Ruckus ZoneFlex R510 Unleashed

5-pack


€ 4.083,75

€ 3.062,81 incl. btw

€ 2.531,25  excl. btw

3062.81 EUR
Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis


Ruckus ZoneFlex R510 Unleashed

De Ruckus ZoneFlex R510 is een professioneel 802.11ac Wave 2 indoor access point met MU-MIMO ondersteuning. Met snelheden tot 1167 Mbps en een capaciteit van 512 gelijktijdige gebruikers is dit een perfect apparaat voor kleine tot middelgrote organisaties die high performance WiFi wensen.

Lees meer

Eigenschappen Ruckus ZoneFlex R510 Unleashed

802.11ac Wave 2 indoor access point
Ingebouwde controller
2x2:2 MU-MIMO, concurrent dual-band
300 Mbps ( 2.4GHz) + 867 Mbps (5 GHz)
512 gelijktijdige gebruikers
ChannelFly technologie
Beamflex+ technologie
PoE ondersteuning
Adaptieve antennes
2x Gigabit ethernetpoorten (1x 802.3af PoE)

Goed werkende WiFi-verbinding

Met Ruckus Unleashed is een goed werkend WLAN netwerk gegarandeerd. De Ruckus Unleashed ZoneFlex R510 kan gebruikt worden als standalone access point of als onderdeel van een gecentraliseerd managed WiFi-netwerk. Het netwerk bestaat dan uit één primair access point dat fungeert als virtuele controller en één access point dat wordt ingesteld als stand-by AP. De virtuele controller zorgt voor de aansturing en het beheer van het netwerk. Mocht het primaire access point uitvallen, dan zal het stand-by AP automatisch de taken van de virtuele controller overnemen. Op deze manier wordt voorkomen dat het netwerk uitvalt en komt u dus nooit zonder WiFi te zitten.MU-MIMO Wave 2 access point

De Ruckus ZoneFlex R510 is een van de ZoneFlex modellen met multi-user input/multiple output (MU-MIMO) ondersteuning, een unieke functie binnen 802.11ac Wave 2. Het access point kan daardoor meerdere gelijktijdige gebruikers bedienen met hogere snelheid en stabiliteit. Het maakt daarbij gebruik van 2 antennes die op elk moment 2 downlinks versturen, waarmee een gecombineerde doorvoersnelheid van 1167 Mbps kan worden behaald. Ook niet-Wave2 gebruikers profiteren hiervan. Het access point ondersteunt maximaal 512 gelijktijdige gebruikers.

ChannelFly technologie

Met ChannelFly technologie selecteert de Ruckus ZoneFlex R510 automatisch het RF-kanaal met het beste signaal. Zo genieten gebruikers altijd van de hoogste prestaties met dit dual-band access point. De Ruckus ZoneFlex R510 selecteert het kanaal op basis van statistische analyses en real-time gegevens van de beschikbare capaciteit.

Beamflex+ technologie

De Ruckus ZoneFlex R510 is voorzien van Beamflex+ technologie voor een optimaal bereik en de hoogst mogelijke doorvoersnelheid. Door de omgeving te scannen op aanwezige WiFi-apparatuur, is het access point in staat om interferentie te omzeilen en wordt de beste weg naar de gebruiker gezocht en gekozen. Dit resulteert in een snelle, stabiele en betrouwbare WiFi-verbinding onder elke omstandigheid.

Uitstekend bereik

De dubbel gepolariseerde antennes van de Ruckus ZoneFlex R510 bieden een 2x hogere WiFi-dekking dan standaard antennes. Dit betekent dat u minder access points hoeft te installeren om bijvoorbeeld een compleet pand van WiFi te voorzien. De verbinding is altijd stabiel doordat de antennes het uitgezonden signaal automatisch aanpassen aan de locatie van de mobiele apparaten. Zo kunnen gebruikers vrij rondlopen zonder dat dit gevolgen heeft voor de kwaliteit van de verbinding.

Flexibel inzetbaar

De ZoneFlex R510 kan als standalone access point worden gebruikt of als onderdeel van een groot draadloos netwerk met meerdere access points. In het laatste geval dient u een ZoneDirector of SmartZone WLAN controller te gebruiken waarmee u de access points centraal kunt beheren.

Inhoud verpakking

  • 5x Ruckus ZoneFlex R510
  • 5x Montagemateriaal
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Marco Slagmolen
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
Ruckus Ready Specialist Cloud
Ruckus Ready Partner Program Elite
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: ZFR510-U_5-pack

Merk: Ruckus Wireless

Lees meerAccessoires

Ruckus Bracket zonder pad-lock

Ruckus Bracket zonder pad-lock

t.b.v. ZoneFlex R310/R500/R510/R600/R610/R700/R710


Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

€ 59,29 incl. btw
€ 49,00 excl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Keuzehulp