Ruckus ZoneFlex H320

+ 3 jaar Ruckus Cloud Wi-Fi


€ 574,75 incl. btw

€ 344,85 incl. btw

€ 285,00 excl. btw

344.85 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Ruckus ZoneFlex H320

De Ruckus ZoneFlex H320 is een professioneel 802.11ac Wave 2 indoor access point met ingebouwde switch en MU-MIMO. Met snelheden tot 1017Mbps en een capaciteit tot 100 gebruikers is dit apparaat perfect voor o.a. hospitality omgevingen. Deze bundel bevat tevens een 3-jarige Ruckus Cloud licentie.

Lees meer

Eigenschappen Ruckus ZoneFlex H320


802.11ac Wave 2 indoor access point
2x2:2 MU-MIMO, concurrent dual-band
1x Gigabit Uplink poort
2x Fast Ethernetpoorten
150 Mbps (2.4GHz) + 867 Mbps (5 GHz)
100 gelijktijdige gebruikers
Beamflex+ en ChannelFly technologie
8 BSSID's per radio
Te voeden via PoE (802.3af)
Met 3 jaar Ruckus Cloud Wi-Fi
Centraal beheer via webinterface en app

MU-MIMO Wave 2 access point


De Ruckus ZoneFlex H320 is een Wave 2 802.11ac wall switch access point met Multi-User MIMO (MU-MIMO) ondersteuning. Het access point kan daardoor meerdere gebruikers gelijktijdig bedienen, met hogere snelheid en stabiliteit als resultaat. Door het gebruik van 2 antennes die op elk moment 2 downlinks versturen kan een gecombineerde snelheid van 1017 Mbps (150+867Mbps) worden behaald. Het access point heeft een capaciteit voor maximaal 100 gelijktijdige gebruikers.

Met 3 jaar Ruckus Cloud Wi-Fi


Bij deze bundel ontvangt u een 3-jarige licentie voor Ruckus Cloud Wi-Fi, waarmee u een onbeperkt aantal Ruckus WiFi-netwerken kunt beheren via één online platform. Via de intuïtieve webinterface of via de mobiele app krijgt u hiertoe toegang. Voeg access points toe, creëer een gastennetwerk of optimaliseer de gebruikerservaring. De licentie is voor afloop te verlengen met 1, 3 of 5 jaar.

Ingebouwde switch


Via de ingebouwde wall-switch met twee ethernetpoorten biedt de ZoneFlex H320 de mogelijkheid om diverse apparaten bekabeld te verbinden, zoals mediaboxen, televisies of VoIP-telefoons. Zo kunt u ook deze apparaten voorzien van een razendsnelle internetverbinding. De H320 wordt zelf gevoed via standaard PoE of een voedingsadapter.

BeamFlex+ en ChannelFly


De ZoneFlex H320 past verschillende Ruckus-technieken toe om de draadloze prestaties van het netwerk te optimaliseren. Zo houdt het access point rekening met de locatie van mobiele devices door middel van BeamFlex+. Door het zendpatroon aan te passen aan de locatie en beweging van deze apparaten is de WiFi-verbinding uiterst stabiel en betrouwbaar. Een andere techniek is ChannelFly, waarbij clients automatisch naar het beste beschikbare kanaal worden gestuurd.

Flexibel inzetbaar


U kunt de Ruckus ZoneFlex H320 als standalone access point gebruiken of als onderdeel van een groot draadloos netwerk met meerdere access points. In het laatste geval heeft een SmartZone, ZoneDirector of FlexMaster management platform nodig om de access points centraal te beheren.

Inhoud verpakking


  • Ruckus ZoneFlex H320

  • Ruckus Cloud Wi-Fi licentie (3 jaar)

  • Montagemateriaal

  • Handleiding


WiFi installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: ZFH320-CL-3YR

Merk: Ruckus Wireless

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen