Ruckus ZoneFlex R600

+ 5 jaar Ruckus Cloud Wi-Fi


€ 1.306,80 incl. btw

€ 784,08 incl. btw

€ 648,00 excl. btw

784.08 EUR
Levertijd 4 tot 7 werkdagen

Ruckus ZoneFlex R600

De Ruckus R600 is een high-performance 802.11ac indoor access point en werkt gelijktijdig op de 2,4 en 5 GHz frequentie. Uniek is de gepatenteerde antennetechnologie die zorgt voor een stabiele en betrouwbare draadloze verbinding. Inclusief 5-jarige Ruckus Cloud Wi-Fi licentie.

Lees meer

Eigenschappen Ruckus ZoneFlex R600


Indoor access point
500 concurrent users
Groot bereik, vereist minder AP's
Flexibel inzetbaar
Dual concurrent 2,4 GHz & 5GHz (802.11ac)
Beamflex technologie
Seamless roaming
Met 5 jaar Ruckus Cloud Wi-Fi
Centraal beheer via webinterface en app

Dual-band access point voor het MKB


De Ruckus ZoneFlex R600 kan gezien worden als het mid-range model van de ZoneFlex R-serie en is door zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding een goede keuze voor veel MKB en MKB-plus bedrijven. Het access point beschikt over een 2,4 GHz radio en 5 GHz radio die gelijktijdig gebruikt kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om 500 gebruikers gelijktijdig te verbinden op het netwerk. Door toepassing van de 802.11ac techniek worden hoge doorvoersnelheden behaald op de 5 GHz frequentie.

Met 5 jaar Ruckus Cloud Wi-Fi


Bij deze bundel ontvangt u een 5-jarige licentie voor Ruckus Cloud Wi-Fi, waarmee u een onbeperkt aantal Ruckus WiFi-netwerken kunt beheren via één online platform. Via de intuïtieve webinterface of via de mobiele app krijgt u hiertoe toegang. Voeg access points toe, creëer een gastennetwerk of optimaliseer de gebruikerservaring. De licentie is voor afloop te verlengen met 1, 3 of 5 jaar.

802.11ac WiFi-standaard


De Ruckus ZoneFlex R600 maakt gebruik van de 802.11ac WiFi-standaard. De 802.11ac standaard werkt uitsluitend in op de 5 GHz frequentie en zorgt voor hoge draadloze snelheden. Door meerdere kanalen te bundelen op 5 GHz kan de Ruckus R600 doorvoersnelheden tot 867 Mbps behalen.

Flexibel inzetbaar


De Ruckus R600 kan gebruikt worden als stand alone access point of als onderdeel van een gecentraliseerd managed WiFi-netwerk. Als de Ruckus ZoneFlex R600 gekoppeld is met ZoneDirector wordt deze automatisch geconfigureerd, dit maakt de installatie snel en gemakkelijk.

Beamflex-technologie


Met behulp van de gepatenteerde Beamflex-technologie scant de Ruckus ZoneFlex R600 actief de omgeving op ontvangende WiFi-apparatuur. Als een gebruiker gedetecteerd is, wordt de meest optimale weg naar de gebruiker gekozen. Het maakt daarbij niet uit of dat laptops, pc's, pda's, voip-telefoon's of handterminals zijn. Mocht plotseling interferentie optreden, dan schakelt het access point direct over op een reeds geanalyseerde weg. Hierdoor ontstaat een stabiel en storingsvrij draadloos netwerk.

Seamless roaming


Als meerdere R600 access points centraal worden aangestuurd door een ZoneDirector, wordt seamless roaming mogelijk. Middels deze techniek kunnen mobile users worden voorzien van één draadloos netwerk. De controller behoudt het overzicht op het draadloos netwerkverkeer en ziet welke clients operationeel zijn op elk access point. Zodra een mobiele gebruiker zich verplaatst, zal de ZoneDirector onmiddellijk het "nieuwe" access point instrueren om de client naadloos van verbinding te voorzien. Een authenticatie-hik blijft dus uit.

Ruckus support (optioneel)


Bij de Ruckus ZoneFlex R600 kunt u kiezen voor aanvullend WatchDog support (1 jaar), waarmee u bij ons terecht kunt voor de nieuwste software-updates en vragen. Na afloop van het eerste jaar kunt u een additioneel supportcontract aanschaffen voor nogmaals één jaar of zelfs voor meerdere jaren.

Inhoud verpakking


  • Ruckus ZoneFlex R600

  • Ruckus Cloud Wi-Fi licentie (5 jaar)

  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
WiFi installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: ZFR600-CL-5YR

Merk: Ruckus Wireless

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen