Sangoma S700 VoIP Telefoon

met 6 Lijnen


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Dit toestel wordt gevoed via Power over Ethernet (PoE) en wordt zonder netstroomvoeding geleverd.
Kijk bij Kies Extra's voor de bijbehorende netstroomvoeding of bekijk de PoE(+) switches.

Sangoma S700 VoIP Telefoon

De Sangoma S700 VoIP telefoon is de oplossing voor op kantoor. Deze telefoon beschikt over 6 lijnen en is ontworpen voor FreePBX. Dankzij HD audiokwaliteit verloopt de communicatie altijd helder. Het toestel is voorzien van VPN ondersteuning, 2 Gigabit LAN poorten en ondersteunt PoE.

Lees meer

Eigenschappen Sangoma S700

VoIP telefoon met 6 lijnen
Ontworpen voor FreePBX
HD audiokwaliteit
VPN ondersteuning en 5-weg conferentiemogelijkheid
Met 2 Gigabit LAN poorten en headsetaansluiting
Plug-and-play configuratie (binnen 1 minuut)
Gevoed via Power over Ethernet


VoIP telefoon met 6 lijnen
De Sangoma S700 is de meest geavanceerde VoIP telefoon van het Canadese merk. De telefoon heeft 6 lijnen, waardoor u tot 6 gesprekken tegelijkertijd kunt aannemen. Deze gesprekken zijn eenvoudig door te verbinden, in de wacht te zetten of u maakt er een audioconferentie van. De S700 is voorzien van 2 Gigabit LAN poorten en biedt HD audiokwaliteit.

FreePBX
Deze VoIP telefoon is ontworpen om te werken met FreePBX. Dit opensouce programma maakt het beheer van uw centrale gemakkelijker. FreePBX is volledig gratis en daardoor een uitstekend alternatief voor de betaalde beheerprogramma's. Naast FreePBX is de Sangoma telefoon ook compatibel met andere beheerprogramma's.

VPN ondersteuning
Wanneer u vanuit huis of een mobiele locatie op het bedrijfsnetwerk wilt werken, heeft u doorgaans een VPN router nodig voor een beveiligde verbinding. Met de Sangoma S700 VoIP telefoon is dit niet nodig. Het toestel beschikt over ingebouwde VPN client software, zodat u zonder VPN router toch veilig het bedrijfsnetwerk kunt benaderen.Plug-and-play configuratie
Bij veel VoIP-telefoons wordt u geconfronteerd met ingewikkelde installaties en eindeloze configuraties. Met de Sangoma S700 heeft u hier geen last van. Zodra u de telefoon verbindt met uw netwerk, stuurt de redirection server het apparaat automatisch naar de PBX centrale voor de configuratie. Binnen enkele minuten is het toestel klaar voor gebruik.

Telefoonfuncties
Deze VoIP telefoon van Sangoma beschikt over alle standaard telefoonfuncties die u op kantoor nodig heeft. Zet gesprekken in de wacht, verbind mensen door, start een audioconferentie, mute het gesprek of zet de telefoon op 'niet storen'. Bent u niet beschikbaar? Kies dan voor wachtmuziek of een voicemailbericht.

Inhoud verpakking
  • Sangoma S700 VoIP telefoon
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Bart Verboom
Tel: 030 669 1225
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: PHON-S700

Merk: Sangoma

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie