Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
Product image

Sennheiser Presence UC ML Zwart

Bluetooth headset, Microsoft Teams certified

Sennheiser Presence UC ML Zwart
Bluetooth headset, Microsoft Teams certified

Dit product is niet meer leverbaar

Klanten beoordelen KommaGo met een  4.6/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Sennheiser Presence UC ML is de Skype for Business variant van de hoge kwaliteit Bluetooth 4.0 headset. Deze headset is bedoeld voor Skype for Business gebruikers die naast het bellen via de PC ook mobiel bereikbaar willen zijn met één headset.

Eigenschappen Sennheiser Presence UC ML
 • Geoptimaliseerd voor Skype for Business
 • 3 hoge kwaliteit noise cancelling microfoons
 • Aan twee apparaten te koppelen
 • Seamless wisselen tussen 2 gesprekken
 • Bijgeleverde Bluetooth 4.0 USB dongle voor PC gebruik
 • Tot 10 uur gesprekstijd en 14 dagen stand-by tijd
 • Laad in slechts 1 uur en 20 minuten geheel op
 • Inclusief luxe draagtas, USB kabel en auto-lader

Geoptimaliseerd voor gebruik met Skype for Business
Deze Presence UC ML uitvoering is geoptimaliseerd voor Skype for Business. Wanneer u deze software niet gebruikt, kunt u kijken naar de standaard Sennheiser Presence UC variant. Deze Skype for Business variant is verder identiek aan de gewone versie en werkt ook met UC software. Wanneer u deze headset gebruikt met Skype for Business zal de installatie volledig plug & play zijn dankzij de speciale chip in de headset.

Hoge kwaliteit Bluetooth 4.0 headset
De Sennheiser Presence UC ML maakt gebruik van de nieuwste technieken wat betreft microfoons en speakers en kan worden gebruikt om te bellen via uw smartphone of PC. De bijgeleverde USB Bluetooth dongle geeft u tot wel 25 meter extra bereik vanaf de PC.

Dankzij Bluetooth 4.0 met multipoint wordt het mogelijk om met meerdere apparaten tegelijk te verbinden. Zo kunt u tegelijk met zowel een smartphone als een PC verbinden en gesprekken voeren. In totaal kunt u tot 3 gelijktijdige gesprekken voeren. Bluetooth 4.0 zorgt ervoor dat er minder stroom nodig is voor de headset. Hierdoor houdt de accu het langer uit en hoeft u minder vaak op te laden.

De Sennheiser Presence UC ML ondersteunt ook A2DP streaming, waarmee het mogelijk is om muziek vanaf een smartphone te streamen en naar uw favoriete muziek te luisteren.

3 noise cancelling microfoons
In de Sennheiser Presence UC ML zitten 3 speciale noise cancelling microfoons, waardoor echo en ruis verminderen. De speciale Windsafe techniek is speciaal ontwikkelt om beter om te gaan met windruis waardoor u de Sennheiser Presence UC ML ook uitstekend kunt gebruiken wanneer u buiten bent.

Sennheiser past in de Sennheiser Presence UC ML een speciale techniek toe genaamd SpeakFocus. Dankzij deze techniek ligt de focus van de microfoons geheel op de stem en zal uw stem natuurlijker en zonder kraak of echo overkomen bij uw gesprekspartner.

Gehoorbescherming
Door middel van Activegard Technology wordt uw gehoor automatisch beschermd tegen hoge tonen en schadelijke frequenties tijdens een telefoongesprek. Wanneer u bijvoorbeeld per ongeluk een fax belt of wanneer er feedback tijdens het gesprek ontstaat, zal de Sennheiser Presence UC ML automatisch het volume aanpassen en uw gehoor beschermen.

Accu en gesprekstijd
Sennheiser staat erom bekend hoge kwaliteit accu's te maken die snel opladen. In de Sennheiser Presence UC ML zit een hoge kwaliteit accu die in 1 uur en 20 minuten volledig oplaadt via USB of via de meegeleverde auto-lader.

Op een volle accu kunt u tot 10 uur bellen. Wanneer de accu bijna leeg is, zal een gesproken melding dit kenbaar maken. De stand-by tijd van een volle accu is 14 dagen. In de doos zit een standaard USB oplaadkabel die op iedere USB-poort past, zodat u overal waar een PC is de headset kunt opladen.

Inhoud verpakking
 • Sennheiser Presence UC ML voor Skype for Business
 • Oorhaakje
 • USB Bluetooth adapter (BTD 800)
 • Auto-lader
 • USB oplaadkabel
 • 4 Oordop sleeves
 • Draagtas
 • Handleiding

Specificaties

Merk EPOS Sennheiser
Artikelnummer 504575
EAN 4044155084153
Enkel- of dubbeloors Enkeloors
Draagstijl In-ear
Draadloze technologie Bluetooth
Bluetooth ondersteuning Ja
Microsoft Teams certified Nee
Draadloos bereik Tot 25 meter
USB aansluiting Ja
Noise cancelling microfoon Normaal
Active Noise Cancellation Nee
Accuduur spreektijd Tot 10 uur
Type oorkussens Oordoppen
Verwisselbare accu Nee
Kleur Zwart
Laadstation Nee
Contact

Vraag het onze expert!

Edwin Oskam

030 669 1220
E-mail

Reviews

Veelgestelde vragen