Home - Seminar Overzicht - VOL - Draytek Hands-on Training
Datum: 11 april 2019
Duur: 9:30 - 15:00
Locatie: Savannahweg 25, Utrecht
Prijs: Gratis

VOL - Draytek Hands-on Training


LET OP: Het maximum aantal deelnemers voor dit seminar is al bereikt. U kunt zich nog wel aanmelden, zodat we contact met u kunnen opnemen bij eventuele afzeggingen. Houd de agenda in de gaten voor de volgende gratis seminars.

Draytek is één van de marktleiders op het gebied van zakelijke routers. Het merk staat bekend om haar professionele oplossingen voor uiteenlopende toepassingen. Maar welke router heeft u precies nodig in welke situatie? Tijdens het interactieve Draytek seminar krijgt u antwoord op deze vraag.
 
De interactieve Draytek training is niet alleen bedoeld om u kennis te laten maken met het merk Draytek, maar ook om uitleg te krijgen over een aantal essentiële functies van routers in het algemeen. Hoe zet ik een VPN-tunnel op? Hoe maak in een VLAN (Virtual LAN) aan? Welke instellingen zijn belangrijk voor welke toepassingen? Na deze ochtend weet u alles van uw router. Een aantal onderwerpen die behandeld worden tijdens deze training, zijn:
   
Belangrijk: Aangezien dit seminar een interactieve Draytek training betreft, vragen wij u om een laptop mee te brengen. Zo kunt u live meedoen met de training en heeft u de belangrijkste functies van uw router zo onder de knie.

Adres:
Savannahweg 25c
3542 AW Utrecht
   

InschrijvenBedrijfsnaam
Aanhef*
Dhr.Mevr.
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Ik neem collega's mee
Opmerkingen
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie

Aanbiedingen