Ruckus ZoneFlex T300

+ 1 jaar Ruckus Cloud Wi-Fi


€ 1.681,90 incl. btw

€ 1.009,14 incl. btw

€ 834,00 excl. btw

1009.14 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Ruckus ZoneFlex T300

De Ruckus ZoneFlex T300 is een dual-band 802.11ac outdoor access point voor drukke omgevingen. De ZoneFlex T300 kan tot 500 gelijktijdige gebruikers bedienen en is uitermate geschikt voor bijv. luchthavens, winkelcentra en conferentiezalen. Inclusief 1-jarige Ruckus Cloud Wi-Fi licentie.

Lees meer

Eigenschappen Ruckus ZoneFlex T300


Outdoor access point
Dual concurrent 802.11ac 2,4 GHz & 5GHz
Interne omnidirectionele antenne
802.3af PoE
500 concurrent users
Compact design
Beamflex technologie
Seamless roaming
Met 1 jaar Ruckus Cloud Wi-Fi
Centraal beheer via webinterface en app

Omschrijving


De Ruckus ZoneFlex T300 is een outdoor access point en kan gelijktijdig gebruikers bedienen op de 2,4 en 5 GHz frequentie. De Ruckus T300 maakt gebruik van de 802.11ac standaard en heeft een doorvoersnelheid van 1200Mbps (300Mbps op 2,4GHz en 867Mbps op 5GHz).

De Ruckus ZoneFlex T300 beschikt over een compact design en weegt slechts 0.9 kg. Hierdoor is het access point uitermate geschikt voor omgevingen waarbij het access point niet in het zicht mag hangen. Denk hierbij aan historische gebouwen waar WiFi onmisbaar is.

In combinatie met de Ruckus ZoneDirector is het mogelijk om functionaliteiten zoals seamless roaming, captive portal en gasten inlog te activeren. Ook is het mogelijk om in combinatie met de Ruckus ZoneDirector gebruik te maken van diensten zoals Ruckus SPoT en Ruckus SAMs.

Met 1 jaar Ruckus Cloud Wi-Fi


Bij deze bundel ontvangt u een 1-jarige licentie voor Ruckus Cloud Wi-Fi, waarmee u een onbeperkt aantal Ruckus WiFi-netwerken kunt beheren via één online platform. Via de intuïtieve webinterface of via de mobiele app krijgt u hiertoe toegang. Voeg access points toe, creëer een gastennetwerk of optimaliseer de gebruikerservaring. De licentie is voor afloop te verlengen met 1, 3 of 5 jaar.

Seamless roaming


Als meerdere T300 access points centraal worden aangestuurd door een ZoneDirector, wordt seamless roaming mogelijk. Middels deze techniek is het mogelijk om mobile users te voorzien van één draadloos netwerk. De controller behoudt het overzicht op het draadloos netwerkverkeer en ziet welke cliënts operationeel zijn op elk access point. Zodra een mobiele gebruiker zich verplaatst, zal de ZoneDirector onmiddellijk het "nieuwe" access point instrueren om de gebruiker naadloos van verbinding te voorzien. Een authenticatie-hik blijft dus uit.

Beamflex-technologie

Ruckus Beamflex
Dankzij de gepatenteerde Beamflex-technologie scant de Ruckus T300 actief de omgeving op ontvangende WiFi-apparatuur. Als een gebruiker gedetecteerd is, wordt de meest optimale weg naar de gebruiker gekozen. Het maakt daarbij niet uit of dat laptops, pc's, pda's, voip-telefoon's of handterminals zijn. Mocht plotseling interferentie optreden, dan schakelt het access point direct over op een reeds geanalyseerde weg. Hierdoor ontstaat een stabiel en storingsvrij draadloos netwerk.

Flexibel inzetbaar


De Ruckus T300 is onderdeel van een gecentraliseerd managed WiFi-netwerk. Maar kan ook als standalone access point worden gebruikt. Als de Ruckus T300 gekoppeld is met ZoneDirector wordt deze automatisch geconfigureerd, dit maakt de installatie snel en gemakkelijk.

Inhoud verpakking


  • Ruckus ZoneFlex T300

  • Ruckus Cloud Wi-Fi licentie (1 jaar)

  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Michel Beemer
Tel: 030 669 1221
Chat Direct
WiFi installatieservice
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: ZFT300-CL-1YR

Merk: Ruckus Wireless

Lees meer



Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!



Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen