Ruckus ZoneFlex R710

+ 3 jaar Ruckus Cloud Wi-Fi


€ 1.796,85 incl. btw

€ 1.485,00 excl. btw

1796.85 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen


Ruckus ZoneFlex R710

De Ruckus ZoneFlex R710 werkt op de 802.11ac WiFi-standaard en haalt doorvoersnelheden tot 1733 Mbps. Maximaal 500 gebruikers kunnen hun device tegelijkertijd verbinden via het dual-band access point. Deze bundel bevat tevens een 3-jarige Ruckus Cloud Wi-Fi licentie.

Lees meer

Eigenschappen Ruckus ZoneFlex R710


Doorvoersnelheid tot 1.7 Gbps
500 concurrent users
802.11ac standaard
ChannelFly technologie
Beamflex+ technologie
Multi-user MIMO
PoE ondersteuning
Geschikt voor High-performance omgevingen
Met 3 jaar Ruckus Cloud Wi-Fi
Centraal beheer via webinterface en app

Professioneel dual-band access point


De Ruckus Wireless ZoneFlex R710 is een professioneel dual-band access point met een maximale doorvoersnelheid van 1733 Mbps op de 5 GHz band. Op de 2,4 GHz band bedraagt de doorvoersnelheid 800 Mbps. Beide banden kunnen gelijktijdig gebruikt worden, waardoor het mogelijk is om tegelijkertijd meer dan 500 gebruikers te verbinden op het netwerk.

Met 3 jaar Ruckus Cloud Wi-Fi


Bij deze bundel ontvangt u een 3-jarige licentie voor Ruckus Cloud Wi-Fi, waarmee u een onbeperkt aantal Ruckus WiFi-netwerken kunt beheren via één online platform. Via de intuïtieve webinterface of via de mobiele app krijgt u hiertoe toegang. Voeg access points toe, creëer een gastennetwerk of optimaliseer de gebruikerservaring. De licentie is voor afloop te verlengen met 1, 3 of 5 jaar.

ChannelFly technologie


Dit access point is uitgerust met ChannelFly technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat altijd het beste RF-kanaal wordt gekozen. Dit doet de Ruckus ZoneFlex R710 op basis van statistische analyses en real-time gegevens van de beschikbare capaciteit. Zo worden de best mogelijke prestaties altijd gegarandeerd met dit dual-band access point.

Beamflex+ technologie


De Ruckus ZoneFlex R710 is voorzien van Beamflex+ technologie. Deze technologie zorgt altijd voor het optimale bereik en de hoogst mogelijke doorvoersnelheid. Dit doet het access point door de omgeving te scannen op aanwezige WiFi-apparatuur. Vervolgens wordt de beste weg naar de gebruiker gezocht en gekozen. Het voordeel hiervan is dat u altijd gebruik kunt maken van de best beschikbare verbinding. Een ander voordeel van Beamflex+ technologie is dat het access point direct overschakelt op een reeds geanalyseerde weg, mocht er interferentie optreden op de huidige verbinding. Dit bevordert de stabiliteit en betrouwbaarheid van uw draadloze netwerk.Multi-user MIMO


De ZoneFlex R710 van Ruckus beschikt over Multi-user MIMO. Met deze technologie wordt het RF-netwerk een stuk efficiënter ingezet. Het access point kan namelijk communiceren met meerdere apparaten tegelijk, wat ten goede komt aan de netwerkprestaties per gebruiker.

Seamless roaming


Maakt u gebruik van meerdere R710 access points en laat u deze centraal aansturen door een ZoneDirector (apart verkrijgbaar), dan is seamless roaming mogelijk. Dit houdt in dat wanneer een mobiele gebruiker zich verplaatst, hij automatisch verbonden wordt met het dichtstbijzijnde access point. Opnieuw inloggen is dus niet nodig. Bovendien werkt seamless roaming zo vloeiend dat de gebruiker hier niets van merkt.

Inhoud verpakking


  • Ruckus ZoneFlex R710

  • Ruckus Cloud Wi-Fi Licentie (3 jaar)

  • Montagemateriaal

  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
WiFi installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: ZFR710-CL-3YR

Merk: Ruckus Wireless

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie