmartZone 100 is te koppelen met 3 andere units, om uw netwerk verder uit te breiden.

Lees meer

Eigenschappen Ruckus SmartZone 100

Centraal managed WiFi
WiFi Hotspot functionaliteiten
Ondersteunt tot 1024 access points
Ondersteunt maximaal 25.000 devices
Clustermogelijkheid met 3 andere Ruckus SmartZones
Uitgebreide netwerkmogelijkheden
Bandsteering
Eenvoudige installatie en configuratie


Centraal managed WiFi
De Ruckus SmartZone 100 is een slimme managed controller voor het centraal beheren van uw WiFi-netwerk. De SmartZone 100 is te koppelen met maximaal 1024 access points, voor het opzetten van een professioneel en stabiel bedrijfsnetwerk. Dit apparaat ondersteunt ook WiFi Hotspot functionaliteiten, waardoor u eenvoudig een gastennetwerk kunt opzetten en uw klanten internet kunt aanbieden.

Clustermogelijkheid
De SmartZone 100 van Ruckus kunt u clusteren met maximaal 3 andere units, waardoor u in totaal tot 3000 access points en 60.000 devices kunt ondersteunen. Het voordeel van clusteren is dat u geen vervangend apparaat hoeft aan te schaffen om uw bedrijfsnetwerk uit te breiden. De Ruckus Smartzone 100 apparaten kunt u gewoon aan elkaar koppelen.

Toepassing
Deze high-end oplossing is vooral geschikt voor middelgrote en grote bedrijfsnetwerken, waarin grote groepen gebruikers gelijktijdig voorzien dienen te worden van een stabiele WiFi-verbinding. U kunt hierbij denken aan hotels, scholen, kantoren, luchthavens en publieke gebouwen. Dankzij de VLAN-ondersteuning kunt u probleemloos virtueel netwerken van elkaar scheiden. Zo voorkomt u dat gasten op hetzelfde netwerk terecht komen als uw personeel.
Ruckus advies op maat
Eenvoudige installatie
Voor het installeren en configureren van de Ruckus SmartZone 100 is geen uitgebreide ICT-kennis nodig. Via de web-based configuratiewizard configureert u binnen enkele minuten uw complete WiFi-netwerk. Handig is ook dat de Ruckus ZoneFlex access points de Ruckus SmartZone 100 automatisch herkennen, zodat u binnen 5 minuten klaar bent met de complete configuratie.

Uitgebreide netwerkmogelijkheden
De Ruckus SmartZone 100 biedt uitgebreide mogelijkheden voor uw netwerk. Zo worden access points die niet bij het netwerk horen automatisch geweerd. Ook worden eventuele storingen op het netwerk direct gedetecteerd, kunt u instellen wat uw gebruikers wel en niet op het netwerk mogen doen en kunt u wachtwoorden instellen voor gasten.

Bandsterring
Bandsteering zorgt ervoor dat gebruikers optimaal worden voorzien van een stabiele verbinding. Door deze functionaliteit worden apparaten die gebruikmaken van de 802.11a techniek automatisch op de 5GHz frequentie bediend. Hierdoor blijft er voldoende ruimte over op de 2,4 GHz frequentie. Zodoende ontstaat een hoogwaardig, stabiel en uitgebalanceerd WiFi-netwerk.

WatchDog Support (optioneel)
Bij de Ruckus SmartZone 100 kunt u aanvullend kiezen voor één jaar WatchDog support, waarmee u bij ons terecht kunt voor de nieuwste software-updates en vragen. Na afloop van het eerste jaar kunt u een additioneel supportcontract aanschaffen voor nogmaals één jaar of zelfs voor meerdere jaren. Dit is ook mogelijk wanneer uw supportcontract al verlopen is.

Inhoud verpakking

  • Ruckus SmartZone 100

  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Ruckus Ready Specialist Cloud
Ruckus Ready Partner Program Elite
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: SZ104

Merk: Ruckus Wireless

Lees meerBundels

Ruckus SmartZone 100
Ruckus SmartZone Support 1 jaar

Ruckus SmartZone 100 + Ruckus Partner Premium Support (1 jaar)

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
5.995,00 excl. btw
7.253,95 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie